Haber Samsung Galaxy Ailesi Android L Son Aşama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NEXUS

NEXUS

Üye
Hangi modeli ?

NEXUS

NEXUS

Üye
Bu arada s4 miniye vermez Samsung , note 2 donanımı daha iyi vermiyorsa s4 miniyede vermez verirse mahzeret uyduramaz :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Bu arada s4 miniye vermez Samsung , note 2 donanımı daha iyi vermiyorsa s4 miniyede vermez verirse mahzeret uyduramaz :D
Kimseyi inandırma gibi bir duygusu olmadığı için herhangi birşey demez.

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
NEXUS

NEXUS

Üye
Bu arada benim anlamadığım nasıl stabil olmuyor yeni touchwiz i verse donanım zaten iyi , 512 MB ramli cihazlarını KitKat ile çıkarıyor , s3 - note 2 donanım daha iyi olmasına rağmen vermiyor

MaxipmaN

Üye
Bu arada benim anlamadığım nasıl stabil olmuyor yeni touchwiz i verse donanım zaten iyi , 512 MB ramli cihazlarını KitKat ile çıkarıyor , s3 - note 2 donanım daha iyi olmasına rağmen vermiyor
cancelled yazmış bi de,sanki denedi de :ehe

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
enterneoll

enterneoll

Üye
Arkadaşlar bu liste daha değişir haberini olsun aralığa daha 2 ay var ve emin olun 2015den önce 2013 cihazları Güncelleme Almaz

AHKE

AHKE

Üye
benim hala umudum var bu note 2 ye gelir diye bu listelere pek inanmıyorum

0MG90

0MG90

Üye
18 ay diye çıkıyorda 24 destek veriliyor ara galaxy nexus 18 ayı doldurduğunda 22-23 üncü aylarında 4.3 ü aldı
Tamam ben destek süresini diyorum anlamıyor musun? Alır almaz bana ne? Destek süresi 18 ay bu kadar.

NEXUS

NEXUS

Üye
Tamam ben destek süresini diyorum anlamıyor musun? Alır almaz bana ne? Destek süresi 18 ay bu kadar.
yorumu bidaha oku.
18 ay diyo 24 ay alıyor diyorum. destek süresi 18 ay yazıyor olabilir ama ne kadar aldığı önemli , nexus one , nexus s , galaxy nexus ve nexus 4 24 ay güncelleme aldı sen daha neyi tartışıyosun.alır almaz bana ne miş nexuslar 24 ay alıyor 18 ay güncelleme alıyor lafa bak.

0MG90

0MG90

Üye
Ya şimdi bir şey diyeceğim ban alıcam ne halin varsa gör

NEXUS

NEXUS

Üye
bu siteye girende hata ne desek (nasıl anlıyorlarsa artık) tartışma çıkarmaya çalışılıyor. sizin yüzünüzden uyarı yicek halim yok ne yazarsan yazın umrumda değilsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Sucrofe ve aslanxdd

aslanxdd

Üye
Bknz : S3 ve Kitkat
Şahsen S4 için bile şüpheliyim.
Bence s3 ile cok kotu bir un kazandi ayni seyi s4 icin yapmaz yaparsa tarihi hata olur.Hem kitkat ciktiginda 2 yilinida dooldurmustuSimdi s4 1.5 yasinda bile degil

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve .NeXuS.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güncelleme konusunda yararlı bilgiler paylaşan arkadaşlara teşekkür ederiz.Güncelleme bilgisi geldiğinde yeni bir konu açılana dek :locked2:

• Beğen
Tepkiler: _JacKoLovsKi_, Kontrol, Aybin.Kilic ve 2 diğerleri
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt