Sensation
Emekli Yönetici
Umarım güncellemelerle ittifak arası sohbet ve diğer ittifaklara saldırı gelir de oyun daha da güzelleşir.6. Sıradayım super![]()
Umarım güncellemelerle ittifak arası sohbet ve diğer ittifaklara saldırı gelir de oyun daha da güzelleşir.6. Sıradayım super![]()
Evet oyun zaten güzel. Ufak tefek böyle şeylerde eklendi mi tadından yenmezUmarım güncellemelerle ittifak arası sohbet ve diğer ittifaklara saldırı gelir de oyun daha da güzelleşir.
Bayrak sayım 300 oldu bayrak üreten iki binadan bayrak alamıyorum artık. Bir türlü çözüm bulamadım çaresi varmıSavaşlardan kazanılıyor.Evet oyun zaten güzel. Ufak tefek böyle şeylerde eklendi mi tadından yenmezBayrak sayım 300 oldu bayrak üreten iki binadan bayrak alamıyorum artık. Bir türlü çözüm bulamadım çaresi varmı
Yok savaşlardan kazanıldığını biliyorum da kendi takım bayrağının depolama alanı 300 le kısıtlı mıSavaşlardan kazanılıyor.
Değildir. Muhtemelen o binayı yükseltmeniz gerekiyordur.Yok savaşlardan kazanıldığını biliyorum da kendi takım bayrağının depolama alanı 300 le kısıtlı mı
1 saat sunucu çalışması var.oyuna giremiyorum arkadaşlar sürekli bağlantı hatası diyor 1 gündür bakamadım sebebi nedir acaba![]()
tşk ederim hocam1 saat sunucu çalışması var.
[/QUOTE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız] buda benden![]()
Bu çok daha iyi olmuşİttifak adını Maxicep TÜRKİYE olarak değiştirdimYakında Vietnamlıları geçeceğiz
![]()
benim hedefim de 2 gün içinde 1. Sıraya yerleşmek
hadi bakalımDehşet oynuyorsunuz hocamBu çok daha iyi olmuşbenim hedefim de 2 gün içinde 1. Sıraya yerleşmek
hadi bakalım

valla benim için önemli olan kale hocam. Surdan bi delik açıp doğru kaleye gönderiyorum askerleri. Okçu falanda kullanmıyorum. Tek bir asker tipini kullanıyorum. %100 olmasada kaleyi yıkınca genel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyorumDehşet oynuyorsunuz hocam![]()
önemli olan savunmayı iyi yapmak,kale yıkmak kolay 
Ama hangi asker biz de öğrensekvalla benim için önemli olan kale hocam. Surdan bi delik açıp doğru kaleye gönderiyorum askerleri. Okçu falanda kullanmıyorum. Tek bir asker tipini kullanıyorum. %100 olmasada kaleyi yıkınca genel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyorumönemli olan savunmayı iyi yapmak,kale yıkmak kolay
![]()

İzledim şimdi gayet güzel stratejiŞu 2. Seviye kırmızı baltalıları kullanıyorum. 2-3 tanede duvar delen aletten alıyorum. İlk önce duvarları yıkıp sonra bunları salıyorum kaleye. Saniyeler içinde kale tuz buz oluyor![]()

önceden ok kuleleri ilk hedeflerim oluyordu ama bi sure sonra onlarla uğraşırken kaleyi alamıyorum bende ilk önce mancınık varsa onu sonra kaleyi sonra ok kulesini ve etraftaki malzemeleri alıyorum. Birde tüyo vereyim. Defans yaparken mancınığı iyi korursanız taç vermezsiniz kolay kolayİzledim şimdi gayet güzel strateji![]()

İzledim derken abi nerden izliyorsun?İzledim şimdi gayet güzel strateji![]()