zombaka
Üye
ben okuldan elimi ayamı çekeli 5 sene oldu ne değişti bilmemben kreşte başladım.. Küçük yaşta öğrenmek her zaman daha iyidir.
ben okuldan elimi ayamı çekeli 5 sene oldu ne değişti bilmemben kreşte başladım.. Küçük yaşta öğrenmek her zaman daha iyidir.
ingilizce yanında iki ders almanca vardı ama sor bakayım ne hatırlıyorum@Mert senin lisede Almanca mı öğretiyorlardı ?

ben de ergenliğimde öğrenmiştim bir kaç almanca kelime ..ingilizce yanında iki ders almanca vardı ama sor bakayım ne hatırlıyorum![]()
Rammstein sağolsun, boş geçirmedi abilerben de ergenliğimde öğrenmiştim bir kaç almanca kelime ..

abartmayalım Türkçe'nin suyu mu çıktıbu forumda bu dili kullanamazmıyım
bu dil ibranice yukarda ne yazıyosa o yazıyor

ha gözünün yağını yiyim Türkçenin suyumu çıktı ( ibranice bildiğim falanda yok zaten) çok konuşulan dil istiyolarsa çince serbest olsunabartmayalım Türkçe'nin suyu mu çıktı![]()
ingilizce evrensel bir dil ne çıkarsa onun üzerinden çıkıyor bizde bu dili bilmeye öğrenmeye mecbur kalıyoruz çokta önemsediğim bir dil değil herşey mecburiha gözünün yağını yiyim Türkçenin suyumu çıktı ( ibranice bildiğim falanda yok zaten) çok konuşulan dil istiyolarsa çince serbest olsun
BENCEbi Türkçe açıklama yapmak çokmu zor 3 satır yazı yok ordaingilizce evrensel bir dil ne çıkarsa onun üzerinden çıkıyor bizde bu dili bilmeye öğrenmeye mecbur kalıyoruz çokta önemsediğim bir dil değil herşey mecburiBENCE
burası gereksizler bölümü arada bir olması normalbi Türkçe açıklama yapmak çokmu zor 3 satır yazı yok orda
kafana takma akışına bırak 
google sözlüğe yazınca aynı kelime çıkıyorburası gereksizler bölümü arada bir olması normalkafana takma akışına bırak
![]()
adminlere ricam forumda diğer diller gibi ing yasak olsun ne yazdığı belli değil