Tavsiye Pil tasarrufu bozuldu !

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Eskiden sadece şarjdan sonra belli bir saat geçmesine rağmen 1 saatten az derdi şimdi de diyelim 15 saat kaldı diyor ya çıkıp bir giriyorum bu seferde 1 gün 1 saat diyor :gul:

• Beğen
Tepkiler: emz

beats

beats

Üye
Sıfırladım, akabinde mağaza güncellemeleri geldi tabii pil tasarrufu da güncellendi. Pil tasarrufu etkinleştirme > Her zaman seçeneğini seçtim ekran ışığı kısıldı ve tuş ışıkları kapandı. Sonra ayarları yaparken genelde güncelleme sonrasında çıkan zorunlu yeniden başlatma seçeneği çıktı, yeniden başlattım. Sonra tekrar pil tasarrufunu açtım aynı seçeneği denedim, ekran ışığı kısılmadı ve tuş ışıkları kapanmadı. Ya Pil Tasarrufu uygulaması Lumia Cyan ile uyumlu değil ya da Lumia Cyan güncellemesinin bütününde bir problem var, neyse birkaç feedback atalım bakalım.

...decode...

...decode...

Üye
Sanırım Cyan güncellemesindeki Ekran - Pil Tasarrufu uygulamaları arasında bir uyumsuzluk var ve bu yüzden cihaz pil tasarrufundayken parlaklığı düşürmüyor, ayrıca göz atma ekranındaki pil tasarrufu simgesinin gözükmemesini de buna bağlıyorum açıkçası. Neyse @beats'in dediği gibi hem mağazadan hem de bizi değerlendirin kısmından bir feedback atalım. :) Parlaklık profilleri falan da gelmedi daha :hmmm

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Bende en son bir ay önce tekrar yükledim sıfırlayıp geçen bozuldu işte.Bende boşverdim artık uğraşmıyorum.Guncelleme gelicek diye bekliyoruz adamlardan tık çıkmıyor.Daha ne kadar bekleyeceğiz bakalım

og1907

og1907

Üye
Eskiden sadece şarjdan sonra belli bir saat geçmesine rağmen 1 saatten az derdi şimdi de diyelim 15 saat kaldı diyor ya çıkıp bir giriyorum bu seferde 1 gün 1 saat diyor :gul:

Çok tutarsız fuul şarj ediyon 17 saat kaldı diyor bir sonraki şarjda 1 gün 20 saat yazıyor yani ne yaptığını kendide bilmiyor :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
flutewoddy

flutewoddy

Üye
benimki öldü bildiğin bütün şarjlarda 12 saat kaldı yazıyor ve gerçekten 12 saatte bitiyor şarj

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Geldi güncelleme :)

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Bende güncelleme görünüyor ama sürekli ilgilenmeniz gerekiyor deyip inmiyor.

sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
Pil tasarrufu güncelleme görünüyor ama güncellenmiyor.

Rainesto

Rainesto

Üye
Bende cyan yüklü güncelleme yapmadım 620 ve 920 de sorun yok

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende halen güç tasarrufunda ekran kararmıyor.8,1 betadan sonra gitti.cyan yüklü 2 kere format attım halen kararmıyor

versino2

versino2

Üye
    Konu Sahibi
Herkeste olan bi sorun ben bi çok kez geri donuş yaptımda kaale alan yok :/

YkPkY

YkPkY

Üye
Bende çok yaptım,dediğin gibi tınnn

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
o nası oldu be

ArMaGeDdOn_87

Üye
Ben de [pil düzeyi azaldığında] seçeneği işaretli ve pil tasarruf modunu açık yaptığımda tuşların ışıkları kapanıyor,parlaklık otomatik te ve 8.1+Cyan yüklü

PureFood

PureFood

Üye
Anlaşıldı Cyan yüklenmez abi ne bu yav, ben Black+GDR1 DP'de kalayım.

ArMaGeDdOn_87

Üye
Anlaşıldı Cyan yüklenmez abi ne bu yav, ben Black+GDR1 DP'de kalayım.
anladığım kadarıyla ön izleme sürümü yüklü olan cihazlarda sorun var,çünkü yukarıdada yazdığım gibi benim cihazda sorun yok

• Beğen
Tepkiler: PureFood

Üst Alt