Bahadir_fb
Üye
Birde erisebilirlige uyg. Eklenmiyor oda hata veriyor

Birde erisebilirlige uyg. Eklenmiyor oda hata veriyor

Nereye eklenecek?Bende de aynı arkadaşlar daha beta stabil ciksin ultra guc tasarrufu eklensin tek istegim
Xda ya buraya link atarimNereye eklenecek?
Ayni konudanmi bahsediyoruz diye sormuştum.Xda ya buraya link atarim
Gri tonlama filan çalışıyor bende ama beta 12 filan lazim ayarlar paneli anca hizaya gelirVarda çalışmıyo bende onu diyom şuan beta 9, stabil çıkınca ultra güç modu olur

Şuan gri tonlamada benimki ama pek işe yaramiyo gibi guç tasarrufu acik gidiyo lıkır lıkırGri tonlama filan çalışıyor bende ama beta 12 filan lazim ayarlar paneli anca hizaya gelir![]()
Kullanımda anlayamazsin onu ekran çalışıyor, ışık açık, 3g veri alışverişi filan normal yani gitmesi.Şuan gri tonlamada benimki ama pek işe yaramiyo gibi guç tasarrufu acik gidiyo lıkır lıkır

Aynen öyleKullanımda anlayamazsin onu ekran çalışıyor, ışık açık, 3g veri alışverişi filan normal yani gitmesi.
Ama beklemede durum ne mesela bende geceden sabaha sarj gitmiyor![]()
Guncelleme gelmis baktinmi?Aynen öyle

Link paylaşır mısınGuncelleme gelmis baktinmi?
Yeni dosya 360 mb
Kursammi acaba bilemedim![]()
Link paylaşır mısın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kurdum ama bende internet calismadi bazilarinda galeri calismamis genel olarak iyi amaInternet derken baglanti degil uygulama calismadiGuncelleme gelmis baktinmi?
Yeni dosya 360 mb
Kursammi acaba bilemedim![]()
Hmm web onemli degil zaten kullanmıyorum,Kurdum ama bende internet calismadi bazilarinda galeri calismamis genel olarak iyi amaInternet derken baglanti degil uygulama calismadi

EvetSağolasın. Bunu stock rom üzerine filaşlıyoruz değil mi?
@reflex
Ayarlar panelinde sorun yoksa kurmayı dusunuyorumkurdunuz mu arkadaşlar nasıl güzelmi bende kurmayı düşünüyorumda![]()