Yeminle sana bedava ingilizce dersi vericem yeterki öğrenBiri türkçeye çevirsin![]()
OlurYeminle sana bedava ingilizce dersi vericem yeterki öğren

ben bile anladım laBiri türkçeye çevirsin![]()

düşünün artıkben bile anladım la![]()
Biri türkçeye çevirsin![]()
örneğin fransızca duyunca kendimi bır kişi yüzüme Tükurüyomuş gibi hıssediyorumliselerde ingilizce verilmiyor mu size , suan en ucra kosedeki adam sakır sakır ingilizce konusuyor , bırakın su milliyetciligi dil yasaklamalarida gidin .ingilizce ogrenin
Bu devirde ingilizce biliyor musun diye sormuyorlar. İngilizce'yi geç başka hangi dili biliyorsun diye soruyorlar. Yani öğrensen iyi olur. Kitap vs almana bile gerek yok sadece yabancı dizi izlesen bile işe yarar.. Benim ünideki sınavlarım derslerim bile ingilizce..adminlere ricam forumda diğer diller gibi ing yasak olsun ne yazdığı belli değil
liseyi bırak ilkokul 4.sınıftan beri veriliyor..liselerde ingilizce verilmiyor mu size , suan en ucra kosedeki adam sakır sakır ingilizce konusuyor , bırakın su milliyetciligi dil yasaklamalarida gidin .ingilizce ogrenin
Artık 2. Sınıftan başladı ders verilmeyeliseyi bırak ilkokul 4.sınıftan beri veriliyor..
ee bilmeyene yuh o zaman. 11 sene ingilizce..Artık 2. Sınıftan başladı ders verilmeye
2.sınıf biraz abartılı olmuş gibiee bilmeyene yuh o zaman. 11 sene ingilizce..
ben kreşte başladım.. Küçük yaşta öğrenmek her zaman daha iyidir.2.sınıf biraz abartılı olmuş gibi
Çocuğumu 4 yaşında ders aldırcam türkçeyle birlikde öğrensin ilerde iş imkanı için çok iyi olacakben kreşte başladım.. Küçük yaşta öğrenmek her zaman daha iyidir.