pil göstergesi dik çevirme

Sponsorlu Bağlantılar

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Kolay gelsin ne diyeyim :D

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

bulut3536

Üye
Uygulama ve temayı nerden indireceğiz?

Abstract_Loco

Üye
Vay arkadaş biride olumlu yanıt vermemiş ya böyle böyle nokiayıda kapattınız zaten yapamazsın yetişemezsin diye :D bence pes etme hocam en olmadı tamamen kaldır simgeyi bizim telefon güneş enerjisiyle çalışıyor deriz zaten şarj sürelerimiz tahmini gidiyor simgeye pek bakmıyorum :) sen umudunu kaybetme :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
kardeşim biz nokiayı bitirmedik yıllardır nokia için uğraşan adamlarız :) symbian bölümüne sor çoğumuzu gösterirler zaten kendini symbiana vermiş insanlar belli :) şuan için bunun imkansız olduğunu söyledik. Simgeyi avkon ile dik yapabilirsin ki dik olanlarda mevcut. Ama azaldıkça aşağı değil sola doğru kayıyo.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
Hasand.

Hasand.

Üye
kardeşim biz nokiayı bitirmedik yıllardır nokia için uğraşan adamlarız :) symbian bölümüne sor çoğumuzu gösterirler zaten kendini symbiana vermiş insanlar belli :) şuan için bunun imkansız olduğunu söyledik. Simgeyi avkon ile dik yapabilirsin ki dik olanlarda mevcut. Ama azaldıkça aşağı değil sola doğru kayıyo.
Aynen öyle benim en sevdiğim avkon türü o zahten

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61

Abstract_Loco

Üye
yok hocam Est sizin hakkınızı yemek için yazmadım öyle ben sadece olumlu yorum yaptım yani manevi destek için :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Bende hakkımızı yedin diye demedim açıklamada bulundum yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için :) nokia eğer kaynak kodlarını verirse bizim forumda illaki symbianın bir çok yerini değiştiren ya da android portlayan çıkacaktır sistem özelliklerinin el verdiği kadarıyla :)

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
Vay arkadaş biride olumlu yanıt vermemiş ya böyle böyle nokiayıda kapattınız zaten yapamazsın yetişemezsin diye :D bence pes etme hocam en olmadı tamamen kaldır simgeyi bizim telefon güneş enerjisiyle çalışıyor deriz zaten şarj sürelerimiz tahmini gidiyor simgeye pek bakmıyorum :) sen umudunu kaybetme :)
avkon2 olayı yeni çıkmadı ya symbianın en popüler zamanında da vardı yazılımsal olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı bir ton mod isi ile uğraşan yapımcılar vardı bir bunu mu yapamadılar diye soruyorum sana

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
avkon2 olayı yeni çıkmadı ya symbianın en popüler zamanında da vardı yazılımsal olsaydı şimdiye kadar çoktan çıkardı bir ton mod isi ile uğraşan yapımcılar vardı bir bunu mu yapamadılar diye soruyorum sana
Benim Gibi Hoşlarına Gitmedikleri İçindir :kop:

asigsasi

asigsasi

Üye
Benim Gibi Hoşlarına Gitmedikleri İçindir :kop:
ne alakası var adamlar sıfırdan mod yapıp çeşitli skin dosyaları çıkarıyor bu yapılacak birşey olmadığı için yapılmıyor bunun için kaynak kodları lazım

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
ne alakası var adamlar sıfırdan mod yapıp çeşitli skin dosyaları çıkarıyor bu yapılacak birşey olmadığı için yapılmıyor bunun için kaynak kodları lazım
Valla Bence Bir Şekilde Yapılır Diyorumya Ben Kalp Simgesi Koyuyordum Çok Sağa Kayıyordu Paintte Açtım Sağdan 1 Pixsel Boşluk Verdim Düzeldi Biraz Karişik Olay :D Bence O Şekilde Olur Gİbi Karişik Çok Testler Filan SIkıntılı

asigsasi

asigsasi

Üye
Valla Bence Bir Şekilde Yapılır Diyorumya Ben Kalp Simgesi Koyuyordum Çok Sağa Kayıyordu Paintte Açtım Sağdan 1 Pixsel Boşluk Verdim Düzeldi Biraz Karişik Olay :D Bence O Şekilde Olur Gİbi Karişik Çok Testler Filan SIkıntılı
senin yaptığın sadece görsel bir resimden ibaret başka bir şey değil :)

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Ya anlamak istemiyorsunuz ya da size her şey çok kolay geliyo :) kaynak kodları paylaşılmış olsa dediğin gibi herkese kolay gelir yapılır ya denilir. Ama şuan için öyle değil sadece basit bir paint ile her şey haloluyor geliyor size :)

• Beğen

Abstract_Loco

Üye

ah be modum yanlış anlaşıldım özür Dilerim ben sizin dediklerinize karşı çıkmak istemedim sadece olumlu yorum yapmak istedim amacım onlar bilmez sen yap demek falan gibisinde değil siz biliyorsunuz araştırıyorsunuz dosya dosya klasör klasör ne işe yarıyo nerede ne var ben hiç bilmiyorum onları falan yani sadece konuyu açan arkadaşa destek olmak için söyledim yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim :/

• Beğen
asigsasi

asigsasi

Üye
ah be modum yanlış anlaşıldım özür Dilerim ben sizin dediklerinize karşı çıkmak istemedim sadece olumlu yorum yapmak istedim amacım onlar bilmez sen yap demek falan gibisinde değil siz biliyorsunuz araştırıyorsunuz dosya dosya klasör klasör ne işe yarıyo nerede ne var ben hiç bilmiyorum onları falan yani sadece konuyu açan arkadaşa destek olmak için söyledim yanlış anlaşılma olduysa özür dilerim :/
destek çıkmak ayrı bir olay :) boşuna umut vermiş gibi olmuş :) neyse konu sahibi azimli kaynak kodları yayınlanırsa yapacak gibi bir umudu var :) ne diyelim artık olmayacak duaya amin diyelim :D

• Beğen
Tepkiler: Abstract_Loco

Üst Alt