Haber S4 Mini İçin Android 4.4.2 KitKat Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Calismaz at linkini bakiyim ama bu imkansiz cunku samsungun ozel touchwiz ozelliklerini cm desteklemiyor. Yani ayarlar birbirine karisir. Yapabilecekleri en fazla sey framework un arka planini yazi tipini basligini falan degistirirler o kadar onu zaten temalar yapiyor.

Bazi dosyaları silmek gerekiyor sanırım uygulamadan önce :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

The Shadow

The Shadow

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
The Shadow

The Shadow

Üye
Peki bazi dosyaları silin diyor Ben birsey silmeden bunu uyguladim şu anda sorun yok acaba sorun cikarmi?
Eger odexed rom uzerine kurduysan evet orda yazilan .odex uzantili dosyalari silmen iyi olur. Eger deodexed sa sorun yok :)

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Eger odexed rom uzerine kurduysan evet orda yazilan .odex uzantili dosyalari silmen iyi olur. Eger deodexed sa sorun yok :)
Orjinal rom işte gerisini pek anlamam :)
Neyse bi dahakine oyle yapim :)

Peki bu yukledigimden dönmek icin tekrar rom atıyorum ben, wipe yaparakta orjinale donermi :)

• Beğen
Tepkiler: The Shadow ve qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Orjinal rom işte gerisini pek anlamam :)
Neyse bi dahakine oyle yapim :)

Peki bu yukledigimden dönmek icin tekrar rom atıyorum ben, wipe yaparakta orjinale donermi :)
Wipe atarak geri döneceğini sanmıyorum. Sonuçta rom içerisine entegre ediyorsun. Bence yeniden rom atman gerekebilir.
Tabi bir tahmin...

Cm11 atmadan önce bunu görseydim kesinlikle düşünmeden flashlardım... Nasip

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Wipe atarak geri döneceğini sanmıyorum. Sonuçta rom içerisine entegre ediyorsun. Bence yeniden rom atman gerekebilir.
Tabi bir tahmin...

Cm11 atmadan önce bunu görseydim kesinlikle düşünmeden flashlardım... Nasip
Bence orjinale dön bunu kullan, cihaz bildiğin s5 oluyor :)
Ama suya tutmamak lazim :D

• Beğen
Tepkiler: qradyant ve The Shadow
qradyant

qradyant

Üye
Bence orjinale dön bunu kullan, cihaz bildiğin s5 oluyor :)
Ama suya tutmamak lazim :D
S5 te olsa suya tutmam [emoji4]

√ Şahsen cm11 o kadar da stabil bir rom değil, bugün yarın stock rom a dönüş yaparım.
Bakın ben az önce bu konuya cevap yazmaya çalışırken şarj %15 ti. Mesajı yazamadan telefon kapandı. İşte böyle pil canavarı.
Çünkü sistemde her eksikliği gidermek için bir uygulama yüklüyorsun. Rehberden tut klavyesine kadar.
Bu hem ram kullanımını hem de pil tuketimini artırıyor.
Tasarımı o kadar da estetik ve kullanışlı değil.
O yüzden stock rom her zaman en idealidir.
> Cm11 den daha az ram harcar
> Pil verimliliği daha yüksek
> Sistem olarak daha basit ve kullanışlı
[emoji18]

# Tüm bunlar kişisel görüşlerdir, ben gördüğümü yazdım, bi başkası cm11 i beğenir/beğenmez.

Son düzenleme:
reflex

reflex

Üye
Kitkat sıktı artık android L verin bize

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Kitkat sıktı artık android L verin bize
Web sayfaları, mobil uygulamalar, tüm sistemsel yazılımlar yavaş yavaş flat tasarım tarzına doğru yönelmiş durumda. Bu akımı google yıllar önce kendi web sayfalarında başlatmıştı ancak android de biraz geç kaldı. Sadelik ve iş görebilirlik esas unsur ki benim istediğim de o [emoji18]

• Beğen
Tepkiler: reflex
reflex

reflex

Üye
Web sayfaları, mobil uygulamalar, tüm sistemsel yazılımlar yavaş yavaş flat tasarım tarzına doğru yönelmiş durumda. Bu akımı google yıllar önce kendi web sayfalarında başlatmıştı ancak android de biraz geç kaldı. Sadelik ve iş görebilirlik esas unsur ki benim istediğim de o [emoji18]
Samsung vermese bile aosp rom kurarım ginede android L kullanırım ki zaten stock android L nerdeyse hiç bir eksiği yok tam kullanmalık

• Beğen
Tepkiler: qradyant
qradyant

qradyant

Üye
Samsung vermese bile aosp rom kurarım ginede android L kullanırım ki zaten stock android L nerdeyse hiç bir eksiği yok tam kullanmalık
Denemedim ben daha :-)
Bahsettiğin romu s4 miniye kurabilir miyim, denemek istiyorum :-)

• Beğen
Tepkiler: reflex
beytullah6767

beytullah6767

Üye
    Konu Sahibi
Stock kitkat akar :sirit:

• Beğen
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Stock kitkat akar :sirit:

Ayarlar panelinden duvar kagidi değiştir deyince hata veriyormu sende?

Üst Alt