Galaxy S3 i9300 Hangi ROM daha iyi?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi S3 ROM hangisi?

• Blekota v7

Kullanılan: 9 32.1%
  • Omega omni v5

Kullanılan: 0 0.0%
  • AOSP NeatROM v8

Kullanılan: 2 7.1%
  • CM 11

Kullanılan: 17 60.7%

• Kullanılan toplam oy
    28
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Hangi ROM daha iyi?
Merhaba arkadaşlar, telefon modelim Samsung galaxy s3. Bir hafta kadar önce Root işlemi yaptım ve Blekota v7 rom attım. Fakat rom daha tam oturmadı mı yada stabil değilmidir nedir bilemiyorum ama bazen donmalar ve kapanmalar oluyor. Xda sitesinde biraz rom inceledim, ve gözüme çarptı. Birde tabi c11 rom var.

Sizce deneyimlerinize ve telefonumun oluruna göre hangisini yüklemeliyim? Diğer 3 rom seçeneğinden birisini mi denemeliyim yoksa Blekota v7 ile yoluma devam mı etmeliyim? Acil önerilerinizi belirtirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
cm11 yükle

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkürler öneriniz için. Bu romların arasında ki fark nedir acaba!? Daha fazla eklenti ile gelmeleri mi yoksa android sürümleri mi? 4.4.4 bi android sürümü olduktan sonra diğer özelliklerin pek bir önemi kalıyor mu? Ekstradan bir şey katıyor mu telefona? Hız olarak, şarj olarak vs.

Invoke

Invoke

Üye
Diğer özelliklerin önemi kalmaz olur mu ya. S3 kullanıcısı olmadığımdan yorum yapmam acayip olur.
Dene gitsin hepsini. :D

3 kişi CM11'e oy vermiş, büyük ihtimalle S3 kullanmıyorlar belki CM11 kullanmayanı bile vardır.

• Beğen
Tepkiler: burak1553 ve UpOneTR
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Diğer özelliklerin önemi kalmaz olur mu ya. S3 kullanıcısı olmadığımdan yorum yapmam acayip olur.
Dene gitsin hepsini. :D

3 kişi CM11'e oy vermiş, büyük ihtimalle S3 kullanmıyorlar belki CM11 kullanmayanı bile vardır.

Hocam üçünü de denedim. CM11 de dikkat etmedim radyo kuruluyor mu diye ama diğer ikisinde Omega ve NeatROM da radyo yok. CM11 tekrar deneyeceğim bakalım radyo var mı! Blekota v7 de radyo var sorun yok :)

Invoke

Invoke

Üye
CM11 radyo yok. Sadece onun için bakacaksan bakma. :DHa ayrıca uygulamasını bulursan ve uyumlu çalışırsa olabilir.

• Beğen
Tepkiler: SkywaLKing
burak1553

burak1553

Üye
Merhaba arkadaşlar, telefon modelim Samsung galaxy s3. Bir hafta kadar önce Root işlemi yaptım ve Blekota v7 rom attım. Fakat rom daha tam oturmadı mı yada stabil değilmidir nedir bilemiyorum ama bazen donmalar ve kapanmalar oluyor. Xda sitesinde biraz rom inceledim, ve gözüme çarptı. Birde tabi c11 rom var.

Sizce deneyimlerinize ve telefonumun oluruna göre hangisini yüklemeliyim? Diğer 3 rom seçeneğinden birisini mi denemeliyim yoksa Blekota v7 ile yoluma devam mı etmeliyim? Acil önerilerinizi belirtirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Blekota v7 yükledikten sonra kerneli kurdunuz mu;)

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Blekota v7 yükledikten sonra kerneli kurdunuz mu;)

Evet hocam kernel'i kurdum. Sanırım yine Blekota v7 'ye dönüş yapacağım :) Blekota v7 4.4.2 olarak var. Diğer belirttiğim romlar da 4.4.4 hızlılar da aslında :) Acayip kararsız kaldım şuan, radyoyu ek olarak nerede kurabilirim acaba? Bir kaynak link filan var mı? Teşekkürler.

Kontrol

Kontrol

Üye
CM 11 Romu için radyo mevcut.
Split Fm olarak google dan aratin bulabilirsiniz. Türk sitelerine bakın, ayarları yapın.
Radyonuz hayırlı olsun.

Rom konusuna gelince forumda konusu var.
Efextreme romunu şiddetle tavsiye ederim.
Son kullandığım rom oydu. S3 için gerçekten tam anlamıyla müthiş. Note 2 için de çıkmasını isterdim.

Düzenleme:

efeXTREME Lite-ROM v5.0 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014) v5.0 eklendi - MaxiCep

Bu linkten bakın, size rom konusunda yardimci olacaklardır. Yorumların % 90 ı olumludur.

Ayrıca bu rom ve Boeffla kernel ile aldığım sonuç;

Tavsiye - Galaxy S3 - 4.3 şarj durumu - MaxiCep

Son düzenleme:
  • Beğen
burak1553

burak1553

Üye
Evet hocam kernel'i kurdum. Sanırım yine Blekota v7 'ye dönüş yapacağım :) Blekota v7 4.4.2 olarak var. Diğer belirttiğim romlar da 4.4.4 hızlılar da aslında :) Acayip kararsız kaldım şuan, radyoyu ek olarak nerede kurabilirim acaba? Bir kaynak link filan var mı? Teşekkürler.
Bilmiyorum ama yakında blekota v8 çıkacak ;)

• Beğen
NextWorld

NextWorld

Üye
Cm11 direk safını kurma çok hata alırsınız.
Archinin özelleştirdiği 0 buglu hali var
Ram ve Performans harika diyebilirim.
Radyoda Sıkıntı olabiliyor. Bunada Tuneln kuruyorum. 10 numara oluyor:oke:

• Beğen
McBoltt60

McBoltt60

Üye
Cm10 olabilir CLASSIC ama baska rom tavsiye etmem en iyi 4.1.2 stock rom ne varsa yukledim ama hata gecikmeler oldu .. hic stock romdan ayrilmamani tercih ederim..

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
CM 11 Romu için radyo mevcut.
Split Fm olarak google dan aratin bulabilirsiniz. Türk sitelerine bakın, ayarları yapın.
Radyonuz hayırlı olsun.

Rom konusuna gelince forumda konusu var.
Efextreme romunu şiddetle tavsiye ederim.
Son kullandığım rom oydu. S3 için gerçekten tam anlamıyla müthiş. Note 2 için de çıkmasını isterdim.

Düzenleme:

efeXTREME Lite-ROM v5.0 [4.3] S5 Temalı-Stabil-Hızlı-Mükemmel-(18.08.2014) v5.0 eklendi - MaxiCep

Bu linkten bakın, size rom konusunda yardimci olacaklardır. Yorumların % 90 ı olumludur.

Ayrıca bu rom ve Boeffla kernel ile aldığım sonuç;

Tavsiye - Galaxy S3 - 4.3 şarj durumu - MaxiCep

Eyvallah hocam, o verdiğiniz rom 4.3 jelly sanırım? 4.4.4 kitkat daha iyi değil mi ona göre? Teşekkürler.

Bilmiyorum ama yakında blekota v8 çıkacak ;)

Şuan ki hali de güzel aslında haksızlık etmeyelim :) Dün 3 rom dan sonra tekrar Blekota v7 kurdum şimdi daha stabil gibi geldi, yada diğer üçünü beğenmedim ondan öyle geldi gözüme :) v8 süresi belli mi acaba? Teşekkürler.

Cm11 direk safını kurma çok hata alırsınız.
Archinin özelleştirdiği 0 buglu hali var
Ram ve Performans harika diyebilirim.
Radyoda Sıkıntı olabiliyor. Bunada Tuneln kuruyorum. 10 numara oluyor:oke:

CM11 Snapshot m10 olarak yükledim?

Cm10 olabilir CLASSIC ama baska rom tavsiye etmem en iyi 4.1.2 stock rom ne varsa yukledim ama hata gecikmeler oldu .. hic stock romdan ayrilmamani tercih ederim..

Teşekkürler. Aralarında ki android sürüm farkını bi anlasam aslında ona göre sabit bir seçim yapacağım. Şuan ki blekota v7 4.4.2 olarak geliyor. Diğer 3 rom da 4.4.4 olarak yükleniyor sanki daha hızlı gibiler.

Arkadaşlar bir de şeyi merak ediyorum var mıdır acaba öyle bir ROM, orjinal samsung rom olacak ama android olarak son sürüm 4.4.4 kitkat yada ne bileyim 4.4.2 filan olacak onun haricinde her şey orjinal s3 olacak. Öyle bir rom varsa link atabilir misiniz acaba. Tekrardan teşekkür ediyorum hepinize önerileriniz için.

SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
    Konu Sahibi
Birebir orjinal Android Revolutions HD v52 var 4.3 ama Harika görüntü birebir ama müthiş!(konu açmıştım)
Cm 11 olarak onu tavsiye etmem buyrun
Galaxy S3 i9300 - PERFORMANS+320Mb RAM CM11 4.4.4 KİTKAT ArchiDroid 2.5.3 (06.09.2014) - MaxiCep

Hocam cm11 kurdum m10 olarak hız olarak 4.4.4 gerçekten iyi ama orjinal olarak radyo gelmiyor. Sırf o yüzden sildim :) Samsung s3 normalde 4.2.x ye kadar mı güncelleniyordu? Yoksa orjinali zaten 4.3 müydü? Önerdiğiniz rom deneyeceğim ona göre, teşekkürler.

burak1553

burak1553

Üye
Eyvallah hocam, o verdiğiniz rom 4.3 jelly sanırım? 4.4.4 kitkat daha iyi değil mi ona göre? Teşekkürler.
S3 için orijinal rom 4.3
4.4.2 ler hep strock rom
Blekota v8 in ne zaman çıkacağını bilmiyorum ama son sürüm olacakmış

Şuan ki hali de güzel aslında haksızlık etmeyelim :) Dün 3 rom dan sonra tekrar Blekota v7 kurdum şimdi daha stabil gibi geldi, yada diğer üçünü beğenmedim ondan öyle geldi gözüme :) v8 süresi belli mi acaba? Teşekkürler.

CM11 Snapshot m10 olarak yükledim?

Teşekkürler. Aralarında ki android sürüm farkını bi anlasam aslında ona göre sabit bir seçim yapacağım. Şuan ki blekota v7 4.4.2 olarak geliyor. Diğer 3 rom da 4.4.4 olarak yükleniyor sanki daha hızlı gibiler.

Arkadaşlar bir de şeyi merak ediyorum var mıdır acaba öyle bir ROM, orjinal samsung rom olacak ama android olarak son sürüm 4.4.4 kitkat yada ne bileyim 4.4.2 filan olacak onun haricinde her şey orjinal s3 olacak. Öyle bir rom varsa link atabilir misiniz acaba. Tekrardan teşekkür ediyorum hepinize önerileriniz için.

blackcat67

blackcat67

Üye
Nameless rom kullanıyorum

Stok romdan stabil.

hasan karadağ

hasan karadağ

Üye
efextreme rom öneririm 4.3 tabanlı olduğu için %100 stabil dene ve gör