Benim tablet samsung note 10.1 yuklenmedi yetersız hafıza diyor toplam 6 gb bos yer var bırde 2 gb sd kar var onun da 1 gb bos yinede yuklenmedıDenendi. Tablete yükleniyor.
Ben güveniyorum bu arkadaşlara ilerlemelerini de istiyorum 
Posavis'in Maxi model tabletine sorunsuz bir şekilde yükledim.Benim tablet samsung note 10.1 yuklenmedi yetersız hafıza diyor toplam 6 gb bos yer var bırde 2 gb sd kar var onun da 1 gb bos yinede yuklenmedı
Aynen asıl önemli olan rehberimdeki kullanan kişi sayısı.Geri de bırakır mı? Bunun gibi bir çok program var hangi biri whatsapp ı geçti? tictoc,line,kik bunlar yine whatsapptan sonra geliyor. Telefonuma kurduğumda anca 4-5 arkadaşım çıkıyor. Ama whatsappa baktığımda nerdeyse rehberimdeki herkes var. Bu ve bunun gibi uygulamalar whatsappdan kaliteli olsun veya olmasın. Ne kadar kullanacı kitlesi var o önemli. Bu saatten sonra da whatsappı kimse geçemez.
Kesinlikle katılıyorum whatsapp symbianda var ve kullanıyorum rakipleri(!) line, tictoc vb. Uygulamalar symbianda yok bu yüzden whatsapp 1 numara kalacaktır.Mobil sektöre sadece android gözüyle bakan yurdum insanının gereksiz uygulaması!
Mobil sektör işletim sistemleri
a- Symbian
b- Java
c- İos
d- Meego - Maemo
e- Android
f- Windows Phone
g- Sailfish
h- Badaa
İos , wp ve Symbian desteği olduğu zaman bu uygulama için görüşümü değiştireceğim.
Buna kendinizi de katabilirsiniz!!! Diğer platformlar içinde yayınladığınız zaman fikrimiz değişir diye belirttim.Millet olarak okumaktan aciz olduğumuz bir kez daha ortaya çıktı. Yukarıdaki açıklamamı okumadan sallamışsınız yine. Okumanızı tavsiye ediyorum. Merak etmeyin en kısa surede ios symbian içinde olacak.
Buna kendinizi de katabilirsiniz!!! Diğer platformlar içinde yayınladığınız zaman fikrimiz değişir diye belirttim.
Ha bu arada , Türkçenize hayran kaldım. Gerekli düzeltmeyi alıntıda yaptım.
Bir de WP içinde kodlarsınız umarım.![]()