Tavsiye Pil tasarrufu bozuldu !

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Ekran kararmıyor halen

emz

emz

Üye
Önce cyan sonra ön izleme kurdum gene de aynı sorun var.

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA İMZA ---> DANDROİDCİLER !!!! )]

og1907

og1907

Üye
Sorun cyanda değil sorun ön izlemede bendede baya sorun yarattı tekrardan cyanı yükleyip ön izleme sürümünü yüklemeyecem.

skynet

Üye
og1907

og1907

Üye
Aynen sorun
O zaman sorun ön izlemeden kaynaklı demek ki teşekkürler
Aynen sorun ön izlemeden kaynaklı abimin telefonda sadece cyan yüklü onda sorun yok ancak bende ön izleme güncellemesinden dolayı sorun var.

• Beğen
Tepkiler: skynet
versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Bende yuklu değil ama bende sorunlu.Ustelik hiç prewiev guncellemede yuklemedim

serinaga

serinaga

Üye
Ön izleme yüklü, ilk başlarda son derece kötüydü, ama zamanla düzeldi ve şuan gayet iyi ...

YkPkY

YkPkY

Üye
8.1 de gitti.betayla falan ilgisi yok.modele görede değişiklik gösterebilir

beats

beats

Üye
Lumia Black güncelemesine geri döndüm pil tasarrufu çalışıyordu. Ardından OTA'dan Lumia Cyan güncellemesi yaptım pil tasarrufu yine çalışıyordu. Gelen uygulama güncellemesi ile pil tasarrufu güncellendi ve çalışmaya devam etti. Bir süre sonra tekrar denedim yine işlevsiz hâle geldini gördüm, ne ekran ışığı kısılıyor ne de tuş ışıkları kapanıyor aynı. En sonunda tekrar Lumia Black yükleyip hemen ön izleme sürümünü yükleyeceğim onda bir sorun yoktu.

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Ne esrarengiz bir yazılımımız var :D

emz

emz

Üye
Ne esrarengiz bir yazılımımız var :D

Abi bazı konularda dandroid bile daha stabil :) Mesela o en azından tüm cihazlarda kasıyor bizde o da belli değil :ehe
Kimin başına be geleceği belli değil. Şu 8.1 den beri maşallah sistemin içine çöp soktular.:vur Daha da sabit çalışan cihaz yok. Amberden bu yana daha stabil model göremedim:D Herkeste farklı bir sorun. Umudumuz Windows 9 :eller:

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Abi bazı konularda dandroid bile daha stabil :) Mesela o en azından tüm cihazlarda kasıyor bizde o da belli değil :ehe
Kimin başına be geleceği belli değil. Şu 8.1 den beri maşallah sistemin içine çöp soktular.:vur Daha da sabit çalışan cihaz yok. Amberden bu yana daha stabil model göremedim:D Herkeste farklı bir sorun. Umudumuz Windows 9 :eller:

bendeki 1020 ye hiç beta kurulmadı ve sorunsuz olarak çalışıyor şunada cyan kurulu ekranda benim karlıaştığım takılamların hiç biri yok yani çok nadir bazı sorunlar vardır belki ama denk gelemdi hiç

YkPkY

YkPkY

Üye
Sorunumuz takılma değil ki.hiç takıldığını görmedim.
Sorunlar var yok değil.
Ama en basitinden güç tasarrufunda ışığın artık kısılmaması ilginç bi durum.neyse ya sabır

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Sorunumuz takılma değil ki.hiç takıldığını görmedim.
Sorunlar var yok değil.
Ama en basitinden güç tasarrufunda ışığın artık kısılmaması ilginç bi durum.neyse ya sabır

takılma derken ana menüye dönüşte 1-2sn live tilelerin yavaş hareket etmesinden bahsediyordum başınıza gelmiştir, ışık sorunu herkezde yok veya sadece cyan ve gdr 1 kuranlarda bende sadece gdr1 var, demin cyan yüklü 1020 de pil tahaffunu yeni denedim ekran kararmıyor dediğiniz gibi acaba 1520 de nasıl

Son düzenleme:

Üst Alt