NEXUS
Üye
performans olarak daha iyi 4.1 den ve çok daha hızlı. ama arayüz de pek fark yok. hafif değişiklikler harici ama 4.4 daha iyiHee rezilmis nolddu 4.1.2 bin kat daha iyi hem performans hem batarya
performans olarak daha iyi 4.1 den ve çok daha hızlı. ama arayüz de pek fark yok. hafif değişiklikler harici ama 4.4 daha iyiHee rezilmis nolddu 4.1.2 bin kat daha iyi hem performans hem batarya
o ona göre o samsung un yaptığı birşeyBn kendi cihazim tab3 SM-T210 icin konusuyom bizde cm rom yok tabi 10 tane 1 tane var o da beta 1 sene boyunca 4.1.2. Gelistirildi o cok stabil 7 saat 30 dakka ekran acik suresi aldim kitkatda 5 saat alsam dua etcem yalanim yok
, nexus 4 e geldiğinde cihaz çok daha ızlı ve performans lı olmuştu birde arayüz daha iyi oldu
tabi sadece azıcık görsel değişiklik.GelecekMoto G gelecekmi acaba
gelecekMoto G gelecekmi acaba
gelir ancak emin değilim çünkü şuanda çıkan listedde htc one mini yok (htc lisetesinde android l'nin) ama büyük ihtimalle gelirHtc one mini gelirmi acaba? Aslinda isletim sistemi guncellemesi umrumda degil. Sense 6.0 kullaniyorum ama gelecek surumleri cok merak ediyorumYani sense guncellemesi yeterli
![]()

dedigim gibi. Sense guncellemelerini verseler yeter. Sonucta kit kat ile gelen guncellemeyle sense arayuzu cok degismiyo. Ben kitkattan onceki haliyle sonraki halini pek ayirt etmiyorum. (Sense arayuzunde) o yuzden l guncellemesin cok da tıngelir ancak emin değilim çünkü şuanda çıkan listedde htc one mini yok (htc lisetesinde android l'nin) ama büyük ihtimalle gelir![]()
sense guncellensinde 
dedigim gibi. Sense guncellemelerini verseler yeter. Sonucta kit kat ile gelen guncellemeyle sense arayuzu cok degismiyo. Ben kitkattan onceki haliyle sonraki halini pek ayirt etmiyorum. (Sense arayuzunde) o yuzden l guncellemesin cok da tınsense guncellensinde
![]()
gelmedi gitti nexus5 e cikarsinlar artik beeYeni sense arayüzü L te uyumlu hale getirilir bu yüzden L gelezse güncelleme gelmez.
Ve bu arada fazla fark yok hele geliştirici arayüzünde hiç belli olmu
Fark o bildirim çubuğunun şeffaf olması.
Ama L de çok fark olacak
s4 e gelecek mi android L?
Ne zaman gelecek peki kesin bi tarih var mı?evet gelecek arkadas.