16 ekimde etkinlik var diyolar ve l yi çıkacakmış. ve zaten hemen çıktıktan 1-2 hafta sonra gelir kitkat öle olmuştunexus 6 ile beraber gelir. geldikten sonra bir ay içinde nexus 5 ve 4 Lyi alırlar. Google her yıl 29-30 ekimde yeni telefonunu çıkarıyor bu yılda farklı bişey olmazsa tarih aynı![]()

4.4 Sıktı artık ve ben beyaz ı daha sevdiğim için ve kitkat siyaha önem vermiş bu yüzden l yi bekliyorum biran önceNapcan haci 444 le devam et
l beyaz a daha yakın.aynen doğru düzgün pek bir farkı yok ama L de herşey değişmiş aynı kalan birşey yokZ, ZL, ZR vs... Almıştı 4.4.4'ü belki size de verir, belki de direk L verir. Çok da önemli değil 4.4.4.

abarttın sende en geç kasımKasım Ayının 20'sinden Sonra Gelecek
galaaxy s5 gibi nexus olmayan cihazlar için öle.Kitkat rezilmiymisKitkat gibi rezil olmasinda
Hee rezilmis nolddu 4.1.2 bin kat daha iyi hem performans hem bataryaKitkat rezilmiymis
Atma lutfen en iyi surum kitkatHee rezilmis nolddu 4.1.2 bin kat daha iyi hem performans hem batarya
Bende sıkıldim L gelsin artik tabi cm benim cihaz icin L cikartirsa [emoji22]@-qarapapaq- bu konuyu benden bekliyodu benceL gelse artik sıkıldim bende 4.4.4 den