Psvita bu saatten sonra alinirmi sizce

Sponsorlu Bağlantılar

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Psvita bu saatten sonra alinirmi sizce
psvita alinirmi bazi sitelerde destek kesilmiş safece fifa filan cikcakmis daha 2 senelik konsol birde islemcisine filan baktim cortrx a9 var madem öyle bunun emülatörü yakında cikmazmi işlemcisi kötü gibi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Ben şahsen öyle bişey olacağını düşünmüyorum halen daha piyasada sıfırları var ve satılmaya devam ediyor. Ayrıca üzerine birkaç yeni cihaz çıkarsa o dediğinin olma ihtimali olabilir. Merak etme bana göre destek devam edecektir.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Ben şahsen öyle bişey olacağını düşünmüyorum halen daha piyasada sıfırları var ve satılmaya devam ediyor. Ayrıca üzerine birkaç yeni cihaz çıkarsa o dediğinin olma ihtimali olabilir. Merak etme bana göre destek devam edecektir.
yoshido diye bi adam varmış bu PlayStation larla ilgili bir müdür gibi birşey :D demişti bundan sonra gelistiricilerin yaptigi oyunlar olcak mario filan gibi sony oyum cikarmicakmis ps4 için görüntü aktarip kullanmaya yaricakmis

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alma kardeşim bende var aldığım güne lanet okuyorum 600 tl verdim alabildiğim oyunlar

Resistance
CoD black Ops (online hariç rezaletil)
Uncharted golden abbys
Bide dövüş tarzı vardı.

Ben bu konsolu alırken heralde ps3 ten soğurum diye düşünüyordum halbuki tamamen paramı çöpe atmışım. Remote play dediğin evet o olacak geçirdiler bize ps vitaları şimdi ps4 veya ps vita tv siz hiçbir haltı oynayamıcaz sony beni bazen çok kizdiriyor. :angry:

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim merak etme sistemi hackleyip oyunları atabilirsiniz. İnternet zaten ***** li oyunlarla dolu illaha ki biri bulur yolunu. Symbian gibi uzun süre daha 3. partilerle hayatta kalır.

• Beğen
Tepkiler: şerefli
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kardeşim merak etme sistemi hackleyip oyunları atabilirsiniz. İnternet zaten cra ck li oyunlarla dolu illaha ki biri bulur yolunu. Symbian gibi uzun süre daha 3. partilerle hayatta kalır.
Cfw gibi şeyler okudum yalnız bazı oyunları psnden satın almak gerekiyormuş bu konuda bilgin varsa yardimci olursan sevinirim :)

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim ps3 de yapabiliyorum ama psvita ve psp de bilmiyorum malesef ama torrent-oyun da sürekli ***** li oyunlar paylaşılıyor sen sistemi kırmayı öğren yeterli oyunları oradan bulursun

furkankaya559758

Üye
Bence bu saatten sonra bir işe yaramaz Vita'lar.

şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Alma kardeşim bende var aldığım güne lanet okuyorum 600 tl verdim alabildiğim oyunlar

Resistance
CoD black Ops (online hariç rezaletil)
Uncharted golden abbys
Bide dövüş tarzı vardı.

Ben bu konsolu alırken heralde ps3 ten soğurum diye düşünüyordum halbuki tamamen paramı çöpe atmışım. Remote play dediğin evet o olacak geçirdiler bize ps vitaları şimdi ps4 veya ps vita tv siz hiçbir haltı oynayamıcaz sony beni bazen çok kizdiriyor. :angry:
aslinda psp oyunları icin alınabilir tekiz bir psp zaten 300 filan 50 lira daha koyup aldak daha iyi oynariz psp oyunlarini ama bi el konsolu almak isterdim nds3 düşündüm ondanda hala gba tarzi oyunlar pokemon 3d bile değil yani ben pek sevmiyomda nr yapvaz bakalım
Kardeşim merak etme sistemi hackleyip oyunları atabilirsiniz. İnternet zaten cra ck li oyunlarla dolu illaha ki biri bulur yolunu. Symbian gibi uzun süre daha 3. partilerle hayatta kalır.
yok zaten hacklendi cfw filan yüklüyor larda hani oyun çikarmi cikmaxmi problrm yoksa orjinal oyuna Türkiyede para vermek cok zor 20 dolarlik oyun 80 tl filan kutuyla alsan hadi psn den indirdik diyelim gene masraf vita zaten masrafli cihaz ben bi kac inceleme izledimde sony bidaha el konsolu cikarmicaksa ayvayi yedi el konsolu piyasasinda

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Vallaha kardeşim benim ev arkadaşım bu psp ve psvita ile anlıyor bayağı. Torrent-oyun dan ben genelde pc için bakarım o da psp için ve her oyunu oynuyor maşallah. Bir yolu vardır oynamanın kardeşim paso ***** li oyunları internette paylaşıp duruyorlar

• Beğen
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha kardeşim benim ev arkadaşım bu psp ve psvita ile anlıyor bayağı. Torrent-oyun dan ben genelde pc için bakarım o da psp için ve her oyunu oynuyor maşallah. Bir yolu vardır oynamanın kardeşim paso cra ck li oyunları internette paylaşıp duruyorlar
emuparadisede bütün psp oyunları var ben bazilarini telden oynuyom

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Nasıl yaptığını bilen varsa konu açarsa çok makbule geçer yani ben pek anlamıyorum bilenler açabilir mi?

• Beğen
şerefli

şerefli

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yaptığını bilen varsa konu açarsa çok makbule geçer yani ben pek anlamıyorum bilenler açabilir mi?
pardon ya geç cevap verdiğim için şey ppsspp diye android emulatörü var ama internetten gold versiyonunu aoksini indirip kurun o daha iyi god of war kasmadı onda onu yüklüyon hafızanın içinde psp-game diye klasör var game in içine at isoları cso farketmez ama iso daha yii gibi cso ya göre oraya attıktan sonra ayarlar içinde şey var buffered yada non buffered diye bazı oyunlarda siyah ekran sorunu olursa orayı değiştirin eğer gene açılmazsa başka oyun sorunlarınızı yazarsınız elimden geldiğince yardımcı olurum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
pardon ya geç cevap verdiğim için şey ppsspp diye android emulatörü var ama internetten gold versiyonunu aoksini indirip kurun o daha iyi god of war kasmadı onda onu yüklüyon hafızanın içinde psp-game diye klasör var game in içine at isoları cso farketmez ama iso daha yii gibi cso ya göre oraya attıktan sonra ayarlar içinde şey var buffered yada non buffered diye bazı oyunlarda siyah ekran sorunu olursa orayı değiştirin eğer gene açılmazsa başka oyun sorunlarınızı yazarsınız elimden geldiğince yardımcı olurum
Karmaşıkmış :D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben ps vitaya korsan kurmayı sormuştum ama yinede :tşk:

• Beğen

Üst Alt