General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

spickylove

Üye
ya klavyeci beni faceden eklermisin usn mustafa41 hadi bekliyorum.tam sana mesaj atmak üzereydim bende bi açık sen varsın çünküarkadaşlar biri bana yardım etsinnnnn lütfen

ByKatre

ByKatre

Üye
ya kardesim bi eklermisin beni faceden lütfen yardım et

beyler son bu ekran geldi uninstall stock apps seçeneğini bulamadım burdan yardım edin lütfen
Kardeşim Mobilim Net Çok Yavaş Aslında Basit Iş Kardeşim Dediğim Gibi Ekran Kararınca Basmaya Başlabu mobogenie mi değişik yaw

55EnGizli

Üye
mobogenie 2.0.6 sürümü link lütfen

klavyeci

klavyeci

Üye
Aynen mobogenie 2.0.6

1gur1omer1

Üye
Acil Lazım Hangi yazılımları siliyoruz Tablettentamam root 'ladım da nasıl rom yapıyoruz

ByKatre

ByKatre

Üye
yazdım yukarıda kardeşim

• Beğen
Tepkiler: 1gur1omer1
ByKatre

ByKatre

Üye
roottan emin ve usb hata ayıklama açıksa snappea otomatik tanır zaten sol tarafta apps yazar oraya bas üstte system app gibi Bir şey var ordan kaldırabilirsin
cihaz yöneticisi denen şey yok mdm mdm mesaj güncelleyiciyı şutla kurulum sihirbazıni silme ha :)
burda yazıyor :)

• Beğen

1gur1omer1

Üye
ben rootu yaptım ancak custom rom da yapmak istiyorum
bu yüzden

ByKatre

ByKatre

Üye
o konu hakkında bilgim yok maalesef @The Shadow yardımcı olur :)

• Beğen
klavyeci

klavyeci

Üye
Root işlemini Mobogenie ile istenilen sistem programlarınıda SnapPea programıyla silin olay tamamdır.Şu an elimde aynı tabletten 3 tane var.Hepside tamam

55EnGizli

Üye
mobogenie 2.6.6 link lütfen

xerlyx123

Üye
beyler 2.2.6 linki buyrun ben burdan rootladım ayrıca eğer fabrika ayarlarına getirdikten sonra bir türlü ayarlar sekmesine geçiş yapamadıysanız ( kayıt aşamasındayken ) bilinki ben 50 kere falan denedim sonunda oldu yapamayanlara özel taktik veririm benle ileşitime geçiniz

55EnGizli

Üye
teşekkürler kardeşim ;)kardesim face adresini verde seninle iletişime gecek :d

xerlyx123

Üye
ekleyin her türlü yardımcı olurum

55EnGizli

Üye
böyle bisey yok diyo facede

alperent

Üye
Battal kardeşim çok teşekkürler senin sayende sorunsuz bir şekilde yaptım. Yapacaklara tavsiyem:
1- Format atma işlemi bende 7-8. seferde oldu. Formata bastıktan sonra işlem bitti sonra yine aynı yere attı reboot now'a bastım ardından pil seviyesine girip dedikleriniz yaptım.
2- Mobogenie son versiyonunda stock silme yeri yok 2.25 versiyonunu yükleyin.

Toygenç

Üye
her şeyi yaptım root attım çok güzel ama wi-fi gri oluyor ve bazı sitelerden başka sitelere girmiyor ya da hiç girmiyor

Üst Alt