General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

klavyeci

klavyeci

Üye
Zaten açabilsem hiç sormayacam.Ayarlara girdikten 1-2 saniye sonra ana ekrana atıyor.Yani fırsat olmuyor USB Hata Ayıklamayı açmaya

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Zaten açabilsem hiç sormayacam.Ayarlara girdikten 1-2 saniye sonra ana ekrana atıyor.Yani fırsat olmuyor USB Hata Ayıklamayı açmaya
yeni blr goncellemeyle açık kapatılmış olabilir.

1gur1omer1

Üye
Kardeşim sen bütün işlemlere başlamadan önce sarjin %15 un altında mıydı
Benim şarjım %15'in altında Pil Kullanımı yazısına tıklıyorum sonra olmuyor ve internete bağlı olmadığı halde Veriler Güncelleniyor diyor ama güncelleme falan yok ne yapmalıyım skype'den size istek gönderdim.Ne yapmalıyım :agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
Yeni bir güncelleme ile açık kapatılmış olabilir.
Zaten 1 tane güncelleme çıktı.

ByKatre

ByKatre

Üye
ilk açtığında geliştirici seçeneklerini aç hızlıca kapat aç tableti bu sefer usb hata ayıklama yı aç yap :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam hallettim.Çok seri olmak gerekiyor ve insanı uyuz ediyor.Bakalım root işlemi nasıl olacak bakacam
cihaz yöneticisi denen şey yok mdm mdm mesaj güncelleyiciyı şutla kurulum sihirbazıni silme ha :)

xerlyx123

Üye
hocam ben herşeyi yaptımı bir tek burada takıldım ya şimdi mobogenie anasayfasındayım bundan önceki adımları sorunsuz yaptım usb hata ayıklamayı açtım tableti bağladım mobogenie cihazı tanıdı fakat burda my phone veya benim telefonum ile ilgili hiçbir sekme yok birtek araçlar kısmında root atmayı gördüm fakat attıktan sonra ise uygulama kaldır falan göremedim nasıl yapacağım konusunda yardımcı olurmusunuz birde mobogenie sizin ilk cevaptaki batalgazi arkadaşımızın önerdiğini indirdim

ByKatre

ByKatre

Üye
mobogenie den root ladıysan orda uninstall stock app yazar ordan kaldır :)

xerlyx123

Üye
mobogenie den root ladıysan orda uninstall stock app yazar ordan kaldır :)
hocam en son sürümü oluyor herhalde orda yok öyle bir şık eğer siz bulduysanız ss sini atarmısınız lütfen. . benimkinin sürümü 3.0.5

ByKatre

ByKatre

Üye
ben de en son sürüm ile yaptım direk sitesinden indirdim olmazsa root ladıysan snappea ile dene :)

xerlyx123

Üye
Arkadaşlar Tableti Başarıyla Rootladığımı düşünüyorum ama gerçekten zorlayıcı bir şey daha önce onlarca telefon rootladım bu kadar zorlanmamıştım öncellikle sabır çok önemli ilk sayfadaki ilk mesaj batalgazi adlı arkadaşın anlatımıyla gerçekleştirdim root işlemini tüm destek çıkanlara teşekkürler iyi forumlar dilerim root yöntemini bulan arkadaşada minetarlığımı iletmek isterim

Son düzenleme:

spickylove

Üye
Arkadaşlar Tableti Başarıyla Rootladığımı düşünüyorum ama gerçekten zorlayıcı bir şey daha önce onlarca telefon rootladım bu kadar zorlanmamıştım öncellikle sabır çok önemli ilk sayfadaki ilk mesaj batalgazi adlı arkadaşın anlatımıyla gerçekleştirdim root işlemini tüm destek çıkanlara teşekkürler iyi forumlar dilerim root yöntemini bulan arkadaşada minetarlığımı iletmek isterim
ya kardeşim lütfen bana da yardım et face kullanıcı adım mustafa41 ordan eklersen yardımcı ol bana da birtürlü halledemiyorum basıyorum hıpızlı çok kez pil kullanımına geldim mavi oldu orası ama hiç ayarlar ekranı gelmedi bile biri bana yardım etsin lütfen skype spickylove41

ByKatre

ByKatre

Üye
kardeşim açılırken ekran kararınca basmaya başla olur :)

spickylove

Üye
kardeşim açılırken ekran kararınca basmaya başla olur :)
ya kardesim bi eklermisin beni faceden lütfen yardım et

beyler son bu ekran geldi uninstall stock apps seçeneğini bulamadım burdan yardım edin lütfen

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Rootlanmıyor, my phone şeysi çıkmıyor tablet ayarlardan başka yere girmiyor

spickylove

Üye
my phone yok kardeşim zaten tool kit var orda eğer ingilizce yaptıysan türkçe yaptıysan seçenekler var ordan yapıcaksın rootu o kolay

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
my phone yok kardeşim zaten tool kit var orda eğer ingilizce yaptıysan türkçe yaptıysan seçenekler var ordan yapıcaksın rootu o kolay
ben yapamadım ya bi yardımcı olsanızolmuyor yarım sattir bekliyor rooting kısmında

spickylove

Üye
ya arkadaş ben uninstall stock apps kısmını bulamadım offf okadar yaptım biri yardım etsin

klavyeci

klavyeci

Üye
Ben sistemdeki Güncelleme uygulamasını buldum ama işaretlediğim zaman Uninstall seçeneği aktif olmuyor.Programın eski versiyonunu mu yüklemek gerekir yoksa tabletin versiyonundan dolayı mı izin verilmiyor ?

Üst Alt