Ligler varda ben bir türlü nasıl takım seçmeyi bulamadım
![]()
Durun tahmin edeyim
1 GB ram ve üzeri
Eğer değilse.
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
Nasıl girdiğini bulup yazarsan çok sevinirimHakikaten ya başta bir şey seçtiriyor sonra kafasına göre takım veriyor nerede Türkiye ligi veya başka ligler nen kendi seçtiğim takımla oynamak istiyorum onun verdiği ile değilliglere girebildim ama nasıl oldu sormayın birde desteklediğin takımı seç dedi Gs yi seçtim ama süper ligde oynamak olsaydı keşke
Aynen oyun sırasında sanki oyun ağır çekimde oynanıyor gibi oluyorilk tanıtım maçını yaptım, orta sahada kasıyor, kalelere yaklaştıkça rahatlıyor820
vallahi oynayamıyorsun işteyim kaçak göçek birkaç maç yaptım ama dediğim gibi kafasına göre bir takım verdi onla oynatıyor eve gidince iyice kurcalarım bu arada şarjı emiyor oyun onuda söylemeliyim kasıntı yok bende ( 920 )Nasıl girdiğini bulup yazarsan çok sevinirim
Aynen oyun sırasında sanki oyun ağır çekimde oynanıyor gibi oluyor
o kafasına göre verdiği takım Ultimate Team modu oluyor işte, paket açıp gelen futbolcularla kadronu genişleticen, yine paketlerden çıkan sözleşme/iyileştirme vb paketlerle kadronu hazır tutacaksın, maç/görev yaparak kazandığın altınlarla istediğin futbolcu/eşyayı parası neyse transfer pazarından transfer edeceksin vs vs. aslında FIFAnın en zevkli modu, ben oyunun adından sadece UT modu var sanmıştım ama demek diğer modlar da var. ben daha kurcalayamadım sadece UT kadromu oluşturdumvallahi oynayamıyorsun işteyim kaçak göçek birkaç maç yaptım ama dediğim gibi kafasına göre bir takım verdi onla oynatıyor eve gidince iyice kurcalarım bu arada şarjı emiyor oyun onuda söylemeliyim kasıntı yok bende ( 920 )

peki ben origib hesabımı girsem pc ve tabletteki kadrodan devam edermi acaba çok iyi kadroydu hepsi full altın pandev felan vardıo kafasına göre verdiği takım Ultimate Team modu oluyor işte, paket açıp gelen futbolcularla kadronu genişleticen, yine paketlerden çıkan sözleşme/iyileştirme vb paketlerle kadronu hazır tutacaksın, maç/görev yaparak kazandığın altınlarla istediğin futbolcu/eşyayı parası neyse transfer pazarından transfer edeceksin vs vs. aslında FIFAnın en zevkli modu, ben oyunun adından sadece UT modu var sanmıştım ama demek diğer modlar da var. ben daha kurcalayamadım sadece UT kadromu oluşturdum![]()

işte o olmuyor sanırımpeki ben origib hesabımı girsem pc ve tabletteki kadrodan devam edermi acaba çok iyi kadroydu hepsi fu ll altın pandev felan vardı![]()

Peki normal liglerden bir takım seçip oynayamıyormuyuzo kafasına göre verdiği takım Ultimate Team modu oluyor işte, paket açıp gelen futbolcularla kadronu genişleticen, yine paketlerden çıkan sözleşme/iyileştirme vb paketlerle kadronu hazır tutacaksın, maç/görev yaparak kazandığın altınlarla istediğin futbolcu/eşyayı parası neyse transfer pazarından transfer edeceksin vs vs. aslında FIFAnın en zevkli modu, ben oyunun adından sadece UT modu var sanmıştım ama demek diğer modlar da var. ben daha kurcalayamadım sadece UT kadromu oluşturdum![]()
Sen 525 almadın mı?

ona henüz kurcalayıp bakamadım. bazı arkadaşlar zor da olsa normal takım seçmeyi bulabilmişPeki normal liglerden bir takım seçip oynayamıyormuyuz
rakip olarak istediğimiz gerçek bir takım seçebiliyoruz (çabuk oyna) ama sanırım kendimiz illa UT kadromuz olacak.520 satışta. Eğer satamazsam diye kullanmadım. Sadece üstündeki naylonu yırttım o kadar. Şu telefonu bir okutursam halledicem.
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]
evet rakip seçiliyor ama kendimize bakmak lazımona henüz kurcalayıp bakamadım. bazı arkadaşlar zor da olsa normal takım seçmeyi bulabilmişrakip olarak istediğimiz gerçek bir takım seçebiliyoruz (çabuk oyna) ama sanırım kendimiz illa UT kadromuz olacak.