Haber VLC Media Player Windows Phone'a Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Yalan oldu :/

R.A.M

R.A.M

Üye
Sistemi Microsoft bile takmıyorken diğer firmaların takmaması normal 1 yıldır böyle bu alıştım ben

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Akhtoher
4MaGuS

4MaGuS

Üye
bence bu vlc wp9 u bekliyor niye derseniz wp8.1 de ne olmuştu hatırlıyanlar bilir windows phone ve windows rt birleşimde programların nasıl kolaylıkla aktarıldığına falan baya bir önem verilmişti değilmi eğer wp9 da tüm magazalar birleşirse hali hazırda olan wind8.1 de vlc uygulamasını ufak bir protalma ile wp ye gelicek aslında uygulama çoğalması ve birleşme için iyi bir şey ancak bu kolaylıktan faydalanıp 2 yıl milleti oyalıyan vlc haklı denemez bence adamların bu yaptıklarının hesabı sorulması lazım bence bir şekilde

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şahsen gereken cevabı moli player verdi. Bu saatten sonra vlc ancak hava alır. 1.5 senede programlayıp mağazaya yollayamadılarsa bu sadece,vlc nin ayıbıdır derim.

• Beğen
Tepkiler: skynet
suyunsesi

suyunsesi

Üye
1,5 senede programı veremeyen elemanlar, güncelleme gerektiğinde de çok bekletecektir yani. Bunuda düşünmek lazım şimdi.

• Beğen
Tepkiler: emz
braayn

braayn

Üye
yha vermezsen verme

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Windows 8.1 için bugün yayınlanacak. Windows Phone 8.1 için ise ufukta görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: beats
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Windows Phone 8.1 için "bir mucize olmazsa yakın zamanda görünmüyor" demiş.
Kısacası uzun bir süreliğine konu kapandı, dağılın. :dayak:

• Beğen
Tepkiler: umutyolculuk ve emz
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
beyler vlc gelior burun kıvırıyorsunuz bıde ağusto bugün yarın gelir yuppy

ON9

ON9

Üye
Üstad kafama takılan bir şey var???
Ben önceden yuklemiştim bedava iken bunu. Şimdi indirmeye girince satın al hala aktif. Bazı sildiğim uygulamalarda yanda tüm cihazlar için satın alındı yazıyor (hatırladığım kadarıyla bu minvalde bir nottu) bunda öyle bir şey yok nedendir??

emz

emz

Üye
:locked2::bann:Beklenen son
:sopa:
Moliplayer pro alanlar onu,
almayanlar da benim gibi çinden normal sürüme devam :kahve:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Üstad kafama takılan bir şey var???
Ben önceden yuklemiştim bedava iken bunu. Şimdi indirmeye girince satın al hala aktif. Bazı sildiğim uygulamalarda yanda tüm cihazlar için satın alındı yazıyor (hatırladığım kadarıyla bu minvalde bir nottu) bunda öyle bir şey yok nedendir??

Microsoft bu konuda bir politika değişikliği yapmış olabilir.

Ücretsizken yüklenen uygulama bir süre sonra kullanıcı tarafından telefondan kaldırılmışsa ve o arada uygulama da ücretli hale gelmişse, maalesef tekrar ücret ödemek gerekiyor.

Prognoza uygulamasında bunu yaşadık.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu uygulama anca wp9 da magazalar birleşince gelicek bu gidişle

tunakhan

Üye

Ben olsam fazla bel bağlamazdım :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Umudu kestim ben. Halen ısrarla moliplayer diyorum :) Vlc muhabbeti kabak tadı verdi. 1.5 sene geçti , nerden baksan 1.5 senesi daha var!!!!

• Beğen
emz

emz

Üye
Umudu kestim ben. Halen ısrarla moliplayer diyorum :) Vlc muhabbeti kabak tadı verdi. 1.5 sene geçti , nerden baksan 1.5 senesi daha var!!!!

Abi molinin prosunu almaya değer mi yoksa çinden kurulan normal yeterli mi? Hani 7,5₺ fiyatı var ne de olsa. Farkları neler bilmiyorum :S

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Abi molinin prosunu almaya değer mi yoksa çinden kurulan normal yeterli mi? Hani 7,5₺ fiyatı var ne de olsa. Farkları neler bilmiyorum :S
hiç bir farkı yok normal denem kullanımda belirli bir süre sonra falan kullanılamıyor program giriyor tam sürün aldın diyor açmıyor hiç tekrar silip kurunca düzeliyor sorun şuanlık ilerde önlem alınır mı bilinmez

• Beğen

Üst Alt