Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
isim değişik birşeydi dün de

hocam kullanıcı adını dün değiştirdim önceden playerli birşeydi 156 taç var şua
2 gün önce filan 100 taçın altında olma ihtimaliniz varsa çıkarmış olabilirim. Ama girememenize üzüldüm :(

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
engelleme falan mı var acaba çıkmıyor bir türlü sadece sıralamada çıkıyor
Engelleme filan yok. Şu an 50 kişi olmuş zaten de ilerlemeyen olursa yine çıkaracağım.

sek07

Üye

sek07

Üye
Sıralamadan bulduğunuzda katıl aktif değil miydi?

değildi kaç kez türkiye klanlarına katılıp çıkıyorum sorun mu var diye sorun yok ama "Maxicep Türkiye" çıkmıyor bende sadece sıralamada

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
değildi kaç kez türkiye klanlarına katılıp çıkıyorum sorun mu var diye sorun yok ama "Maxicep Türkiye" çıkmıyor bende sadece sıralamada
Maxicep Türkiye değil, Maxicep TÜRKİYE diye aramalısınız.

Screamore

Screamore

Üye
Acaba ileride gelecek güncellemelerle ilgili bir sızıntı var mı? İttifak olayı şu an için çok yavan @Sensation

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Acaba ileride gelecek güncellemelerle ilgili bir sızıntı var mı? İttifak olayı şu an için çok yavan @Sensation
Maalesef yok. Forumları çok sessiz

emz

emz

Üye
Abi taç kasamıyorum. Çok sinir bozucu bir durum
Anca girip kalıyorum. Nasıl bir ordu yapsam kararsız kaldı. Birkaç saldırı taktiği veya benzeri iyi olur.
Birde oyunda askerleri w çok zor ya. Bazen adamı tutayım derken saçma bir şekilde sayfa kayıyor. Askerler mefta oluveriyor. Kontroller daha iyi ayarlanmalı:S

versino2

versino2

Üye
Taktik ve asker tavsiyesi olan var mı ? Ben savaş kazanıyorum ama taktik filan yok Allah ne verdiyse dalıyorum :D

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
@Sensation uzun zamandır oynayamıyorum , sürekli çevrimiçi olmak lazım ve olamıyorum :/ Puanım 300e yakındı , sonra da bıraktım zaten, istediğiniz zaman çıkarabilirsiniz ;)

Windows Phone ile ;)

• Beğen
Tepkiler: Sensation

sek07

Üye
bu taçlar hep 6 6 geliyor nasıl artırabiliriz bunları ?

Üst Alt