Tavsiye Android L Ne Zaman Gelecek ya?

Sponsorlu Bağlantılar

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Bn kendi cihazim tab3 SM-T210 icin konusuyom bizde cm rom yok tabi 10 tane 1 tane var o da beta 1 sene boyunca 4.1.2. Gelistirildi o cok stabil 7 saat 30 dakka ekran acik suresi aldim kitkatda 5 saat alsam dua etcem yalanim yok

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Bn kendi cihazim tab3 SM-T210 icin konusuyom bizde cm rom yok tabi 10 tane 1 tane var o da beta 1 sene boyunca 4.1.2. Gelistirildi o cok stabil 7 saat 30 dakka ekran acik suresi aldim kitkatda 5 saat alsam dua etcem yalanim yok
o ona göre o samsung un yaptığı birşey :) , nexus 4 e geldiğinde cihaz çok daha ızlı ve performans lı olmuştu birde arayüz daha iyi oldu :) tabi sadece azıcık görsel değişiklik.

Invoke

Invoke

Üye
LX kesin çıkartır 2011 Xperialara. :pro:

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
.N3Xu5.

.N3Xu5.

Üye
Ben guncellemiycem :D 4.4.4 iyi rootlu haliyle :D

SHS

SHS

Üye
Kasımda gelecek bence

@Safak

@Safak

Üye
Moto G gelecekmi acaba

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
Htc one mini gelirmi acaba? Aslinda isletim sistemi guncellemesi umrumda degil. Sense 6.0 kullaniyorum ama gelecek surumleri cok merak ediyorum :)Yani sense guncellemesi yeterli :)

0MG90

0MG90

Üye
gelir, HTC dağıtır cihazlarına

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
Htc one mini gelirmi acaba? Aslinda isletim sistemi guncellemesi umrumda degil. Sense 6.0 kullaniyorum ama gelecek surumleri cok merak ediyorum :)Yani sense guncellemesi yeterli :)
gelir ancak emin değilim çünkü şuanda çıkan listedde htc one mini yok (htc lisetesinde android l'nin) ama büyük ihtimalle gelir :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf_bey
yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
gelir ancak emin değilim çünkü şuanda çıkan listedde htc one mini yok (htc lisetesinde android l'nin) ama büyük ihtimalle gelir :)
dedigim gibi. Sense guncellemelerini verseler yeter. Sonucta kit kat ile gelen guncellemeyle sense arayuzu cok degismiyo. Ben kitkattan onceki haliyle sonraki halini pek ayirt etmiyorum. (Sense arayuzunde) o yuzden l guncellemesin cok da tın :) sense guncellensinde :)

NEXUS

NEXUS

Üye
    Konu Sahibi
dedigim gibi. Sense guncellemelerini verseler yeter. Sonucta kit kat ile gelen guncellemeyle sense arayuzu cok degismiyo. Ben kitkattan onceki haliyle sonraki halini pek ayirt etmiyorum. (Sense arayuzunde) o yuzden l guncellemesin cok da tın :) sense guncellensinde :)

Yeni sense arayüzü L te uyumlu hale getirilir bu yüzden L gelezse güncelleme gelmez.
Ve bu arada fazla fark yok hele geliştirici arayüzünde hiç belli olmu
Fark o bildirim çubuğunun şeffaf olması.

Ama L de çok fark olacak

avast

avast

Üye
Yeni sense arayüzü L te uyumlu hale getirilir bu yüzden L gelezse güncelleme gelmez.
Ve bu arada fazla fark yok hele geliştirici arayüzünde hiç belli olmu
Fark o bildirim çubuğunun şeffaf olması.

Ama L de çok fark olacak
gelmedi gitti nexus5 e cikarsinlar artik bee

• Beğen
Tepkiler: .NeXuS.
_JacKoLovsKi_

_JacKoLovsKi_

Üye
s4 e gelecek mi android L?

Invoke

Invoke

Üye
Yok.