Arkadaşlar ROOT yapmadan önce dikkat edin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu paylaşımı uygun olup olmadığını değerlendirmesi yönetim tarafından yapılır şikayet ettiğiniz sürede.Bunu konuda kişi üzerinden yapmanız yersiz ve anlamasız daha dikkatli olmanızı rica ediyorum.

Gelelim root konusuna örnek Alkollü araç kullanımı yasak ama halen kullanan var.Cihazınızı root yapmayın yada yapın bu tamamen sizi ilgilendirir otoriteler bu konuda kullanıcının özgürlük alanı olduğunu belirtirler.Ancak şu notu da eklerler "Her özgürlüğün bir bedeli vardır."

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

The Shadow

The Shadow

Üye
Konu paylaşımı uygun olup olmadığını değerlendirmesi yönetim tarafından yapılır şikayet etiğiniz sürede bunu konuda kişi üzerinden yapmanız yersiz ve anlamasız daha dikkatli olamanızı rica ediyorum.

Gelelim root konusuna örnek Alkolllü araç kullanımı yasak ama halen kullanan var.Cihazınızı root yapmayın yada yapın bu tamamen sizi ilgilendirir otoriteler bu konuda kullanıcının özgürlük alanı olduğunu belirtirler.Ancak şu notu da eklerler "Her özgürlüğün bir bedeli vardır."
Abi Allah aşkına ya bari bi konuyu editleyin adamın amacı sadece insanların root yapmasını engellemek bunun için çalışıyor sen androidten anlarsın sonuçta son 3 madde sana ne kadar mantıklı geliyor sence sadece rootla bunların olması ne kadar mümkün ?

• Beğen
Tepkiler: EmekHırsızı
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben uyarı yazdıktan sonra kişilere bu şekilde konuşmamalısınız emeğinize teşekkürler. :locked:

• Beğen
Tepkiler: The Shadow
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...