Karşılaştırma Lumia 1320 ya da başka telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 1320 ya da başka telefon
merhaba arkadaşlar bu aralar 1.5 yıldır kullandığım nokia 500 pişmanlığından kurtulmak istiyorum 900 tl bütçem var performans birinci önceliğim bu fiyata lumia 1320 ya da lumia 925 düşünüyorum sizce hangisi ?

Son düzenleme:

bountykiller

bountykiller

Üye
performans oncelikliyse 1320 yi tavsiye etmiyorum. Parayı biraz daha arttırıp 830 u beklemelisin yada 925 alabilirsin..

luckysleven

luckysleven

Üye
1320 ilk basta cok buyuk gozuksede kisa surede alisiyorsun ve yazilanlarin aksine cok rahat kullaniyorsun. ayrica ekranin genisligi sayesinde kullanirken keyif aliyorsun. performans olarak wp ler arasinda oyle aman aman bir fark yok. Olan farkida anca oyunlarda falan anlarsinyukarida arkadasin yazdigini simdi okudum da performans olarak 1320 yi tavsiye etmem demis .. ben 1 aydir 1320 kullaniyorum bundan oncede 6 ay 925 kullandim aralarinda herhangi bir fark yok tecrube ile sabit : ) Dedigim gibi modeller arasinda performans farki arayarak secim yapma. Tabiki 930 ve 1520 daha performansli ama bu performanslarda sadece gelecege yatirim olur

Invoke

Invoke

Üye
1320 alınabilir, güzel cihaz.
Taşıması sorun olmayacaksa. Kullanması rahat.

bountykiller

bountykiller

Üye
world at arms ta ve gt racing 2 de kasma yapabiliyor. 3g ile aşırı kullanımda ısınma oluyor ve hemen cihaz reset atıyor. Oysa lumia 920 bile bu kadar çabuk kapanmıyor. İşlemci olarak 0.2 gh daha yüksek lumia 920 den ama performans olarak daha düşük. Hardware test ike kontrol edildi. Ayrıca kamera olarak ta çok kotu. Ama batarya ömrü uzun olsun. Ekranı büyük olsun. İşlemci kamera. Çok sıkıntı değil dersen 1520 yi bile tavsiye etmem 1320 yi ederim. Batarya ömrü işlemci sebebiyle 1520 den daha iyi. Sıfır gibi iki cihazla denemeleri yapmıştım...

Invoke

Invoke

Üye
1520 nin bataryası da gayet iyiydi. Ayrıca snap800 ün daha iyi enerji tasarrufu var. Neyse konuyla alakası yok zaten.

1320 8.1cyan geldiğinden beri reset atmadı. Eskisi kadar ısınmıyor da. Çipseti de fiyatına göre normal seviye de. Konusunu açmıştım hatta link atayım.

Yardım - [1320 KULLANANLAR] Cihazınız Çok Isınıyor Mu? - MaxiCep

Yine android düşünürsen de ilk mesaja lafı geçmiş çünkü: nexus 5 temizinden bulursun o fiyata ya da biraz arttırabiliyorsan... Batarya hariç her açıdan 1320den iyidir.

luckysleven

luckysleven

Üye
world at arms ta ve gt racing 2 de kasma yapabiliyor. 3g ile aşırı kullanımda ısınma oluyor ve hemen cihaz reset atıyor. Oysa lumia 920 bile bu kadar çabuk kapanmıyor. İşlemci olarak 0.2 gh daha yüksek lumia 920 den ama performans olarak daha düşük. Hardware test ike kontrol edildi. Ayrıca kamera olarak ta çok kotu. Ama batarya ömrü uzun olsun. Ekranı büyük olsun. İşlemci kamera. Çok sıkıntı değil dersen 1520 yi bile tavsiye etmem 1320 yi ederim. Batarya ömrü işlemci sebebiyle 1520 den daha iyi. Sıfır gibi iki cihazla denemeleri yapmıştım...

yanlis anlamadim dimi 3g de isinma yapip resetleyen cihaz olarak 1320 den bahsediyorsun ? Dogru anlamissam cok yanlis bilgilendirme yapiyorsun bilmiyorum suanda kullandigin cihaz 1320 midir ama benim 1 aylik kullanimimda telefonu cok cok yogun kullanmama ragmen bu dediklerin olmadi ki isinma zaten yok denecek kadar az. 925 den sonra bu isinma emin ol hic birsey degil. 925 de isinma yuzunden telefonu kapatip kenara koydugumu bilirim. Ayrica isindigi icin res atan wp ben ilk defa duyuyorum. Evet nokianjn sitesinde guvenlik amacli boyle bir sistem oldugu yazar ama zaten bu telefonlar asiri isinmaya karsi kendini koruyor. 925 de aslinda aluminyum oldugu icin sicagi disari gereginden fazla veriyor okadar.

Oyun konusunda pek yorum yapamam cunku asphalttan baska oyun oynamiyorum surekli olarak. Buda zaten yorum yapmaya yetecek bir oyun yine diyorum 925 de nasil oynuyorsam 1320de de oyle oynuyorum. Ufak tefek takilmalar oluyor orasi ayri onlarda olsun okadar

Invoke

Invoke

Üye
Başına gelmediği için şanslısın o zaman ama burada o sorunu yaşayan bir sürü insan vardı hala da vardır belki. Üstteki linke bakın isterseniz.

bountykiller

bountykiller

Üye
qarapapak . 8.1 sonrası ısınma ve kapanma problemi ve 1520 işlemci enerji tasarrufu konusunda çok haklı. Ama 1320nin. Batarya performansı daha iyi.

world at arms ı 3g üzerinden oynamanızı tavsiye ediyorum o zaman ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ayrıca sizden ricam metro arayuzune biraz fazla program koyun. Aynısını 925 e de yaparak performansını kontrol edin. Hardware test ile kıyaslama yaparak ta dediklerimi tasdik edebilirsiniz.

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız, yanlış anladınız sanırım.
8.1 sonrası ısınma var demiyorum. 8.1 developer preview sonrası acayip ısınma, kararsızlık ve sürekli reset sorunu var.
8.1 final/cyan ile şuan bizde sorun yok.

bountykiller

bountykiller

Üye
qarapapaq konunuza biraz baktım da şebeke konusuda çok doğru. Vodafone benim kaldığım yerde az çekiyordu. Telefon aşurı ısınma ve reset yapıyodu 3g de ama avea full çekiyo vee 3g de ısınma yapmıyo burda...doğru anladım eksik yazmışım. 8.1 cyandan sonra bende sadece 2 kere reset atılsı. 3 gün önce yuklemiştim cyanı...

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Heimdalll

Heimdalll

Üye
1320 kullanıyorum eski halinden eser yok, şarjı bir günü zor çıkarıyor inanması zor ama, kapanma sorunu gta oynarken oldu onuda silmek zorunda kaldım

luckysleven

luckysleven

Üye
bu telefonu almadan once arastirdim bir sure buradaki o konuya hic denk gelmedim acikcasi. bende suanda preview gdr1 ile kullaniyorum cihazi isinma yok res yok hatta isinma yok diye seviniyorum ben aldigim gunden beri. 925 de kendi kendine kapanmalar isinmalar vs diyorum ya ondan sonra bu telefon ilac oldu bana. Neyse benmi sansliyim sizmi sanssizsiniz bilemedim : )

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

furkankaya559758

Üye
Hepsiburada'da Nokia Lumia 925 800'lerde idi. Bence 925 al. 1320'den daha iyi bir telefon.

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
sonuç olarak artık şöyle düşünüyorum Lumia 925 vs. Lumia 1320 sizce hangisi ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Vodafonedan alınma 32 gb lık lumia 925 :)

Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
hmm sanırım yanlışlık olmuş 925 benim bütçemi birazcık aşıyor peki 920 nasıl bir tercih ?

Invoke

Invoke

Üye
Bak büyük boyut kullanım açısından rahattır daha rahat gezinirsin, film falan izlersen küçük ekrana göre daha iyi oluyor falan ama taşıması sıkıntı olabilir. Düşün bir kendine göre.Acaba taşıyabilir miyim diye? Cihazları gördün mü bilmiyorum, görmediysen git bir teknoloji marketine falan ya da nokia store'a ikisine de bakıver. 920 daha küçük daha kolay taşınır. 920'nin kamerası da daha iyi 1320'ye göre. Hangisini beğeniyorsan onu al.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: luckysleven
Alp-Khan

Alp-Khan

Üye
    Konu Sahibi
bakın ben fotoğrafla falan pek ilgilenmiyorum tek istediğim şey performans :D varsın 5 megapixel olsun kamera farketmez benim için asıl sorun iyi oyunlarda tekleme yapar mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt