Arkadaşlar ROOT yapmadan önce dikkat edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ROOT yapmadan önce dikkat edin.
Herkeze hayirli geceler arkadaslar. Telini rootlamak isteyen arkadaslar rootladiktan sonra:
1.Cihazin Garanti Kapsamindan Cikacagina
2.Google store, samsung store vb... marketlerde hatalar alabilecegjne
3.Cihazda zaman zaman sistemik hatalar sistem arizasi sistem hatasi alabileceklerine
4.Cihazda Kalici hatalar sorunlar olabileceğine
Cihazı rootlamadan once bu ustteki 4 onemli faktore dikkat etmelerini tavsiye ediyorum .

ROOTLADİGİNIZ CIHAZIN GUVENLIK DAHIL SAGLAYICIDAN KOPARDIGINIZI VE CASUS YAZILIMLARA VIRUSLERE ACIK KALDIGINI GOOGLE VE SAGLAYICI SOZLESMELERININDE ETKISIZ KILINDIGINI UNUTMAYIN.

• Beğen
Tepkiler: MrSosluIskender

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Ve çoğu servisten destek alamazsınız.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Korkulacak bişey yok, sanki android çok güvenli bir işletim sistemiymiş gibi :D

Sucrofe

Sucrofe

Üye
Root atmazsanız telefonu hiç kullanmamışsınızdır.

MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Attım ama garanti bitince attım. Sizde öyle yapın ki garanti boşa gitmesin. Hatta cihazı alırken teknogaranti yaptırın.

EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Attım ama garanti bitince attım. Sizde öyle yapın ki garanti boşa gitmesin. Hatta cihazı alırken teknogaranti yaptırın.

Ne gerek var ? Teknik servise ihtiyaç duyarsan unroot yaparsın garantiye girer geri tekrar rootlarsın sonra ;)

Invoke

Invoke

Üye
:eek:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
The Shadow

The Shadow

Üye
Her zaman söylediğim gibi, cihazın garantisi her zaman kullanıcıdır servis vs boş işler. Gereksiz bir konu daha işte.

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
EmekHırsızı

EmekHırsızı

Üye
Her zaman söylediğim gibi, cihazın garantisi her zaman kullanıcıdır servis vs boş işler. Gereksiz bir konu daha işte.

Servis dediğimiz şey aslında cihaza wipe data yapıp onarım kağıdına yazılımınız güncellendi diye yazan kolpacı bir insan topluluğu :ehe

• Beğen
MrSosluIskender

MrSosluIskender

Üye
Doğru ama servis log kayıtlarına bakar.

Who_knoxer

Who_knoxer

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: MrSosluIskender
TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
    Konu Sahibi
Doğru servis dediğiniz gibi sıkıntı fakat herkez sistem yada yazılım hakkında uzman deil iyi bişey yapayım derken elindekinide kaybedebilir konu bos diyen arkadaşımı kınıyorum bu bi tavsiye uzmanlar üstüne alınmasın.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
The Shadow

The Shadow

Üye
Doğru servis dediğiniz gibi sıkıntı fakat herkez sistem yada yazılım hakkında uzman deil iyi bişey yapayım derken elindekinide kaybedebilir konu bos diyen arkadaşımı kınıyorum bu bi tavsiye uzmanlar üstüne alınmasın.
Konu bos cunku. Konunun amaci "root yaparken olabilecek" seyleri anlatmiyor tamamiyle "root yaptiktan sonra hatali kullananlarin yasayabilecegi sorunlar" kismini anlatiyor. 2-3-4. maddeler gereksiz. Root yaptiktan sonra cahilce kullanan insanlar icin gecerli sadece bilmedigin konuda arastirma yaparsin ona gore root gerektiren degisikliklerini uygularsin. Durduk yere oyle hatalar cikmaz o senin kullanimindan kaynaklidir. Yani bu konu yerine "root yaptiktan sonra kullanim sirasinda olusabilecek hatalar ve nedenleri" hakkinda bir konu acsaydin daha yararli olurdu bunlar bilinen seyler herkesin hata yaptigi yer rootlu cihazin kullanimi...

TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
    Konu Sahibi
Uzatılacak bişey yok kardeşim boşsa sen üzerine alınma canını sıkıyosa şikayet et kaldırırlar .Hayırlı geceler.

Superfan

Superfan

Üye
Herkeze hayirli geceler arkadaslar. Telini rootlamak isteyen arkadaslar rootladiktan sonra:
1.Cihazin Garanti Kapsamindan Cikacagina
2.Google store, samsung store vb... marketlerde hatalar alabilecegjne
3.Cihazda zaman zaman sistemik hatalar sistem arizasi sistem hatasi alabileceklerine
4.Cihazda Kalici hatalar sorunlar olabileceğine
Cihazı rootlamadan once bu ustteki 4 onemli faktore dikkat etmelerini tavsiye ediyorum .

ROOTLADİGİNIZ CIHAZIN GUVENLIK DAHIL SAGLAYICIDAN KOPARDIGINIZI VE CASUS YAZILIMLARA VIRUSLERE ACIK KALDIGINI GOOGLE VE SAGLAYICI SOZLESMELERININDE ETKISIZ KILINDIGINI UrooNUTMAYIN.

Bu dediklerinden sadece 1. si doğru. Gerisi olabilir evet o da hmm şu dosya gereksizmiş sileyim dersen olur. Ama bu hataları düzeltmek çok basittir.

Google store'dan rootdan dolayı alacağın tek hata freedomla alakalıdır. O da çok basit düzeliyor. Geri kalan hatalar rootsuz telefonlarda da yaşanan hatalar. Ayrıca bu hataların çoğunu da rootlular çok daha rahat çözebiliyorlar. Kalıcı sorunlar olmaz. Tak rom atarsın gider.

Sen saçma sapan bir yazılıma root yetkisi vermediğni sürece de fazla bir şey olmaz. Google sağlayıcı sözleşmesi, nexus dışında kimin telefonunda google uygulamalrı hariç bir şey görüyor ki..

• Beğen
TheChaosLORD

TheChaosLORD

Üye
    Konu Sahibi
Evlat herkez sen kadar zeki deil bak yazdımkı bilmeyen arkadaslara tavsiye diye herhangi bi girdi cıktisi oluyosa sikayet et kaldirirlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...