Haber Samsung Galaxy Ailesi Android L Son Aşama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rainesto

Rainesto

Üye
Sırf bu güncellemeler yüzünden kafamda Apple var. Adamların desteği Android'li cihazlara göre daha uzun oluyor.

Şuan en uzun lumia model farketmeden hepsine geliyor ve dahada gelir ( lumia en iyisi demedim )

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şuan en uzun lumia model farketmeden hepsine geliyor ve dahada gelir ( lumia en iyisi demedim )
Windows'un piyasada tutunması için bunu yapması gerekiyor. Umarım desteği uzun tutarlar.

by-pegasus

Üye
grand 2 :blink:

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Global pazarın satış planları :cool

neyse en azından nokia gibi yapmıyorlar symbian neyse de maemo ve meego içler acısı halde bırakıldı. En azından 4.4 desteği var Note2'nin ve 4.4 sürümü stabil.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, Nextman ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve Nextman
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sırf bu güncellemeler yüzünden kafamda Apple var. Adamların desteği Android'li cihazlara göre daha uzun oluyor.
Lumia serisi cihazlarda güncelleme seçeneği konusunda gayet iyi.

( Wp8+ Amber (majör) , Wp8+ Black (majör) , Gdr1 , Gdr2 , Gdr3 (Betalar)
Wp8.1+ Cyan (majör) , Gdr 1 [[Gdr2 , Wp8.1+Denim (majör) sırada bekliyoruz ]]

Bu geçmiş güncellemelerim. Birde üvey evlat tabir ettiğimiz bir model 620.
1.5 senede 3 ana güncelleme aldık. Daha sırada Denim var:):)
Gdrler beta sürümü oluyor;)
neyse en azından nokia gibi yapmıyorlar symbian neyse de maemo ve meego içler acısı halde bırakıldı. En azından 4.4 desteği var Note2'nin ve 4.4 sürümü stabil.
N9 diyorum, Meego diyorum Nokiadan ziyade Elop denen insan müsveddesine saygılarımı !!! sunuyorum.
Saçma politkalar sonucu oda iptal.
Özün kısası Samsung olarak sizin cebinizde ki paraları sömürmek istiyorum o yüzden yeni cihaz alınız lütfen diyorlar :kop2:

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

furkankaya559758

Üye
Grand 2'ye bile gelmemiş. Bu Samsung iyice kendi kuyusunu kazmaya başladı.

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4'e Bekliyorum :) :eller:

• Beğen
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Samsung bu mutlaka bir bahane uyduracak. Eeee daha sırada S6 ve S6 mini var. Güncelleme vererek kendi ayağına sıkmaz. Amiral tabir edilen model sahipleri cihazlarınızı satıp S6 için beklemeye başlayın bence. :ehe :ehe :ehe
S3 e kitkat vermeyen Samsung S4 e L vermez. Bir bahane bulacaklardır kesin.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Samsung bu mutlaka bir bahane uyduracak. Eeee daha sırada S6 ve S6 mini var. Güncelleme vererek kendi ayağına sıkmaz. Amiral tabir edilen model sahipleri cihazlarınızı satıp S6 için beklemeye başlayın bence. :ehe :ehe :ehe
S3 e kitkat vermeyen Samsung S4 e L vermez. Bir bahane bulacaklardır kesin.
S4 e gelecek.

• Beğen
Tepkiler: aslanxdd ve Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Son dakikaya kadar beklemek lazım. Malum Samsung olunca işin içinde her türlü alavere dalavere beklenir. S3 içinde kitkat vereceklerdi sözde. Bir anda iptal ettiler. O yüzden gelene kadar beklemek lazım derim.

• Beğen
çaminci

çaminci

Üye
S4 de yakında canceled olur bence

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve Aybin.Kilic
aresbilir

aresbilir

Üye
S4 ne zaman geleceği konusunda tarih yok mu? 4 5 ayı bulur o zaman ;)

• Beğen
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Oradaki "Cancelled" in anlamını açıklayayım;

Daha fazla para kazanmamız için Note 3 gibi daha yüksek bir cihaza geçin, bu cihaz bizim gözümüzde Android L'yi kaldırmıyor. Eğer siz note 2 kullanıcılarına L yi verirsek sömürüceğimiz müşterilerimiz note 2 kullanmaya devam eder, buda bizim işimize gelmez! Daha fazla para verin daha güncel kalın.

Açıklamanı çok beğendim kardeş biz bu korelilere yardım etmiycektikde ama neyse sırası değil şimdi :)

L, S4'ün son güncellemesi olabilir deniyor belki bunun üzerine ufak bir yama daha alabilir.

Note3'ün daha önü açık, S5 aynı şekilde

Note 2 Android L'yi gayet iyi kaldırabilecek bir cihaz, hiç değilse son olarak L'yi almalıydı. Güzel taraf ise genelde yeni sürümün firmwareleri ilk önce Snapdragon işlemcili modelde çıkıyordu. Şimdi i9500 modeline gelecek galiba ilk önce. :tşk:

• Beğen
Metin137

Metin137

Üye
Note 2 donınamı alabilir düzeyde ama uzun zamandır piyasada olan bir telefon olduğu için almaz

• Beğen

aslanxdd

Üye
Arkadaslar bence s4 guncellemeyi alacak.ayrica arkadasin dedigi gibi ilk ulkemizdekine gelecek

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve EmekHırsızı
beytullah6767

beytullah6767

Üye
S5 mini alacak mı ? :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt