Haber Lumia 830 Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Tacettinn

Tacettinn

Üye
Orta segment için güzel bir cihaz. L820 kullanıcısı olarak L830 un işlemci konusunda sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum.

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
Batarya sorun olmazsa dusunebilirim :D

fraps34

Üye
Benim kastım S600'ün pek tutulmadığını işaret etmekti.
s600 işlemci kullanan modeller.... tutulup tutulmadığı önemli değil önemli olan s400 e oranla 3 kat daha güçlü cpu ve gpu ya sahip olmasıdır. Lumia 830 un s400 ile çıkması fiyaskodur.

HTC One Max, , Asus Padfone Infinity, , Oppo Find 5, , Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 I9505, ZTE Grand Memo, LG G Pad 8.3, Vivo Xplay, Oppo N1, LG GX, JiaYu S1, InFocus IN810 Oppo Find 5 Review, Amazon Fire TV, Panasonic Eluga P P-03E , , ASUS MeMO Pad FHD 10 ME302KL LTE LTE version , , Super TV X60, CompuLab CM-QS600, Inforce IFC6410 ,

beats

beats

Üye
Lumia 830 Hindistan'da 4G modelinin 26000 INR (430$, 928₺) fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Lumia 830 Hindistan'da 4G modelinin 26000 INR (430$, 928₺) fiyatla satışa çıkması bekleniyor.
hindistan vergisi dahil di mi buna? bi de TR vergisi farkını da koymak lazım :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: beats
beats

beats

Üye
hindistan vergisi dahil di mi buna? bi de TR vergisi farkını da koymak lazım :)
Dahil, Türkiye 1000₺'nin üzerinde olacağı kesin ayrıca Chris Weber'in fiyatları düşük tutmaya gayret ediyoruz gibisinden de açıklaması var.

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
arkadaşta vardı 620 mi ne çok değişik sıkıcı bence menüsü falan

dakamon

dakamon

Üye
Ülkemizde ötv kdv gibi vergilerin yüksek olduğunu unutmamak lazım :)

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
yine estetik, yine estetik. Yeşil ve Turuncu bu kadar yakışır telefona

PureFood

PureFood

Üye
S400'e laf atmamak lazım. Geçen sene S4 Mini S400 ile çıktı, bu sene S5 Mini yine S400 ile çıktı. 830'u S5Mini ile bir kefeye koymuyorum, zaten hakaret olur, ancak hâlâ çok tutulan bir işlemci (ya da çipset her ne ise) ortada fiyaskoluk bir durum yok gibi, fiyatını merakla bekliyorum.

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Hortlatalım :D sessizlik daha ne kadar sürecek ?

Windows Phone ile ;)

jepaq

Üye
hoparlörü altta olsa ve ips yerine amoled ekran kullansalar alırdım..hoparlörü niye arkaya yaparlarki yeterli kalınlık da var üstelik. çoğu kişi için önemsiz olabilir ama benim bu konuda biraz takıntım var.

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu amoledi bir ben begenemedim sanirim. 925 den sonra 1320 ekrani ilac gibi geldi bana : )