Whatsapp'a Rakip İlk Yerli Anlık Mesajlaşma Uygulaması; Posenger

Sponsorlu Bağlantılar

Seglopsi

Seglopsi

Üye
MeeGo, Maemo, Symbian, Badaa şuanda ölü sistemler ancak kullanılmadıkları anlamına gelmiyor bu. Eğer Whatsapp'a rakip bir uygulama çıkacaksa Android, iOS, WP, Symbian ve Java desteğinin kesinlikle olması gerekli. Tabiki tüm platformlara sunulacak yazılımla çok daha başarılı olunur.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Sizden fazla okuduğum kesin. Zira sizin gibilerine cevap vermek için gecikmek adina trafikte acele bir şekilde yazdığım şeylere takılmışsınız. Siz bunlara takılı kalmaya devam edin. Bu kadar ayrıntı ile uğraşacağınıza ben nasıl katkıda bulunabilirim şeklinde bir düşünceye sahip olsanız çok daha makbule geçer.

Sadece izleyin ve görün.

Hayretle , merakla izliyoruz! ve konuyu takip ediyoruz . Hatice değil netice önemlidir.
Ne zaman ki diğer işletim sistemlerine çıkar ve kullanmaya başlarsak o zaman gerekli olan desteğimizi görebilirsiniz. Şu an için kullandığım Wp ye geldiği zaman en büyük destekçiniz olacağımı bilin yeter.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Posavis_ADANA
mcnpl4

mcnpl4

Üye
ben bu adamın üslubunu hiç sevmedim. Bu şekilde başarıya ulaşabileceklerse hayırlı olsun şimdiden

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben bu adamın üslubunu hiç sevmedim. Bu şekilde başarıya ulaşabileceklerse hayırlı olsun şimdiden
Hitabet bir sanattır. Konuştuğu dile hakim değilken , diğer dillere nasıl destek olacaklar bekliyorum.
Ha birde teknik desteği bu arkadaş verecekse vay kullanıcıların haline.

• Beğen
Tepkiler: mcnpl4
mcnpl4

mcnpl4

Üye
şimdi gelir bize küçümser laf eder boş yapmayın bu yüzden bu milletten bişey çıkmıyor diye

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Üst Alt