Sensation
Emekli Yönetici
2 gün önce filan 100 taçın altında olma ihtimaliniz varsa çıkarmış olabilirim. Ama girememenize üzüldümisim değişik birşeydi dün de
hocam kullanıcı adını dün değiştirdim önceden playerli birşeydi 156 taç var şua

2 gün önce filan 100 taçın altında olma ihtimaliniz varsa çıkarmış olabilirim. Ama girememenize üzüldümisim değişik birşeydi dün de
hocam kullanıcı adını dün değiştirdim önceden playerli birşeydi 156 taç var şua

2 gün önce filan 100 taçın altında olma ihtimaliniz varsa çıkarmış olabilirim. Ama girememenize üzüldüm![]()
2 gün önce filan 100 taçın altında olma ihtimaliniz varsa çıkarmış olabilirim. Ama girememenize üzüldüm![]()
Engelleme filan yok. Şu an 50 kişi olmuş zaten de ilerlemeyen olursa yine çıkaracağım.engelleme falan mı var acaba çıkmıyor bir türlü sadece sıralamada çıkıyor
Engelleme filan yok. Şu an 50 kişi olmuş zaten de ilerlemeyen olursa yine çıkaracağım.
Sıralamadan bulduğunuzda katıl aktif değil miydi?10-15 dk önce 49 kişiydi sıralamada yine bu şekildeydi ama search kısmında yine yoktu
Sıralamadan bulduğunuzda katıl aktif değil miydi?
Maxicep Türkiye değil, Maxicep TÜRKİYE diye aramalısınız.değildi kaç kez türkiye klanlarına katılıp çıkıyorum sorun mu var diye sorun yok ama "Maxicep Türkiye" çıkmıyor bende sadece sıralamada
Maxicep Türkiye değil, Maxicep TÜRKİYE diye aramalısınız.

Hocam sizin için yer açabilirim. 7 gündür oyuna girmeyenler var.çıktı sonunda![]()
Hocam sizin için yer açabilirim. 7 gündür oyuna girmeyenler var.
Şu an yapıyorum hemen basıntamam hocam olur

Gördüm hayırlı olsun tekrardantamam oldu hocam![]()

Maalesef yok. Forumları çok sessizAcaba ileride gelecek güncellemelerle ilgili bir sızıntı var mı? İttifak olayı şu an için çok yavan @Sensation
Bu oyunda gelecek var umarım üzerinde sıkı çalışırlarMaalesef yok. Forumları çok sessizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız