Konuya ekliyorumBen size oradaki "Cancelled" in anlamını açıklayayım.
Daha fazla para kazanmamız için Note 3 gibi daha yüksek bir cihaza geçin, bu cihaz bizim gözümüzde Android L'yi kaldırmıyor.
eklendi.aynen ya kitkat ta bile hic kasma yok bende gayet stabilBen size oradaki "Cancelled" in anlamını açıklayayım.
Daha fazla para kazanmamız için Note 3 gibi daha yüksek bir cihaza geçin, bu cihaz bizim gözümüzde Android L'yi kaldırmıyor.
stabilite kısmını ben uydurdum daha doğrusu olabilir dedimGerçektenmi? O stabilite isteseler Galaxy S de de olur.
Açıkçası gelmesine gerek yok, android l için exynos driverlarını yayınlasınlar xda için bu bile yetecektir.
sonuçta 1 bahane bulacaklar. s3'e de 1gb ramden dolayı kitkat vermediler hatırlarsan. Bırak S3 ü Galaxy S e öyle komik bir neden uydurmuşlardı ki samsung daha o anda destek yönünden soğutmuştu.stabilite kısmını ben uydurdum daha doğrusu olabilir dedimsonuçta 1 bahane bulacaklar. s3'e de 1gb ramden dolayı kitkat vermediler hatırlarsan.
sonuç olarak yukardaki yazıya göre android L note 2'ye gelmiyor, iptal edilmiş. ama dediğin gibi xda'da her türlü rom bulur. note 2 kullanıcısı baya fazla.

Oradaki "Cancelled" in anlamını açıklayayım;
Daha fazla para kazanmamız için Note 3 gibi daha yüksek bir cihaza geçin, bu cihaz bizim gözümüzde Android L'yi kaldırmıyor. Eğer siz note 2 kullanıcılarına L yi verirsek sömürüceğimiz müşterilerimiz note 2 kullanmaya devam eder, buda bizim işimize gelmez! Daha fazla para verin daha güncel kalın.

Çok derin konularAslında kaldırıyorda kaldırmıyor![]()

S4 e geliyor. Herhangi bir tarih yok.S4 geliyormu yani tam olarak ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı
Ne diyorsun anlamıyorum, S4 mini L'yi alır mı diyorum ben.Destek var mı ki öyle bence alma.
Note 2 ye yaptığı yamuktan sonra kesin birşey demek çok çok zor bence almaz.Ne diyorsun anlamıyorum, S4 mini L'yi alır mı diyorum ben.
Ne diyorsun anlamıyorum, S4 mini L'yi alır mı diyorum ben.
Dağıtılmadı sadece geliştirilme aşamasında. Politikamız gereği müşterileri sömürecek sebebler arıyoruzAndroid L dağıtıldı mı Nexus'lara? Yeni duydum. Note 2'ye tabi vermez, Samsung'un politikası bu zaten.

Forum buga girdi. Şimdi söylerim temizlerler. Bende bu mantık çözmeye hevesli olma nedenini anlayamadım.Aynı mesajı 7 kere yazmanın mantığını çözemedim ben.
aralık ayında gelecekmiş. tabloda yazıyor ama belki 1-2 ay değişebilir.S4 geliyormu yani tam olarak ne zaman çıkıcak bilgisi olan varmı
AhahahahBırak S3 ü Galaxy S e öyle komik bir neden uydurmuşlardı ki samsung daha o anda destek yönünden soğutmuştu.
Hatta aynen şöyleydi açıklama sanırım.
"Galaxy S'de bulunan iNand çipindeki /system bölümüne ICS ile beraber touchwiz sığmamaktadır"
Galaxy S de şuanda stabil şekilde Android L çalışıyor.
Mesajı yeni gördüm gece gece yerlere yatırdı cidden
Hayırlı gecelerPanik yok mesajlar düzenlendiçalışma esnasında denk geldi
Hayırlı geceler![]()