sLeepLe
Üye
fotoğraf ikonlarla çok uyumlu olmuş benim favorim ilk ekran ama saat widgetının tarzını çok sevdim@Nextman Bu ekranlarda senin için kardeşimsenin gibi canlı ekranlar hazırladım sana
@Bahadir_fb @sLeepLe

fotoğraf ikonlarla çok uyumlu olmuş benim favorim ilk ekran ama saat widgetının tarzını çok sevdim@Nextman Bu ekranlarda senin için kardeşimsenin gibi canlı ekranlar hazırladım sana
@Bahadir_fb @sLeepLe

badana yapilmis ekrana benziyor[emoji18]fotoğraf ikonlarla çok uyumlu olmuş benim favorim ilk ekran ama saat widgetının tarzını çok sevdim![]()
@Nextman Bu ekranlarda senin için kardeşimsenin gibi canlı ekranlar hazırladım sana
@Bahadir_fb @sLeepLe

bi saattir foto arıyom bunu uygun gördüm oldumu bilmemfotoğraf ikonlarla çok uyumlu olmuş benim favorim ilk ekran ama saat widgetının tarzını çok sevdim![]()
saati bende sevdim resimle bütünleşiyo bukalemun gibi
badana yapilmis ekrana benziyor[emoji18]
teşekkür ederim kardeşimOoo, yakıyorsunuz hani karşim
Launcher/icon paketinin ismini alabilirmiyim![]()
go launcher/pop minimal icon pack 
abi guzel olmus babinda dedim kizmaya hemenbi saattir foto arıyom bunu uygun gördüm oldumu bilmemsaati bende sevdim resimle bütünleşiyo bukalemun gibi
teşekkür ederim kardeşimgo launcher/pop minimal icon pack
![]()
bu kızma ifadesi deilkiabi guzel olmus babinda dedim kizmaya hemen
ama senin cümlenin sonundaki ifadeyi anlamadım
son zamanlarda hep bu ifadeyi kullanır oldun mahsun ağırbaşlı bi sima gibi geliyo bana 
bu aralar arabesk takiliyoz[emoji3]bu kızma ifadesi deilkiama senin cümlenin sonundaki ifadeyi anlamadım
son zamanlarda hep bu ifadeyi kullanır oldun mahsun ağırbaşlı bi sima gibi geliyo bana
![]()
bence gayet başarılı olmuş eline sağlık hocam saat ve tarih widgetlarına bayıldım hatta@najanaja Yorum alayım Hocam
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Vay efendim kesinlikle mükemmel olmuş seçim çok iyi widgetler ikon pakedi ve duvarkağıdı hepsi tam bi uyum içerisinde görsel açıdan da harika görünüyor. Ellerine sağlık benden 10 puan :-D devamını bekleriz :-D@najanaja Yorum alayım Hocam
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bi bana demedin arabeske baglatcan simdi[emoji2]Vay efendim kesinlikle mükemmel olmuş seçim çok iyi widgetler ikon pakedi ve duvarkağıdı hepsi tam bi uyum içerisinde görsel açıdan da harika görünüyor. Ellerine sağlık benden 10 puan :-D devamını bekleriz :-D
Sana ne demedim :-)bi bana demedin arabeske baglatcan simdi[emoji2]
ekranin 10 numara olmus diyeSana ne demedim :-)
Demek ki on numara ekran eklememişin :-) biliyon ben görselliğe çok önem veririm düzen uyum olmalı :-)ekranin 10 numara olmus diye
tmm ekleyek o vakit[emoji2]Demek ki on numara ekran eklememişin :-) biliyon ben görselliğe çok önem veririm düzen uyum olmalı :-)
Sağolun hocam yardımcı ışık lazım oluyor mecbur koymak zorundayım.Vay efendim kesinlikle mükemmel olmuş seçim çok iyi widgetler ikon pakedi ve duvarkağıdı hepsi tam bi uyum içerisinde görsel açıdan da harika görünüyor. Ellerine sağlık benden 10 puan :-D devamını bekleriz :-D