Tavsiye Pil tasarrufu bozuldu !

Sponsorlu Bağlantılar

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Pil tasarrufu bozuldu !
Sabah normal çalışıyordu pil tasarrufu.Tasarrufa geçince ekran kararıyor ve telefonu kilitleyince glance ekranında batarya simgesi çıkıyordu.Şimdi ne olduysa artık çalışmıyor ne ekran kararıyor nede batarya simgesi çıkıyor.Her şeyi denedim yok olmuyor :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
telefonu kapatıp soft reset yapın (ses tuşlarına ve açma tuşuna basılı tutun telefon açılana kadar basılı tutun) sorun çözülür büyük ihtimal

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Soft reset herşeyi silmiyor mu

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl,atılıyor peki bi kaç araştırma yaptımda ses kısma ve açma tuşuna basılı tutun boot ekranına gelince bırakın filan diyolar.Boot ekranı ne oluyor ?

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Nasıl,atılıyor peki bi kaç araştırma yaptımda ses kısma ve açma tuşuna basılı tutun boot ekranına gelince bırakın filan diyolar.Boot ekranı ne oluyor ?
hard reset atma silmek istemiyorsan soft atarsan hiç bir şey silinmez ve üste nasıl yapılacağını anlattım sadece 3 tuşa devamlı basıcaksın başka bir şey yok ses kısma arttırma ve telefon açma kapama tuşuna tel açılana kadar basılı tut

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
açılış ekranı demek siz nokia yazana kadar bekleyin nokia yazıısı gelince bırakabilirsiniz (ses kısma + güç tuşu)
hard reset atma silmek istemiyorsan soft atarsan hiç bir şey silinmez ve üste nasıl yapılacağını anlattım sadece 3 tuşa devamlı basıcaksın başka bir şey yok ses kısma arttırma ve telefon açma kapama tuşuna tel açılana kadar basılı tut
ses artırma tuşu mu ? :hmmm

ona ne gerek var ses kısma ve power tuşları ile yapılıyor soft reset

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Kardeşim kapat-aç

İman Gücü ile gönderildi.

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Ben mi beceremiyorum yoksa olmuyor mu anlamadım.Baaılı tutuyorum ses kısma+kilit tuşuna 10 saniye filan telefon 3 kere nokıa yazısı gelip gidip titriyor olmuyor.En sonunda nasıl olduysa unlem çıktı telefonda kapanmadı unlem çıkınca korktum bende tekrar ses kısma be kilite bastım açıldı ama hiç bi değişiklik yok

csll

csll

Üye
Ben mi beceremiyorum yoksa olmuyor mu anlamadım.Baaılı tutuyorum ses kısma+kilit tuşuna 10 saniye filan telefon 3 kere nokıa yazısı gelip gidip titriyor olmuyor.En sonunda nasıl olduysa unlem çıktı telefonda kapanmadı unlem çıkınca korktum bende tekrar ses kısma be kilite bastım açıldı ama hiç bi değişiklik yok

Telefon açıkken ses kısma ve güç tuşuna basılı tut telefon kapanana kadar bekle. Telefon kapandıktan sonra bi 2 saniye kadar bekleyip tuşları bırak. Tuşları bıraktıktan sonra telefonun otomatik açılması lazım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
açılış ekranı demek siz nokia yazana kadar bekleyin nokia yazıısı gelince bırakabilirsiniz (ses kısma + güç tuşu)
ses artırma tuşu mu ? :hmmm

ona ne gerek var ses kısma ve power tuşları ile yapılıyor soft reset

soft reset 2 tuş ile değil 3 tuş kombinasyonu ile yapılır ses açma-kapama-güç tuşlarına basılı tutacak sadece bu kadar arada elini kaldırsa farklı şeyler yapabilir dikkatli olması lazım

csll

csll

Üye
soft reset 2 tuş ile değil 3 tuş kombinasyonu ile yapılır ses açma-kapama-güç tuşlarına basılı tutacak sadece bu kadar arada elini kaldırsa farklı şeyler yapabilir dikkatli olması lazım

Hayır soft reset sadece ses kısma ve açma kapama tuşu ile yapılır

• Beğen
Tepkiler: pirenuri ve skynet
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Hayır soft reset sadece ses kısma ve açma kapama tuşu ile yapılır

yazımı okumadın mı aynı şeyi yazıyoruz

csll

csll

Üye
yazımı okumadın mı aynı şeyi yazıyoruz

Okudum kardeşim soft resete 3 tuş demişsin ben orda açma kapama derken güç tuşunu kastetmiştim :) Kısacası soft reset telefon açıkken ses kısma ve güç tuşuna basılı tutularak atılır

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: pirenuri, emz ve skynet
emz

emz

Üye
Bilmeyen wp yazılım destek bölümüne baksın. SES KISMA TUŞU + POWER ( GÜÇ TUŞU. ) İLE ATILIR. 7-8 SANİYE BASILI TUTARSAN TEL KENDİNİ KAPAR, EKRAN GİDER, SEN DE ELİNİ ÇEKER ÇEKMEZ GERİ AÇILIR. REST ATMAKLA AYNI İŞLEVİ GÖRÜR ;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

• Beğen
Tepkiler: skynet
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Yarım ettiğiniz için teşekkürler ama yok olmuyor açıkkende kapalıykende denedim çalışmıyor yine

skynet

Üye
Glance ekranında artık pil tasarrufu simgesi görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Bende gozukuyordu dun sabah güncelleme filanda gelmedi yani kendi kendine bozuldu tasarruf

skynet

Üye
Benim pil tasarrufu da geçenlerde uygulamaların kullanım oranlarını göstermiyordu,soft reset attım sorun çözüldü.

Serhan

Serhan

Üye
Glance ekranında artık pil tasarrufu simgesi görünmüyor.

Artık kalp şeklinde yazıyor sorunlar konusunda da belirttim

Bu Mesaj L925 Aracılığıyla Maxicep Windows Phone Uygulamasından Gonderildi

Takipçi Satın Al

Üst Alt