Haber Lumia 830 Tanıtıldı!

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Cihazın teknik detayları ilk sızdığında ön kamera sensörü için benimde hiç beklemediğim şekilde 5 Megapiksel olduğunu belirtmişlerdi. Ancak ön kamera hakkında bir düzeltme yapılması gerekli cihazda 5 değil 0,9 megapiksellik bir ön kamera mevcut.
Ön kameralar neden bu kadar az ya bence artık buna da bir el atıp belli bir standrt getirseler ve bu standrt ta 2mp olsa en az bari

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
QSD 400 ve 1 GB RAM :hih:

930 akar :cool :sirit:

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

Emre

Üye
Bıktım lumiadan morex tanıtımı yapacaklarmış yakında ;)

Fenomenon

Fenomenon

Üye
Biraz fazla bir rakam söylemişsiniz.
1200 TL civarı olacaktır.
330 avro 1000 TLye yakın. vergisi falan rahat 1400 den giriş yapar ama 1200'e düşebilir. bu arada 330 avro neredeki fiyat onu bilmiyorum.
200 dolarlık moto g 800 liradan geldi. 650 $lık amiraller 2200-2400 den giriş yapıyor.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
830'un cam kenarları kavisli mi bana mı öyle geldi?

PureFood

PureFood

Üye
Ben bu cihazı nedense çok sevdim, alasım geldi valla. Ufak 930 diyeceğim, değil. Donanım olarak ufak. Yani 1000 civarında beklesem çok mu düşürdüm fiyatı diyesim geldi ama bu telefonu 1300'lerde görürsem üzülürüm.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
beats

beats

Üye
Lumia 830 Pureview kamerasının iç hatları:

Lumia 830 Katlanabilir Kablosuz Şarj Kapağı 24,90€

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, ceza87 ve skynet
beats

beats

Üye
En iyi ihtimali söylim dedim :) birileri hop kardeş ne yaptın sen ya demesin diye :)
Orijinal silikon kılıflar bile 60-70₺ fiyatlara sahip olabiliyor, bunların içinde bir de Qi kablosuz şarj desteği var uçuk değil böyle bakarsak.

dakamon

dakamon

Üye
Orijinal silikon kılıflar bile 60-70₺ fiyatlara sahip olabiliyor, bunların içinde bir de Qi kablosuz şarj desteği var uçuk değil böyle bakarsak.
Hımm.. Tamam....

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Abi işlemciyi s600 koysalar tam olacak. S400 ne ya. Ama telefon cidden çok güzel, sadece oyun oynanmaz

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi işlemciyi s600 koysalar tam olacak. S400 ne ya. Ama telefon cidden çok güzel, sadece oyun oynanmaz
S600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen:tebessüm:

dakamon

dakamon

Üye
S600'e fena takılmış bazı arkadaşlar ama HTC M7'den sonra Snapdragon 600'le çıkan telefon hatırlamıyorum. Yanlışım varsa bilenler düzeltsin lütfen:tebessüm:
S600 tutmadı. Sanırım üreticiler ona verecekleri parayla s800 koyarlar :) pek randıman vermiyor diyorlardı ama s610 615 gibi ürünler çıktı belki onlarda ilerleyen zamanlarda bir şeyler görürüz :)

...decode...

...decode...

Üye
S600 tutmadı. Sanırım üreticiler ona verecekleri parayla s800 koyarlar :) pek randıman vermiyor diyorlardı ama s610 615 gibi ürünler çıktı belki onlarda ilerleyen zamanlarda bir şeyler görürüz :)
HTC Desire 820'de Snapdragon 615 kullanıldı yanlış bilmiyorsam. :)

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Oyun oynatmaz diye. Harbiden abi bir telefona bak bir de işlemcisine SD400 ismi bile yakışmıyor, ıyyy