Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

Sponsorlu Bağlantılar

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici

beyaz yazı sorunu fix

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
çoğu yeri çözmüş

newaxe42

Üye
aga beyaz yerler laciverte falan dönmüş öyle ama gine çözülememıs var hala hiç yokmu beyaz yazıyı çözen bide bende son uygulamalarda donup kalıyor arada bir iki kez nie öyle sonra tekrar düzeliyor
bence tam çözüm yok bende son uygulama ekranın da ara bir iki kez donuıp kalıyor 2 kez girmem gerekiyor son uygulamaları kaldırmak için neden öyle bide romu ilk yükledigide bissürü boş uygulama geldi format attım hepsi silindi suan onlarsız kullanıyorum daha stabil gibime geliyor iyimi kötümü_

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
aga beyaz yerler laciverte falan dönmüş öyle ama gine çözülememıs var hala hiç yokmu beyaz yazıyı çözen bide bende son uygulamalarda donup kalıyor arada bir iki kez nie öyle sonra tekrar düzeliyor
bence tam çözüm yok bende son uygulama ekranın da ara bir iki kez donuıp kalıyor 2 kez girmem gerekiyor son uygulamaları kaldırmak için neden öyle bide romu ilk yükledigide bissürü boş uygulama geldi format attım hepsi silindi suan onlarsız kullanıyorum daha stabil gibime geliyor iyimi kötümü_
geliştiriciler üzerinde çalışıyor umarız yakında çözerler beyaz yazı sorununu

baskahmet

baskahmet

Üye
Beyaz yazı laciverte dönüşüyor pek bi anlamı kalmıyor zaten :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Beyaz yazı laciverte dönüşüyor pek bi anlamı kalmıyor zaten :)
sadece orası değil ekran kilidi filan koyduğumda veya pin girerken siyah ekranda ne yazdığını görmüyordun güç menüsü filan bazı yerler belirgin olmuş gittikçe düzelecektir ben hiç bi romda bu kadar kalmamıştım bu roma kanım çok ısındı çıktı çıkalı kullanıyorum :D

baskahmet

baskahmet

Üye
sadece orası değil ekran kilidi filan koyduğumda veya pin girerken siyah ekranda ne yazdığını görmüyordun güç menüsü filan bazı yerler belirgin olmuş gittikçe düzelecektir ben hiç bi romda bu kadar kalmamıştım bu roma kanım çok ısındı çıktı çıkalı kullanıyorum :D
Bende bugün sabaha kadar kullanıyordum S5 V4.1 daha cazip geldi onu kullanıyorum güzel bu da.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bende bugün sabaha kadar kullanıyordum S5 V4.1 daha cazip geldi onu kullanıyorum güzel bu da.
bir kaç gün sonra kasmaya başlamazsa bende geçerim artık her roma balıklama atlamıyorum eskisi gibi aslında miui v6 çok güzel ama daha çok gelişmesi lazım

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
baskahmet

baskahmet

Üye
bir kaç gün sonra kasmaya başlamazsa bende geçerim artık her roma balıklama atlamıyorum eskisi gibi aslında miui v6 çok güzel ama daha çok gelişmesi lazım
Mui v6 yı xda da türk birisi türkçe yapıp paylaştı :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
türkçe yapmak mesele değilde hiç stabil değil denedim :)

ErSin9006

Üye
cm12 lollipop 5.1.ile bunu karşılaştıran varmı arkadaşlar nasıl sizce ? birde bu beyaz sorun ne sorunu acaba?

ErSin9006

Üye
konuya pek vakıf değilim birde arada sırada giriyorum o yüzden :) telde bir sıkıntı var sanki güncellemeyi otomatik yapamıyorum şarj olayıda hoşuma gitmemişti cm de o yüzden sordum :))

baskahmet

baskahmet

Üye
konuya pek vakıf değilim birde arada sırada giriyorum o yüzden :) telde bir sıkıntı var sanki güncellemeyi otomatik yapamıyorum şarj olayıda hoşuma gitmemişti cm de o yüzden sordum :))
S5 Rom var A5 Rom var S6 Rom var
Neden cm kullanıyorsunuz onun neyi var :)
Bu 3 romunda şarjı cm12 den iyi durumda

ErSin9006

Üye
cm12 gibi tema şarj görsel kullanış vs durumuna göre birtanesini önerebilir misin ?

baskahmet

baskahmet

Üye
cm12 gibi tema şarj görsel kullanış vs durumuna göre birtanesini önerebilir misin ?
Ayırt etmek zor
S5 Rom kalmadı ele onu
S5 Rom adı altında s6 uygulamalı rom ve bu konudakı a5 rom var. İkisindede tema var.Temalar bölümünde lg g3 muı android lollipop vs birçok tema var.İki romu da yükleyip kendin karar ver bence.

Üst Alt