Haber Maxicep Windows Phone uygulaması mağazada! (Güncellendi: 08.09.2014)

Sponsorlu Bağlantılar

emz

emz

Üye
Bu arada beğenileride artık göstermiyor.güncellemeden sonra gitti.

Abi yani artık bu alttaki imza niye yok? Olay nedir yani? Madem bu kadar sıkıntılıydı niye koydular? Ne güzel yazılar yazıyorduk. Nedenini anlamadım ve bilmiyorum. Birisi bana açıklayabilir mi acaba?

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
    Konu Sahibi
Abi yani artık bu alttaki imza niye yok? Olay nedir yani? Madem bu kadar sıkıntılıydı niye koydular? Ne güzel yazılar yazıyorduk. Nedenini anlamadım ve bilmiyorum. Birisi bana açıklayabilir mi acaba?

Forumdaki Android kullanıcılarının "haksızlık" iddiasıyla ayaklanması yüzünden kaldırıldı.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve Serhan
emz

emz

Üye
Forumdaki Android kullanıcılarının "haksızlık" iddiasıyla ayaklanması yüzünden kaldırıldı.

Abi bunu neyi haksızlıkmış? Bizim suçumuz neydi de böyle oldu? Vallahi elinden emziği alınmış çocuğa döndük. Onlarda da bir arkadaş çıkıp program yapsın koysun abi. Ayaklanacaklarına sisten değiştirsinler :D Ben uzun süre boyunca güncellemeyeceğim programı. Ama yeni tel gelince mecburi güncel kurulacak. Çok seviyordum ben o imzayı :( Kötü oldu bu. Kıskanç DANDROİDCİLER :( :( :(

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
4MaGuS

4MaGuS

Üye
saçma buluyorum bunu ya şimdi onlarda yok diye bizde demi olamuyacak hani onlarda olan onca şeyi biz kaldırtıyormuyuz örnek skype iosda bizden daha ilerde biz baskı yapıp kaldırıyormuyuz bu ne böyle ya, yazılan yazılarda sınır getirilmeli ona karşı değilim saçma yazılar bende istemiyorumda temelden kaldırılması gereksiz

• Beğen
Tepkiler: emz
R.A.M

R.A.M

Üye
Uygulama çok veri harcıyor

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Serhan

Serhan

Üye
Çok garip :hmmm hocam bi anda uygulamadan attı sonra açılıyor giriş yap diyorum hep atıyo hiç olmamıştı :hmmm @bulutsuzgece

dakamon

dakamon

Üye
Saçma bence bu imza olayı baştan aşağı saçma. Koca android camiasında maxicep uygulaması yapacak adam yokmuymuş yani. Bu google ın MS ye yaptığını androidçiler yani Fundroidçilerde bize yapıyor. :) sevindim bu duruma rahatsız olmalarına :D hahaha :D

• Beğen
Tepkiler: emz
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Saçma bence bu imza olayı baştan aşağı saçma. Koca android camiasında maxicep uygulaması yapacak adam yokmuymuş yani. Bu google ın MS ye yaptığını androidçiler yani Fundroidçilerde bize yapıyor. :) sevindim bu duruma rahatsız olmalarına :D hahaha :D

1-0 öndeyiz :)

İman Gücü ile gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: emz ve ogzhnoTr
serinaga

serinaga

Üye

Adil bir karar olmadığı kanaatindeyim, ne yazık ki uygulama bir adım daha ileri gidecekken, geri adım atmış, imza olmuş olmamış benim için çokta önemli bir şey değil, ama bu durum çok etik değil, başka bir sebep gösterilebilirdi ama yukarıdaki konuya bağlı böyle bir değişikliğe gidildiyse gerçekten bu olmamış işte ... @bulutsuzgece @papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: emz ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye

Beğenilerde sıkıntı yok.
(Beğeni bildirimlerini kastediyorsanız tabi)

Yok dostum o değil,bu arada profilimde direk çakılmış bu arada :D bi çerçeveye koyayım bari :D
Konu içinde yorumlarda beğenilere tıklayınca ki olduğu görünüyordu,artık tıklanmıyor onu demiştim

• Beğen
Tepkiler: serinaga
dogukan-

dogukan-

Üye

Ve beklenen uygulama sonunda mağazada...

Uzun zamandır pek çok kullanıcımız tarafından istenen Maxicep Windows Phone uygulaması yoğun bir çalışma ve test aşamasının ardından WP mağazasında yerini aldı.

Öncelikle bu projeye desteğini esirgemeyen kurucu adminimiz @Ozan 'a, projenin başlangıcından bitişine kadar her türlü imkanı sağlamak için çalışan yine değerli adminimiz @papakudioflu 'ya, görüş ve önerileriyle uygulamanın geliştirilmesi aşamasında önemli rol oynayan tester grubundaki moderatör ve üyelerimize ve tabii ki gece-gündüz çalışarak bu uygulamaya hayat veren geliştirici @kesasd arkadaşımıza çok teşekkürler.

Uygulama pek çok kullanıcının mobil durumda kolaylıkla kullanabileceği ve forumdaki aktivitelerini tıpkı bilgisayardaymış gibi rahatlıkla yapabileceği şekilde dizayn edildi.

Profil, Forumlar, Mesajlar, Favoriler, Arama, Ayalar ve daha nice fonksiyonu barındıran uygulamada Beğenme ve Bildirim özellikleri de yer alıyor. Forumlar bölümünde, sık kullandığınız ana forum veya alt forumları başlangıç ekranına sabitleyebilirsiniz. Yine en çok kullandığınız alt forumları Favoriler'e ekleyerek kısa yoldan erişebilirsiniz.
Uygulamanın ayarlar kısmında; bağlantı hızınıza, kullanımınıza ve beğeninize göre şekillendirebileceğiniz pek çok ayar bulunuyor.

Ancak uygulamaya henüz "portal" kısmının eklenmediğini belirtelim.
Maxicep anasayfasındaki teknoloji haberlerinin mobil olarak okunabileceği portal bölümü ile bazı hoş sürpriz özellikler ve düzenlemeler, sizleri daha fazla bekletmemek adına önümüzdeki dönemde gelecek olan güncellemeye bırakıldı.

Her geçen gün daha da büyüyen Maxicep Ailesine hayırlı olsun. :tebessüm:

Lütfen indirdikten sonra mağazada olumlu yorumlarla değerlendirmede bulunmayı unutmayalım. Yaptığınız olumlu değerlendirmeler, hem uygulamanın mağazada öne çıkmasına, hem de ailemizin yeni üyelerle daha da büyümesine katkı sağlayacaktır.

Uygulamaya ilişkin görüşlerinizin yanı sıra gördüğünüz eksiklikleri bu konu altından belirtebilirsiniz.

Android icin yapacakmisiniz fotograflar guzel gozukuyor

dakamon

dakamon

Üye
Android icin yapacakmisiniz fotograflar guzel gozukuyor
Bunu yapan maxicep değil bir windows phone geliştiricisi ama koskoca forumda androide gönül vermiş bir geliştirici üye varsa o yapabilir neden yapmasın.

YkPkY

YkPkY

Üye
Bunu yapan maxicep değil bir windows phone geliştiricisi ama koskoca forumda androide gönül vermiş bir geliştirici üye varsa o yapabilir neden yapmasın.

İşte bu çok güzeldi.
Biz platform olarak destekçiyiz,
Atıfcılar gibi köstekçi değil

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
dün akşam bir güncelleme aldım maxicep ama daha öncede çalışıyordu pazar telefon kullanmadım onu bilemem

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Arkadaşlar ne zaman büyüyeceksiniz yaaa. :ehe
Bak hıııı çok ayıp. :nono: Arkadaşınız da oynasın. (Uygulamayı kullansın). Beraber oynayın bakim. :walk: (Uygulamayı herkes kullansın). :kop2:

Üst Alt