Bugün 10:11#18Telefon ne senin
bunu c ye kopyalayacagim dimi?
1] Alttaki zipten çıkan sys isimli klasörü xplore ile C ana dizine atınbunu c ye kopyalayacagim dimi?
Dostum yapta kurtul buldugun mif dosyalarini e'ye sallaSizde z/resource/apps da mifleri bulunca kac mif dosyasi buluyor ? Bende 384 tane. Onun cok ve ya az olmasinin bir onemi varmi?
Widget bolumune gir yuzlerce konu var herhangi birine girip dosyayi kullanbu 2 adimi oldugu gibi yaptim. 3 cu adim icin sana zahmet herhangi bir dosya paylasirmisin e/resource/apps in icine atmak icin
Telefonla alakalı birşey yok senin eksik yaptıgın birşey varTesekkur Bahadir_fbama onuda belirteyim yine olmadi. Heralde telefondan kaynaklanan bir shey
Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCepxplore ile C SYS BİN içindeki AknIcon.dll dosyasının sonuna 1 ekle kaydet örneğin AknIcon.dll1 gibi ve alttaki dosyayı indir sys klasörünü c ana dizine atAknIcon.dll dosyasini c/sys/bin icine kopyalayib r/resource/apps icindeki mif dosyalarinida e/resource/ apps icine kopyalayib restart yapdim, daha sonra widget bolumunden herhangi bir widgeti zip icinden cikarib e/resource/apps icine atib restart yapdim yine olmadi. Yalnis yaptigim bir seymi var?AknIcon.dll C icin olanini indirdim

Dostum c için dll dosyası indirmiş mifleri e ye kopyalamışz/resource/apps içindekileri kopyalamıyomuyduk?Joshlog mod [E-C] yapımı BELLE REFRESH-FP2 [AVKON2 MIF KULLANIMI] RESİMLİ ANLATIM [by yaren_dede] - MaxiCep
bu konuya bak z/resource/apps içindekileri kopyalıyosun c dekileri değil adımları anlatıldığı gibi yap olmaması imkansız
sıkıntı bu olarak anladım 
he ben direk z dekiler kopyalamıştım dostum baya oldu yapalı tam hatırlayamıyorum ama konudakileri eksiksiz yaparsa sorun olmaz kiDostum c için dll dosyası indirmiş mifleri e ye kopyalamışsıkıntı bu olarak anladım
![]()

üstte renkli yazdığımı yaparsa olurhe ben direk z dekiler kopyalamıştım dostum baya oldu yapalı tam hatırlayamıyorum ama konudakileri eksiksiz yaparsa sorun olmaz ki![]()

zor değil zaten denilenleri yaparsa olurüstte renkli yazdığımı yaparsa olur![]()