Haber Age of Empires: Castle Siege Windows Phone Mağaza'da

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: kaygisiz43

dakamon

dakamon

Üye
Varya hiç bulaşmak istemiyorum şu oyuna. Clash of clans gibi tüm zamanımı alacak diye korkuyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
versino2

versino2

Üye
Guncellemez olaydım.Oturum açın diyip duruyor girmiyor oyuna artık

emir1888

Üye
Şu bayrak tarzı şeyler ne işe yarıyor? Bilen kullanabilen birileri var mı? Kendi ülkemin bayrağı 300 tane oldu ama hiç Bi yerde kullanamıyorum, sürekli diğer devlet bayraklarını istiyo.

speedrecep

Üye
Şu bayrak tarzı şeyler ne işe yarıyor? Bilen kullanabilen birileri var mı? Kendi ülkemin bayrağı 300 tane oldu ama hiç Bi yerde kullanamıyorum, sürekli diğer devlet bayraklarını istiyo.

Diğer bayraklardan da 100 tamamladığın olduğunda diğer ırkların kurmaylarını kullanabiliyorsun

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Hall of Heroes binası kurun. Buradan savaşacak kahramanlar çıkarabiliyorsunuz. Hepsinin farklı özel gücü var. Ayrıca Sorbonne University'de de kullanabilirsiniz.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Bir zamandan sonra vakit ayıramadım ya :/ Millet coşmuş

speedrecep

Üye
arkadaşlar bu wall lardan kapı nasıl yapılıyor bileniniz beni aydınlatabilir mi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar bu wall lardan kapı nasıl yapılıyor bileniniz beni aydınlatabilir mi.
Sizinkine baktım. Sizde ticaret yolları yok. Economy'den Road ekleyin. Sonra da duvara tıklayıp Convert the Gate'e tıklayın. Benimkine bakabilirsiniz: EP362

Son düzenleme:

speedrecep

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
emz

emz

Üye
Sizinkine baktım. Sizde ticaret yolları yok. Economy'den Road ekleyin. Sonra da duvara tıklayıp Convert the Gate'e tıklayın. Benimkine bakabilirsiniz: EP362

Abi bir açıklar mısın? Aydınlat beni :ehe. Nedir bu ticaret yolu olayı? Ben iki sıra kurdum ama neye yaradıklarını anlamadım? Oyunun başında kaçırdım o kısmı. Olayı ne onların? Bu arada sadece dün gece +21 kupa gelmiş savunmadan. Bir uğrarsan sevinirim. Güzel birşeye benzedi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Abi bir açıklar mısın? Aydınlat beni :ehe. Nedir bu ticaret yolu olayı? Ben iki sıra kurdum ama neye yaradıklarını anlamadım? Oyunun başında kaçırdım o kısmı. Olayı ne onların? Bu arada sadece dün gece +21 kupa gelmiş savunmadan. Bir uğrarsan sevinirim. Güzel birşeye benzedi :ehe
Eski serilerde ortaklardan filan ürün geliyordu bu yollardan. Fakat şimdi altın kazanmayı sağlıyormuş. Kalenin üstünde bazen altın simgesi beliriyor. Muhtemelen bundan :)

Bu arada güzel olmuş fakat okçu kulelerini bir içeri almanızı öneririm, korumada olması açısından.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
ben şimdi oyunu yeni indirdim girip bir kaç şeye bakayım diyorum ama harita falan sanarısam bölge seçiyoruz siz nereyi seçtiniz ve farklı ne gibi ayarlar var neler yapmam lazım

emz

emz

Üye
Eski serilerde ortaklardan filan ürün geliyordu bu yollardan. Fakat şimdi altın kazanmayı sağlıyormuş. Kalenin üstünde bazen altın simgesi beliriyor. Muhtemelen bundan :)

Bu arada güzel olmuş fakat okçu kulelerini bir içeri almanızı öneririm, korumada olması açısından.

O altını hiç yolla bağdaştırmamıştım ama dikkatimi çekiyordu. Kuleleri geri çekersem ama ham madde kaynakları korunmuyor oradan %50 yapıyorlar. Ondan biraz önde ama önleri iki sıra:ehe

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
O altını hiç yolla bağdaştırmamıştım ama dikkatimi çekiyordu. Kuleleri geri çekersem ama ham madde kaynakları korunmuyor oradan %50 yapıyorlar. Ondan biraz önde ama önleri iki sıra:ehe
Önleri iki sıra olması mühim değil ki sizin oraya çok rahat girer dağıtırım :) İçeri girip halletmesi basit yani. Kahramanla içeri girip önce kale, sonra okçu kulelerini indiriyorum.

• Beğen
Tepkiler: emz
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Şu an itibariyle 10. sıradayız :)

Üst Alt