Sensation
Emekli Yönetici
Saldırı yapılan kılıç simgesinin üstündeki simgeye tıklayın, Defence Log ve Attack Log var. Herkesinkini izleyebilirsinizİzledim derken abi nerden izliyorsun?

Son düzenleme:
Saldırı yapılan kılıç simgesinin üstündeki simgeye tıklayın, Defence Log ve Attack Log var. Herkesinkini izleyebilirsinizİzledim derken abi nerden izliyorsun?

Daha zevkli valla. AoE, CoC'ı ezdiVarya hiç bulaşmak istemiyorum şu oyuna. Clash of clans gibi tüm zamanımı alacak diye korkuyorum.

bi ekleme yapayım izleyeceğiniz kişininSaldırı yapılan kılıç simgesinin üstündekisimgeye tıklayın, Defence Log ve Attack Log var. Herkesinkini izleyebilirsiniz![]()
Daha zevkli valla. AoE, CoC'ı ezdi![]()

Bugün gelen güncellemeyle sorunun düzeltildiği yazıyorTl karşılığı altın almaya çalışıyorum ama sürekli tekrar deneyin uyarısı veriyor. Sizde de böyle oluyor mu arkadaşlar ?

Bugün gelen güncellemeyle sorunun düzeltildiği yazıyor![]()

Şu bayrak tarzı şeyler ne işe yarıyor? Bilen kullanabilen birileri var mı? Kendi ülkemin bayrağı 300 tane oldu ama hiç Bi yerde kullanamıyorum, sürekli diğer devlet bayraklarını istiyo.
Hall of Heroes binası kurun. Buradan savaşacak kahramanlar çıkarabiliyorsunuz. Hepsinin farklı özel gücü var. Ayrıca Sorbonne University'de de kullanabilirsiniz.Şu bayrak tarzı şeyler ne işe yarıyor? Bilen kullanabilen birileri var mı? Kendi ülkemin bayrağı 300 tane oldu ama hiç Bi yerde kullanamıyorum, sürekli diğer devlet bayraklarını istiyo.
Sizinkine baktım. Sizde ticaret yolları yok. Economy'den Road ekleyin. Sonra da duvara tıklayıp Convert the Gate'e tıklayın. Benimkine bakabilirsiniz: EP362arkadaşlar bu wall lardan kapı nasıl yapılıyor bileniniz beni aydınlatabilir mi.
Sizinkine baktım. Sizde ticaret yolları yok. Economy'den Road ekleyin. Sonra da duvara tıklayıp Convert the Gate'e tıklayın. Benimkine bakabilirsiniz: EP362

Sizinkine baktım. Sizde ticaret yolları yok. Economy'den Road ekleyin. Sonra da duvara tıklayıp Convert the Gate'e tıklayın. Benimkine bakabilirsiniz: EP362
. Nedir bu ticaret yolu olayı? Ben iki sıra kurdum ama neye yaradıklarını anlamadım? Oyunun başında kaçırdım o kısmı. Olayı ne onların? Bu arada sadece dün gece +21 kupa gelmiş savunmadan. Bir uğrarsan sevinirim. Güzel birşeye benzedi 
Eski serilerde ortaklardan filan ürün geliyordu bu yollardan. Fakat şimdi altın kazanmayı sağlıyormuş. Kalenin üstünde bazen altın simgesi beliriyor. Muhtemelen bundanAbi bir açıklar mısın? Aydınlat beni. Nedir bu ticaret yolu olayı? Ben iki sıra kurdum ama neye yaradıklarını anlamadım? Oyunun başında kaçırdım o kısmı. Olayı ne onların? Bu arada sadece dün gece +21 kupa gelmiş savunmadan. Bir uğrarsan sevinirim. Güzel birşeye benzedi
![]()

Eski serilerde ortaklardan filan ürün geliyordu bu yollardan. Fakat şimdi altın kazanmayı sağlıyormuş. Kalenin üstünde bazen altın simgesi beliriyor. Muhtemelen bundan
Bu arada güzel olmuş fakat okçu kulelerini bir içeri almanızı öneririm, korumada olması açısından.

Önleri iki sıra olması mühim değil ki sizin oraya çok rahat girer dağıtırımO altını hiç yolla bağdaştırmamıştım ama dikkatimi çekiyordu. Kuleleri geri çekersem ama ham madde kaynakları korunmuyor oradan %50 yapıyorlar. Ondan biraz önde ama önleri iki sıra![]()
İçeri girip halletmesi basit yani. Kahramanla içeri girip önce kale, sonra okçu kulelerini indiriyorum.