General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

1gur1omer1

Üye
Busyybox kurulamaz tablet açılmıyorŞimdi ne olacak peki

spickylove

Üye
Emirhan ben şu pil kullanımına bir türlü tıklayamıyorum taktiği nedir çok hızlı mı dokunucaksın erkenden mi basıcaksın nasıl olucak bi yardım edermisin

The Shadow

The Shadow

Üye
Busyybox kurulamaz tablet açılmıyor
Sen bir de dediğim gibi dene bakalım bir şey kaybetmezsin, olmadı adb üzerinden busybox yükleme yollarını araştırırız :oke:
Emirhan ben şu pil kullanımına bir türlü tıklayamıyorum taktiği nedir çok hızlı mı dokunucaksın erkenden mi basıcaksın nasıl olucak bi yardım edermisin
Valla ben o konuda ballıydım biraz cihaz çok yavaş açıldı mdm gelmeden şarj düşük uyarısı geldi ben pil kullanımına bastığımda daha mdm açılmamıştı :ehe O yüzden onu @BATTALGAZA ya sorsan senin için daha iyi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: 1gur1omer1

1gur1omer1

Üye
Saol.Mobogenie ile busybox kurulamaz mi

spickylove

Üye
of ya 20 kere denedim yarım saattir beceremedim

• Beğen
Tepkiler: 1gur1omer1

spickylove

Üye
buyur
şarj bitti deneye deneye böyle işin ben..

spickylove

Üye
face var ise ordan konusabiliriz
fb.com/mustafa41

spickylove

Üye
arkadaşlar yaptım acil yardıma gelin güncelleyiciyi kaldırdım ama cihaz yönetimi diye bişey yok bende eba ile ilgili olan şeyleri kaldırdım mdm yi kaldırayım mı ?

The Shadow

The Shadow

Üye
arkadaşlar yaptım acil yardıma gelin güncelleyiciyi kaldırdım ama cihaz yönetimi diye bişey yok bende eba ile ilgili olan şeyleri kaldırdım mdm yi kaldırayım mı ?
Eğer cihaz yönetimi yoksa mdm, mdm mesajlar vardır onları kaldır.
Teşekkürler başka yolu yokmu mesela devre disi birakilamaz mi?
:rica: Tekrar kendini aktif ediyor diye biliyorum. Denemeye değer tabii ki ama rootlayıp silmenin sağlayacağı güveni vermez yine de.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

spickylove

Üye
the sadow soruma cevap verirmisintamam şimdi gördüm mdm leri kaldırmam herhangi bir sorun oluşturur mu ?

The Shadow

The Shadow

Üye
the sadow soruma cevap verirmisin
Biraz sabırlı ol lütfen, buradaki üyeler de insan anında mesaj yazamam ki her zaman :) Cevabı yukarıda :) Herhangi bir sorun oluşturmaz. Ama yanında başka engelleyici uyg. var mı bilmiyorum bu 1. nesil dağıtılanlarda. Yani farklı hatalar alırsanız başka şeyleri de kaldırmanız gerekebilir. O yüzden gözüken tüm uyg. mobogenie den ss sini alıp pm olarak bana atarsan daha iyi yardımcı olabilirim :)

spickylove

Üye
theshadow mdm leri kaldırmam sorun yaratmaz değilmi ?ayrıca ben bu yöntemi denemiştim uninstall stock apps yapamamıştım çünkü yeni sürümüydü şuan yapıyorum ama önceden rootladığım için rooted yazıyor bu bir sorun yaratırmı ?

Üst Alt