Haber Samsung Galaxy Ailesi Android L Son Aşama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aslanxdd

Üye
Açıklamanı çok beğendim kardeş biz bu korelilere yardım etmiycektikde ama neyse sırası değil şimdi :)
Aynen katiliyorum
L, S4'ün son güncellemesi olabilir deniyor belki bunun üzerine ufak bir yama daha alabilir.

Note3'ün daha önü açık, S5 aynı şekilde

Note 2 Android L'yi gayet iyi kaldırabilecek bir cihaz, hiç değilse son olarak L'yi almalıydı. Güzel taraf ise genelde yeni sürümün firmwareleri ilk önce Snapdragon işlemcili modelde çıkıyordu. Şimdi i9500 modeline gelecek galiba ilk önce. :tşk:
aynen katiliyorum

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Alır alır.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Gereksiz mesajlar yazmayalım.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
NEXUS

NEXUS

Üye
Samsung pismanliktir , o cihazda L calismicak ama ayni yılda çıkan nexus 4 getirecekler , Samsung işte ne beklicen

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Koradam

Üye
Bu resmi güncellemeyi çok abartıyorsunuz

• Beğen
NEXUS

NEXUS

Üye
Bu resmi güncellemeyi çok abartıyorsunuz
normal olarak güncelleme olarak mı gelmesi daha iyi yoksa uğraşarak başka geliştirilerken bekleyerek mi almak daha iyi , herkes root , ROM işlerinden anlamıyor birisi yaparken cihazı brick etse :)

• Beğen
Tepkiler: AHKE ve B.A.R.O.N

Koradam

Üye
normal olarak güncelleme olarak mı gelmesi daha iyi yoksa uğraşarak başka geliştirilerken bekleyerek mi almak daha iyi , herkes root , ROM işlerinden anlamıyor birisi yaparken cihazı brick etse :)
Şunu anlamıyorsunuz arkadaşlar Samsung Note 2 ye note 3 de ki spen özelliğini dahi vermedi. Android L de kırpılmış dandik bir güncelleme olurdu buna emin olun.
Son olarak da birileri Apple'ı övmüş :D evet güncelleme veriyor ama güncellediği telefonu da yavaştan kastırıyor bugün 4s yarın 5 kasacak

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve .NeXuS.
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Güncelleme cihazlar ve modellerine göre değişir cihaz yarıştırma bitti.Cihaz güncelleme yarışımız hayırlı olsun bakalım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS. ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme cihazlar ve modellerine göre değişir cihaz yarıştırma bitti.Cihaz güncelleme yarışımız hayırlı olsun bakalım :hmmm
Haklısında bu donanım bence artık teknolojinin yazılımla ilerlediği dönem. Keşke cep cihazlarda Windows pc gibi olsa donanımı yeten kursa kullansa değil mi o zaman ne firmaların imajı çizilir nede kullanıcı derde girer. Aslında Microsoft yapabilir ama buranın yeri değil. :)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
S4 Alacak Ne Derseniz Diyin 2 Yıl Olmadı Çıkalı Güncelleme Alma Süresi Var Daha ;)

• Beğen
mcnpl4

mcnpl4

Üye
s4 garanti alir zaten. bazi modelleri iyice geciktirirler bence ust modelleri satmak icin

• Beğen
PriZm

PriZm

Üye
O 2 yıl olayı hikaye.Samsung tamamen kafasına göre güncelleme dağıtıyor.

Eğer bu olay gerçek olsaydı Galaxy S in son güncellemesi ICS olurdu.

Ayrıca S4'e verileceğide kesin değil, verirlerse bile özellikleri kırpılarak verileceğine bahse girerim.

• Beğen
Tepkiler: lazye, .NeXuS. ve B.A.R.O.N
Kontrol

Kontrol

Üye
S3 aldım kitkat iptal edildi, note 2 aldim L iptal edildi.
Bir daha da samsung almam.
S3 için uydurulan bahane, birebir N2 için de yapılacak.
Ne diyelim, yazıklar olsun!.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~, TheDarkStar7, B.A.R.O.N ve 2 diğerleri

MaxipmaN

Üye
telefon 4.1.1den geldi l yi almaması normal alsa ne olcak ki sanki düzgün bişeyler gelecek abuk zubuk silinmeyen program dayayıp yollarlar 4.4.4 yeterli olurdu

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N ve beytullah6767

Koradam

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
NEXUS

NEXUS

Üye
telefon 4.1.1den geldi l yi almaması normal alsa ne olcak ki sanki düzgün bişeyler gelecek abuk zubuk silinmeyen program dayayıp yollarlar 4.4.4 yeterli olurdu
Nexus 4 te 4.2 yle geldi ama L gelecek artı L de çok fazla yenilik var :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
samsung icin yenilik biraz hizlanma olur batarya tasarrufu olur o da ozenli yapilirsaguncellemeye eski twyi kurup test ediyorlarlar heralde sonra stabil degil deyip vazgeciyorlaryeni arayuzu verip guncelleseler gayet guzel calisir

aslanxdd

Üye
O 2 yıl olayı hikaye.Samsung tamamen kafasına göre güncelleme dağıtıyor.

Eğer bu olay gerçek olsaydı Galaxy S in son güncellemesi ICS olurdu.

Ayrıca S4'e verileceğide kesin değil, verirlerse bile özellikleri kırpılarak verileceğine bahse girerim.
Arkadas s4 18 ayini dahi doldurmadi kafa karistirma. alacak arkadaslar aralik ayinda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt