versino2
Üye
hayır sadece yeniden başlatır soft resetSoft reset herşeyi silmiyor mu

hard reset atma silmek istemiyorsan soft atarsan hiç bir şey silinmez ve üste nasıl yapılacağını anlattım sadece 3 tuşa devamlı basıcaksın başka bir şey yok ses kısma arttırma ve telefon açma kapama tuşuna tel açılana kadar basılı tutNasıl,atılıyor peki bi kaç araştırma yaptımda ses kısma ve açma tuşuna basılı tutun boot ekranına gelince bırakın filan diyolar.Boot ekranı ne oluyor ?
açılış ekranı demek siz nokia yazana kadar bekleyin nokia yazıısı gelince bırakabilirsiniz (ses kısma + güç tuşu)Nasıl,atılıyor peki bi kaç araştırma yaptımda ses kısma ve açma tuşuna basılı tutun boot ekranına gelince bırakın filan diyolar.Boot ekranı ne oluyor ?
ses artırma tuşu mu ?hard reset atma silmek istemiyorsan soft atarsan hiç bir şey silinmez ve üste nasıl yapılacağını anlattım sadece 3 tuşa devamlı basıcaksın başka bir şey yok ses kısma arttırma ve telefon açma kapama tuşuna tel açılana kadar basılı tut

Ben mi beceremiyorum yoksa olmuyor mu anlamadım.Baaılı tutuyorum ses kısma+kilit tuşuna 10 saniye filan telefon 3 kere nokıa yazısı gelip gidip titriyor olmuyor.En sonunda nasıl olduysa unlem çıktı telefonda kapanmadı unlem çıkınca korktum bende tekrar ses kısma be kilite bastım açıldı ama hiç bi değişiklik yok
açılış ekranı demek siz nokia yazana kadar bekleyin nokia yazıısı gelince bırakabilirsiniz (ses kısma + güç tuşu)
ses artırma tuşu mu ?
ona ne gerek var ses kısma ve power tuşları ile yapılıyor soft reset
soft reset 2 tuş ile değil 3 tuş kombinasyonu ile yapılır ses açma-kapama-güç tuşlarına basılı tutacak sadece bu kadar arada elini kaldırsa farklı şeyler yapabilir dikkatli olması lazım
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Hayır soft reset sadece ses kısma ve açma kapama tuşu ile yapılır
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
yazımı okumadın mı aynı şeyi yazıyoruz
Kısacası soft reset telefon açıkken ses kısma ve güç tuşuna basılı tutularak atılırGlance ekranında artık pil tasarrufu simgesi görünmüyor.