Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300'da MP4 VİDEO OYNATMA_! ..::PROGRAMSIZ::..
Sponsorlu Bağlantılar
pascal1020
Üye
teşekkürler
ycg35
Üye
ya tmm yazdığım yorumlar geri alıyorum sorun bnde kalkıp telefona 290 mb lik mp4 attım tabii oynatmaz bnm telefonda sınır var belli bi mb den sonra 3gp bile oynatmıyor mesela 80 mb lik bi 3gp yi oynatmadı ama 70.7 mb lik 3gp yi oynatıyor telefonda bi sınır varmış yani
esmercocuq35
Üye
paylaşımın için teşekkürler
ibrahimismail
Üye
saol kanka
ENVER_58
Üye
YAPMA YA BENDE Bİ ŞEY SANDIM ARKADAŞIM BURAYA CEP PROGRAMLARI KONUYOR TAMAMMI BİLGİSAYAR DEĞİL
Ben bilgisayar programımı koymuşum iyi bak bilmeden cins cins konuşma
Doğuş Pertez
Admin
saol ama beceremedim :S
ezicixxy
Üye
buraya program koysan daha iyi olur
tegs
Üye
yaa arkadaşım video converter ı işin içine soktuğumda 3gp ye çeviririm dvd kalitesinde 3gp ye çeviren programlar var niye mp4 le uğraşayım ki hadi diyelim cevirdin mp4 e yine de açmaz
yaa arkadaşım video converter ı işin içine soktuğumda 3gp ye çeviririm dvd kalitesinde 3gp ye çeviren programlar var niye mp4 le uğraşayım ki hadi diyelim cevirdin mp4 e yine de açmaz
Demekki MP4 açıyorki buraya konuyu açtım bilmeden konuşma
avuntu2306
Üye
teşekkürler süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
degerli43
Üye
mp4 açar. Ben total video converter kullanıyorum. video yu atıp mpeg4 ü seçiyorum. settings ten video codec e gelip png veya mpeg4 yapıyorum çalışıyor sorunsuz siz bi deneyin
iskenlii
Üye
Bırak ya total video vonverteri kullan olsu n bitsiiin
siyahgitar
Üye
çözünürlükte bir değiim yok 3gp ile aynı görüntü oluyo sadece mp4 yazıyo
Imtoo converter ile yapabilirsiniz aynı şeyi ama 3gp den farkı yok
Kursat27 kardeş teşekkürler
Bende böyle güzel bir video converter arıyordum.
Tam ihtiyacım olan şeyi yayınlamışsın.
Benim açımdan çok makbule geçti diğerlerini bilmem