Sen bir de dediğim gibi dene bakalım bir şey kaybetmezsin, olmadı adb üzerinden busybox yükleme yollarını araştırırızBusyybox kurulamaz tablet açılmıyor
Valla ben o konuda ballıydım biraz cihaz çok yavaş açıldı mdm gelmeden şarj düşük uyarısı geldi ben pil kullanımına bastığımda daha mdm açılmamıştıEmirhan ben şu pil kullanımına bir türlü tıklayamıyorum taktiği nedir çok hızlı mı dokunucaksın erkenden mi basıcaksın nasıl olucak bi yardım edermisin
O yüzden onu @BATTALGAZA ya sorsan senin için daha iyi olur 
Sanırım o özelliği yokSaol.Mobogenie ile busybox kurulamaz mi

Bak bu kötü olduSanırım o özelliği yok![]()
Bak bu kötü oldu

of ya 20 kere denedim yarım saattir beceremedim
Sabır önemli uğraşUmarım yaparsınbuyur
şarj bitti deneye deneye böyle işin ben..
Biri de bana cevap verebilir mi?Beyler tabletdeki guncellemeyi nazil durdurabilirim? Herşey sorunsuz calisiyor
Rootlayıp mobogenie den güncelleyiciyi silerekBiri de bana cevap verebilir mi?

Teşekkürler başka yolu yokmu mesela devre disi birakilamaz mi?Rootlayıp mobogenie den güncelleyiciyi silerek![]()
Eğer cihaz yönetimi yoksa mdm, mdm mesajlar vardır onları kaldır.arkadaşlar yaptım acil yardıma gelin güncelleyiciyi kaldırdım ama cihaz yönetimi diye bişey yok bende eba ile ilgili olan şeyleri kaldırdım mdm yi kaldırayım mı ?
Teşekkürler başka yolu yokmu mesela devre disi birakilamaz mi?
Tekrar kendini aktif ediyor diye biliyorum. Denemeye değer tabii ki ama rootlayıp silmenin sağlayacağı güveni vermez yine de.Biraz sabırlı ol lütfen, buradaki üyeler de insan anında mesaj yazamam ki her zamanthe sadow soruma cevap verirmisin
Cevabı yukarıda
Herhangi bir sorun oluşturmaz. Ama yanında başka engelleyici uyg. var mı bilmiyorum bu 1. nesil dağıtılanlarda. Yani farklı hatalar alırsanız başka şeyleri de kaldırmanız gerekebilir. O yüzden gözüken tüm uyg. mobogenie den ss sini alıp pm olarak bana atarsan daha iyi yardımcı olabilirim