EmekHırsızı
Üye
geri yükle launcheri apex te yükleyebilirsin roma gerek yok pc ye bağla yükle

Dua ette adb cihazı görsün görmezse ayvayı yedin 
Farketmez ki benim dediğimle aynı şeyşu an usb hata ayıklama açık olması lazım pc den snappea ile yükle geri launcher i anlatamadım mı![]()

Ya tabletteki google play e kaydettiğin hesapla pc den giriş yapıyon istediğin uygulamayı yükle diyip cihazını seçiyon uygulama iniyor işte tabletesen hesap falan demişsin o nasıl oluyo![]()

Ya 2 side garanti yöntem tamam aaa nedir bu rekabet isteğidirek yüklemez gibime geliyor benim yöntem garanti hacı![]()

Kısa süre içerisinde yüklüyor evet, tabi cihazda internet bağlantısı şart. Neyse konu dışına çıkmayalımYok Rekabetten Değil Ordan Indir Deyince direk iniyor mu hiç kullanmadım o yöntemi![]()

Iyiymis o yolKısa süre içerisinde yüklüyor evet, tabi cihazda internet bağlantısı şart. Neyse konu dışına çıkmayalım![]()
rom atmaya gerek var mi tabletlereBence yok.Iyiymis o yolrom atmaya gerek var mi tabletlere
ne farkı varBence yok.
ne farkı var
Hepsini zaten kendim yapabileceğim için ben gerek duymuyorum custom roma. Ama isteyen varsa burdaki özelliklere kolay bir şekilde sahip olmayı yükleyebilirler tabiiÖzellikler:
- Cihaza factory reset atsanız bile adb açık kalacak şekilde ayarlandı
- DEODEX edildi
- GMM04 Tabanlı
- Bluetoothtan uzantı değiştirmeden apk atılabiliyor
- Busyboxlu
- Facebook vsvs. girmek için artık DNS Değiştirmeye gerek yok
- Cihaz açılış kapanış süresi hızlandırıldı
- PolicyDealer silindi
- OtaUpdater silindi
- Rootlandi
- Eba uygulamaları silindi
- MDM Silindi
- init.d desteği eklendi( çalışıp çalışmadığı test edilmedi)
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızömrü arttirildi
- Optimizasyonlar eklendi
- 2D Hızlandırmaları
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız, Resim kısaca medya dosyalarını açma hızı arttırıldı
- Default DNS Google DNS yani 8.8.8.8 - 8.8.4.4 olarak ayarlandı
- Gereksiz lib dosyaları silindi
- Default dil türkçe olarak ayarlandı
- Gereksiz sesler silindi
- Bazı sesler Galaxy Tab olarak ayarlandı (kilit açma kapama vs)
- Tablet için gereksiz olan uygulamalar silindi (rehber, telefon vsvs)
- Launcher nova launcher olarak değiştirildi
- Tablette var olan uygulamalar güncellendi
-Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızgözle görülür şekilde arttırıldı
- Dokunmatik tepkisi arttırıldı
- Ayarlar modifiye edildi

Konu var "dı". Romun geliştiricisi konunun silinmesini istedi nedensealıntı yı tam göreniyorum konu var di sanırım link var mi

Aynenneden sildi ki o zaman yüklenmez destek yokneyse gerek yok zaten tablet benim olsa uğraşırdim ama değil salla
![]()