Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
    Konu Sahibi
11.sıraya düşmüşüz. Ben kaç kere oyundan attığı için taçlarımı kaybettim. Şimdi 200+ taçlarımı ama nalet oyun attı durdu. 182 falan tacım var şimdi. Sağlam internet buldukça giriyorum. İyi savunma çok önemli. Savunmamı düzenledikten sonra rahat 50 taç kastım herhalde. Sonuç taçlarımızı artırıp savunmalarımızı sağlam yapalım arkadaşlar :)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ben ittifağa başvurmamışım yahu ne kadar leylayım :kıskıs: Hocam yer açılınca yada 2. ittifak kurulunca haber verinde geleyim bende :tebessüm:

MixRadio

MixRadio

Üye
Arkadaşlar acaba markette honor kısmındakiler ne işe yarıyor?

speedrecep

Üye
arkadaşlar şu kahramanların hepsinin özel yeteneklerini bilen varsa yazabilir mi acaba? Hala bazılarının özel yeteneklerini çözemedim.
Arkadaşlar acaba markette honor kısmındakiler ne işe yarıyor?
sus gibi birşey hocam

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dedereis123

dedereis123

Üye
Server ne zaman gelicek acana . 1 saattir girmiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Sinir etti bugün beni. Sırf sunucu yüzünden 36 taç kaybettim.

• Beğen
Tepkiler: emz
versino2

versino2

Üye
Hala açılmıyor

dedereis123

dedereis123

Üye
Bende saldırı bekliyordum . Hammedeye çokucektim oyun gitti ...

efege

Üye
Bize saldıranlar yenilince taç kazanıyor muyuz?

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Açılmaması kötü rival Knights de çok hoşuma gitmişti ama atıyor ve açılmıyor du

emz

emz

Üye
Server düzeldi mi? Ben hala devam ediyor da kalıyorum. Çok uzun sürüyor açılmadı ve bugün internetim hızlandı birde. Neden açılmadı anlamadım :S

versino2

versino2

Üye
Benim taç sayım 116 neden atıldım ittifaktan ?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici

speedrecep

Üye
oyunda bazı adaletsizlikler olduğunu düşünüyorum. Mesela 5 taç veren bir yere girdiğimde kaybedersem 15 tacım gidiyor. Ama bana saldıran birisi oluyor kaybediyor ondan 5-8 taç arası alıyorum. Birde oyunun eksiklerinden birisi girdiğimiz yeri kazanamazsak kaç taç kaybedeceğimizi göstermiyor. Bunlar düzeltilmeli.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
oyunda bazı adaletsizlikler olduğunu düşünüyorum. Mesela 5 taç veren bir yere girdiğimde kaybedersem 15 tacım gidiyor. Ama bana saldıran birisi oluyor kaybediyor ondan 5-8 taç arası alıyorum. Birde oyunun eksiklerinden birisi girdiğimiz yeri kazanamazsak kaç taç kaybedeceğimizi göstermiyor. Bunlar düzeltilmeli.
31 taç kaybetmek nedir ya? Kendim anca 6şar 6şar kazanıyorum :gun1:

Üst Alt