6300'da MP4 VİDEO OYNATMA_! ..::PROGRAMSIZ::..

Sponsorlu Bağlantılar

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
6300'da MP4 VİDEO OYNATMA_! ..::PROGRAMSIZ::..
TOTAL VİDEO CONVERTER'in içine videoyu(.flv vs uzantılıları) attıktan sonra sol en üst köşedeki "Mpeg4 Video" seçeneğini seçeceksiniz.Sonra sağ taraftan "Settings" diyeceksiniz.Üstten "Video Resize"yi tıklayacaksınız.Ordan"QCIF(176x144)" ü seçip alttan "Save & Apply"seçeneğini tıklayacaksınız.En son olarak da "Convert" deyip MP4 videomuzu telefonumuza gönderecez. KOLAY GELE_!:oke:

• Beğen
Tepkiler: mehmet8x, burak506, celilcemre ve 33 diğerleri

murat2323

Üye
bende program zannettim

• Beğen
Tepkiler: xenorax
cobane

cobane

Üye
ya ben bu iş anlamadım. neyde yapacağız biz bunları. hangi programda. anlayan varmı

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
TOTAL VİDEO CONVERTER adlı programdan yapacaksın

ycg35

ycg35

Üye
çevirsen bile mp4 oynatmıyor denedinmi sn???

_teqe_

_teqe_

Üye
ya bn yapıorm ama video kısalıyo

ycg35

ycg35

Üye
total v. c yi fulle w.a.r.e.z oluyo ama en iyisi bu birde tekrar söylüyorum s40 mp4 oynatmıyor malesef...

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
total v. c yi fulle w.a.r.e.z oluyo ama en iyisi bu birde tekrar söylüyorum s40 mp4 oynatmıyor malesef...

Sen yanılıyorsun.Ben oynatabiliyorum telefonumda(6300)MP4.İsterseniz MP4 bir video koyayım indirin telefonunuza atın.Görün bakalım oynatıyormu oynatmıyormu?

--------------- Ekleme ---------------

Alın size bir MP4 video.6300'da açılıyo diğer telefonları bilemem.

LinK :

cobane

cobane

Üye
kursat27 kardeş dediklerini yaptım ve harika bi sonuç aldım. telefonumda artık istediğim filmi çok net bi şekilde izleyebiliceğim. çok teşekkürler. emeğine sağlık

ycg35

ycg35

Üye
:bilmem: yanılmış olabilirim kusura bakma 3110c kullanıyorum 6300 hakkında pek bilgim yok ama bnm tel s40v2 6300 s40v3 aralarında pek fark yoktur diye düşünerek yorum yazdım bn yine bi deniim mp4 videoları olursa bnde film atarım yinede anlatım inç tşkkrler birde bazı arkadaşlar içn programı daha ayrıntılı anlat istersen vede indirme linki koy aslında forumda var o topiğin linkini ver buraya yapamayan olursa ordan yardım alabilriler...

cımbomlu

Üye
dostum 6300 mp4 oynatıyo bende aynı sekilde çeviriyorum

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
kursat27 kardeş dediklerini yaptım ve harika bi sonuç aldım. telefonumda artık istediğim filmi çok net bi şekilde izleyebiliceğim. çok teşekkürler. emeğine sağlık

Eyvallah kardeşim.

44_Can

Üye
saol kanka

efs007

efs007

Üye
:sn:

Benim bi sorunum var xilisoft video converter kullanıyorum bu güne kadar kullandığım en iyi converter başka hiç bir telefonda böyle bir sorunla karşılaşmadım

6300'a videoları 3gp ye çevirip atıyorum telefon görüntüyü sesten daha hızlı çalıyor bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?

Telefonumun garantisi var bu konuyla ilgilenip ilgilenmeyeceklerini de merak ediyorum

:bilmem:

Kürşat27

Üye
    Konu Sahibi
:sn:

Benim bi sorunum var xilisoft video converter kullanıyorum bu güne kadar kullandığım en iyi converter başka hiç bir telefonda böyle bir sorunla karşılaşmadım

6300'a videoları 3gp ye çevirip atıyorum telefon görüntüyü sesten daha hızlı çalıyor bu sorunu yaşayan başka arkadaş var mı?

Telefonumun garantisi var bu konuyla ilgilenip ilgilenmeyeceklerini de merak ediyorum

:bilmem:

Valla bilmiyorum ama istersen bide TOTAL VİDEO CONVERTER ile dene.Olmazsa sorun senin tlfdedir.

alparslan64

Üye
zaten mp4 oynatıto buna gerek yok

konya_samet

Üye
arkadaşlar en iyisi Freez 3GP Video Converter bu proğram sayesinde bütün videolara istedginiz gibi kısalmadan cevirebilirsiniz ben maskeli beşler ırak filmini cevirdim süper ses ve video aynı anda 1.35 dk video yu bile hemen cevirip boyutunu 75 mb yapyıor harika bi proğram herkez indirsin. birkaç ayarı var ondan sonra herşeyi tamam.
video settings //// /AUDİO settings
video codec :MPEG4 /////AUDİO codec : AMR-NB
resolution :176x144 /////AUDİO bitrate :10.200 kbps
video Quality :12-basic //////AUDİO prequency :8000hz
framerate : 14.985 //////CHANNELS:; mono
zoom mode : stretch

ARKADAŞLAR BU AYARI YAPIN İSTEDİGİNİZ VİDEOYU SÜRESİ ÖNEMLİ DEGİL GAYET GÜSEL Bİ SEKİLDE CEVİRİYOR KULLANIŞI KOLAY VE BASİT. simdiden hayırlı olsun

--------------- Ekleme ---------------

Arkadaşlar 6300 Kullanıcısıyım Mp4 Oynatıyor Herkez Bilmeden Yorum Yapmasın Allsın Bitana 6300 Baksın Bakalım Kullanıyormu.

abak3

Üye
kanka vallaha saol çok değerli bi bilgi verdin!:oke: örüntü bikere cidden süper oluyo ama birazçok yer kaplıyo tek kötü yan o... ben bundan önce aynıprogramda 3gpye çeviriyodum dosyaları yandan da qcif high qualitye basıodum daha az yer kaplıo görüntü de fena diğil bi deneyin

Takipçi Satın Al

Üst Alt