burak1553
Üye
bende niye yok![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende niye yok![]()
Klavyede en alt sol köşede sym tuşu var onun sağ yanındaki tuşa basılı tutup ayarlar simgesine basın zor bşley değil türkçe yapması 1 dakika bile sürmezallah allah anlamadım gitti
Hocam sizden de iyi haber bekliyoruz ama bi cvp çıkmadı bi ara dm msj attın ondan sonra yine devamı gelmedi konular kaynadı herhalde ?Kardeşim çok sağol haberi bilgilendirdiğin için bu çok işime yarayacak en sevdiğim navigasyon
Teşekürler
@1553
Yok hocam en başta sen unutulacak biri değilsin.Hocam sizden de iyi haber bekliyoruz ama bi cvp çıkmadı bi ara dm msj attın ondan sonra yine devamı gelmedi konular kaynadı herhalde ?
Eyvallah kardeşim ALLAH sendende razı olsun.Neyse sıkıntı yok sende gereksiz tartışmalara girme . Kimse elini taşın altına elini sokmaz sonra gelir burda laf sokmaya çalışır. Herkes seni de @1553 de biliyor. Allah sizden razı olsun. Ayrıca senden başka msj geldi bana "yeni bir rom buldum diye" bende konuşmaya cevap verdim ama gerisi gelmeyince merak ettim. O kadar .
istersen link vereyim bi göz gezdir belki kafana yatan olur 4.4.4 te var ama kararlı ve stabil değilindirmen gerekiyor az ayarları karıştırbende niye yok![]()
Kesinlikle söz konusu değil. Sende bu konular ile uğraşıyorsun ayrıca esnaftın . İş güç atlamış olabilirsin. Halden anlarız [emoji6] [emoji6]

Mekan diyarbakırda hocam yolu bu tarafa düşen olursa kapım her zaman açıktır gelin bi çayımı için az gezdiririm sizi misafir ederim çok güzel yerler var
O ucuz cihazlara note 4 de eklenir yakında inş.
Kendim bi rom özerinde çalışıyorum kaç gündür epey bir ilerleme kaydettim hani daha başlangıç çok fazla bilgi yok
ama okuyarak izleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorum az kaldı bittiğinde paylaşım yapacağım
Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi
karışımı birşey olduMekan diyarbakırda hocam yolu bu tarafa düşen olursa kapım her zaman açıktır gelin bi çayımı için az gezdiririm sizi misafir ederim çok güzel yerler var
Ayrıca çok güzel cihazlar var beleş fiyata![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kendim bi rom özerinde çalışıyorum kaç gündür epey bir ilerleme kaydettim hani daha başlangıç çok fazla bilgi yok
ama okuyarak izleyerek birşeyler yapmaya çalışıyorum az kaldı bittiğinde paylaşım yapacağım
Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi
karışımı birşey olduMekan diyarbakırda hocam yolu bu tarafa düşen olursa kapım her zaman açıktır gelin bi çayımı için az gezdiririm sizi misafir ederim çok güzel yerler var
ne güzel dostluk ve kardeşlik misafirperliğin için çok sağol
Şuan son hali
Blekota
Efextreme
Alpha
Andremalachi
Kardeşim valla ben laf olsun diye söylemiyorum özellikle bu konuyu eğer takip ettiysen benim yardım etmeyi ne kadar çok sevdiğimine güzel dostluk ve kardeşlik misafirperliğin için çok sağol

Bence Gelir gelmesinede z2den pek farkı yokAziz04 hocam Xperia z3 compact gelir mi size?