Yardım Tema sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Bayramaliyev

Bayramaliyev

Üye
    Konu Sahibi
700 fp2

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
3. Yorumda fp2 icin yazmışım onu uygulayacaksın

Bayramaliyev

Bayramaliyev

Üye
    Konu Sahibi
Sizde z/resource/apps da mifleri bulunca kac mif dosyasi buluyor ? Bende 384 tane. Onun cok ve ya az olmasinin bir onemi varmi?

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Bayramaliyev
Bayramaliyev

Bayramaliyev

Üye
    Konu Sahibi
bu 2 adimi oldugu gibi yaptim. 3 cu adim icin sana zahmet herhangi bir dosya paylasirmisin e/resource/apps in icine atmak icin

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
bu 2 adimi oldugu gibi yaptim. 3 cu adim icin sana zahmet herhangi bir dosya paylasirmisin e/resource/apps in icine atmak icin
Widget bolumune gir yuzlerce konu var herhangi birine girip dosyayi kullan

Bayramaliyev

Bayramaliyev

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur Bahadir_fbama onuda belirteyim yine olmadi. Heralde telefondan kaynaklanan bir shey

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
asigsasi

asigsasi

Üye
AknIcon.dll dosyasını hangi hafıza için olanı indirdin mif dosyalarını nereye kopyaladın

Bayramaliyev

Bayramaliyev

Üye
    Konu Sahibi
AknIcon.dll dosyasini c/sys/bin icine kopyalayib r/resource/apps icindeki mif dosyalarinida e/resource/ apps icine kopyalayib restart yapdim, daha sonra widget bolumunden herhangi bir widgeti zip icinden cikarib e/resource/apps icine atib restart yapdim yine olmadi. Yalnis yaptigim bir seymi var?AknIcon.dll C icin olanini indirdim

asigsasi

asigsasi

Üye
AknIcon.dll dosyasini c/sys/bin icine kopyalayib r/resource/apps icindeki mif dosyalarinida e/resource/ apps icine kopyalayib restart yapdim, daha sonra widget bolumunden herhangi bir widgeti zip icinden cikarib e/resource/apps icine atib restart yapdim yine olmadi. Yalnis yaptigim bir seymi var?AknIcon.dll C icin olanini indirdim
xplore ile C SYS BİN içindeki AknIcon.dll dosyasının sonuna 1 ekle kaydet örneğin AknIcon.dll1 gibi ve alttaki dosyayı indir sys klasörünü c ana dizine at

https://www.maxicep.com/forum/attac...304-fler-e_resource_apps-noss_bar-zip.141349/

mifleri z resource apps içinden E resource apps içine atmışsın zaten :)

şimdi denemek için alttaki avkon2 yi indir mif dosyasını e resource aps içine at ve yeniden başlat.

https://www.maxicep.com/forum/attachments/avkon2-divisions-red-edit-asigsasi-zip.186238/

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Dostum c için dll dosyası indirmiş mifleri e ye kopyalamış :) sıkıntı bu olarak anladım :)
he ben direk z dekiler kopyalamıştım dostum baya oldu yapalı tam hatırlayamıyorum ama konudakileri eksiksiz yaparsa sorun olmaz ki :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb ve asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Takipçi Satın Al

Üst Alt