Galaxy S3 i9300 efeXTREME Lite-ROM v5.1 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha önce efs yedek alma ugrasmadigim gibi bide başıma gelmeyince hiç cesaret edemiyorum neyse nd5 stockla devam napalim boylede iyi :)

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
sen yinede her ihtimale karsi efs yedeğini alsana. yedegini al koy bir yere. o senin telefonunun garantisi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha önce efs yedek alma ugrasmadigim gibi bide başıma gelmeyince hiç cesaret edemiyorum neyse nd5 stockla devam napalim boylede iyi :)

sen yinede her ihtimale karsi efs yedeğini alsana. yedegini al koy bir yere. o senin telefonunun garantisi

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
Hocam ben s3 e bu romu yukliycem ama v2.0 felan yazmissiniz bunlardan hangisini yukleyecegiz birde benim telefon yurtici garantili efs yedegi almam gereklimi
Son 1 soru ben 4.3 surumundeyim gec acilma v.b sorunlarım yok bunu yukleyince gec acilma v.b sorunlarım olurmu

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben s3 e bu romu yukliycem ama v2.0 felan yazmissiniz bunlardan hangisini yukleyecegiz birde benim telefon yurtici garantili efs yedegi almam gereklimi
Son 1 soru ben 4.3 surumundeyim gec acilma v.b sorunlarım yok bunu yukleyince gec acilma v.b sorunlarım olurmu
evet her ihtimalr karsi efs yedegini al gatantili cihazlardada sorun olabiliyor. v2 falan dedigin romun surumleri en son cikani v5.1 hangisini istersen onu yukle ama her ihtimale karsi efs yedegini al. gec acilma sorunu falan olmaz aksine daha hizli olur

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
Hocam sağolasın birde ben odinle cwm yuklemeye calisiyorum dosyalari secip starta basiyorum ama yukarida reset!! Yaziyo ALTTA da nand write start yaziyor ayni dosyayi 3-4 sefer bastan indirdim ama olmadi acaba cozumu varmi

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam sağolasın birde ben odinle cwm yuklemeye calisiyorum dosyalari secip starta basiyorum ama yukarida reset!! Yaziyo ALTTA da nand write start yaziyor ayni dosyayi 3-4 sefer bastan indirdim ama olmadi acaba cozumu varmi
reset dediyse olmustur hocam cwm girip baktinmi ?

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Evet baktim hatta bu islemi kac kere denedim islem oldugunda Pass yazmiyormuydu?
once reset yazar telefonu yeniden baslatir sonra aradan zaman gecince pass yazar. fail yazmadiysa hata olmamasi gerek ha simdi aklima geldi telefonun rootlumu telefonun rootlu olmasi gerekiyor cwm yukleyebilmk icin

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Evet baktim hatta bu islemi kac kere denedim islem oldugunda Pass yazmiyormuydu?
once reset yazar telefonu yeniden baslatir sonra aradan zaman gecince pass yazar. fail yazmadiysa hata olmamasi gerek ha simdi aklima geldi telefonun rootlumu telefonun rootlu olmasi gerekiyor cwm yukleyebilmk icin

bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
Hmm hocam ya konuda yazmıyor yada ben fark etmedim bende root yok sorun anlasildi sagol hocam en kisa surede rootlayip deneyecegim

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hmm hocam ya konuda yazmıyor yada ben fark etmedim bende root yok sorun anlasildi sagol hocam en kisa surede rootlayip deneyecegim
yok kardesim ben konuya yazmamisim rootlu olmasi gerekior diye telefonu rootla birde oyle dene

bytllh

bytllh

Üye
bu romun kitkat olanı var mı

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bu kitkat sevdası nedir anlamıyorum. kitkatta yapıp 4.3 te yapamadigimiz ne varki hep kitkat istiyoruz. her zaman dedigim gibi tekrar diyorum hicbir kitkattan medet beklemeyin. en fazla 1 ay gider sonra bozulmaya başlar samsung vermediyse vardır bir sebebi. benden size tavsiye en kralı dahi olsa kitkat romlarina bulasmayin basiniz ağrır. sonucta s3 yazılımı degil note 2 den port. o yuzden uzun süreli uyum sağlamaz.

• Beğen
Tepkiler: by.atalay
bugrafatih00

bugrafatih00

Üye
Hocam 180 mb lik bloatware linki calismiyor ekleyebilirmisiniz

Son düzenleme:
serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 180 mb lik bloatware linki calismiyor ekleyebilirmisiniz
dosya xda da bozuk o yuzden kendimden upload ediyorum kardesim upload bitsin yeni linki ekleyecegim
bloatware linki düzeltildi indirebilirsiniz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Kontrol
kartal2378

kartal2378

Üye
Arkadaşlar bu kitkat sevdası nedir anlamıyorum. kitkatta yapıp 4.3 te yapamadigimiz ne varki hep kitkat istiyoruz. her zaman dedigim gibi tekrar diyorum hicbir kitkattan medet beklemeyin. en fazla 1 ay gider sonra bozulmaya başlar samsung vermediyse vardır bir sebebi. benden size tavsiye en kralı dahi olsa kitkat romlarina bulasmayin basiniz ağrır. sonucta s3 yazılımı degil note 2 den port. o yuzden uzun süreli uyum sağlamaz.
Note 2 ve s3 un tek farki ram dir.islemcisi dahi bitebir aynidir sadece overlock yapilarak yazilimla 1.6 ghz islemci hizi yapilmis samsung tarafindan.ayrica 1 ay i gecti ve halen coooook iyi calisiyor.lg nin knock on ozelliginden s5 in status barindan note 3 un klavyesinden s4 un temassiz konyrolunden faydalaniyorum.ve bunlari s3 telefonumla yapiyorum.hemde kitkat[emoji4]

serdar431

serdar431

Üye
    Konu Sahibi
Note 2 ve s3 un tek farki ram dir.islemcisi dahi bitebir aynidir sadece overlock yapilarak yazilimla 1.6 ghz islemci hizi yapilmis samsung tarafindan.ayrica 1 ay i gecti ve halen coooook iyi calisiyor.lg nin knock on ozelliginden s5 in status barindan note 3 un klavyesinden s4 un temassiz konyrolunden faydalaniyorum.ve bunlari s3 telefonumla yapiyorum.hemde kitkat[emoji4]
keske iyi olsun kardesim istemeyenin gozü ciksin. benim tek istegim yeterki kullanicilar magdur olmasin.

• Beğen
Tepkiler: Kontrol
by.atalay

by.atalay

Üye
Bu kadar öve öve bitiremedigin romun adı nedir dostum blekota mı?

kartal2378

kartal2378

Üye
Bu kadar öve öve bitiremedigin romun adı nedir dostum blekota mı?

Bak ben soylemedim reklaminida yapmadim.sen soyledin.sakin kizma ona gore [emoji2]