i9070 advance 4.4.4 SlimKat

Sponsorlu Bağlantılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
KARDESM DOSYALAR SD CARDDA CM11 İ SD CARDA ATMIYOR HATA VERİYO DAHİLİ HAFIZAYA ATIYOR AMA RECOVERY MODDANDA DAHİLİ HAFIZAYI BULAMIYORM EXTEROGE SD CARD WAR SD KARTI İSTİYO RECO MODDADA NAPCZ :/
cm11 niye hafıza kartına atamıyorsunuz onu anlamadım kartınız mı bozuk neyde rocovey modda en üstte sd cart ile bir şey yazıyoren üsteki yazı onun üstüne bas her ikisini de göreceksin

difficultking

difficultking

Üye
SORUN VERDİ TEL KAPATIP AÇIYORUM RECOVERY MODDA AÇIYOR NAPMAMIZ LAZIM :S
cm11 niye hafıza kartına atamıyorsunuz onu anlamadım kartınız mı bozuk neyde rocovey modda en üstte sd cart ile bir şey yazıyoren üsteki yazı onun üstüne bas her ikisini de göreceksin

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

önce bu link deki kernel dosyasını yükle ve sistemi yeniden başlat

wipe data ve carce işlemlerini yap ve tekrar yüklemeyi dener misin?
ayarlar gelişritirici seçeneklerden usb hata ayıklama aktif olduğundan emin eğer yine olmuyorsa 2014.07.11 olan romu kurmayı dene bu daha stabil ve daha sorunsuz

Son düzenleme:

hgaziyilmaz

Üye
Slimkat 4.4.4 final yayınlanmış. Birazdan yüklüyorum...

affo75

Üye
arkadaşlar slimkat 4.4.4 yükledim facebook galeri senkron u yapamıyorum. sadece kişiler senkron yapılabiliyor. Var mı bir çözümü ?

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Slimkat 4.4.4 final yayınlanmış. Birazdan yüklüyorum...

Final derken bundan sonra daha rom cikmayacak mi birde romu yukledikten sonra bize bilgi verir misin?

hgaziyilmaz

Üye
Anladığım kadarıyla geliştirici flo0008 yeni telefon almış (lg g2) veda etmiş. Başka bir geliştirici el atmazsa slimkat öksüz kaldı :(

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap

hgaziyilmaz

Üye
Versiyon 16 ile aynı bir fark göremedim. Ama bazen uygulamaları kapatırken sırayla açmadığım uygulamalarıda kapatmak zorunda kalıyorum. Başka kimsede böyle bir durum yok heralde. Bunun dışında bir problem yok. (Şimdilik)

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Versiyon 16 ile aynı bir fark göremedim. Ama bazen uygulamaları kapatırken sırayla açmadığım uygulamalarıda kapatmak zorunda kalıyorum. Başka kimsede böyle bir durum yok heralde. Bunun dışında bir problem yok. (Şimdilik)
Tamam sagolasin
Dostum xda da jetmod dıye bır rom gordum donanım haber forum da yer almıs musaitsenız sen ve gonuldostu o roma bakar mısınız?

affo75

Üye
Arkadaşlar orjinal roma nasıl dönebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Forumda araştırdım ama bulamadım

Saygılar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sagolasin
Dostum xda da jetmod dıye bır rom gordum donanım haber forum da yer almıs musaitsenız sen ve gonuldostu o roma bakar mısınız?
xda bu ve buna benzer 5 tane konu var ben en stabil dirt ve carbon u denedim sorunluydu , en stabil bulduğum rom bu daha başka macera arayamam
Arkadaşlar orjinal roma nasıl dönebilirim yardımlarınızı bekliyorum. Forumda araştırdım ama bulamadım
ana konuda var neyse siz hiç üşenmeyin ben onu da ben vereyim buyur;
Saygılar
i9070 Advance 4.1.2 jelly bean resimli videolu detaylı anlatım - MaxiCep

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
E slimromda bitti demi
büyük bir ihtimal ile bitti , bitsin artık turşusunu kuracak halimiz yok :) yetiyor zaten gayet stabil zaten sıkılmıştım çıkan güncellemeler den neyse vatana millete hayırlı olsun bende son sürümü kullanıyorum

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
büyük bir ihtimal ile bitti , bitsin artık turşusunu kuracak halimiz yok :) yetiyor zaten gayet stabil zaten sıkılmıştım çıkan güncellemeler den neyse vatana millete hayırlı olsun bende son sürümü kullanıyorum
Final surumu nasil ve nasil yukluyoruz

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Final surumu nasil ve nasil yukluyoruz
ben sıfırdan kurulum yaptım yani wipe data ve carce işlemlerini uyguladım ama siz de öyle yapın demiyorum ayarların bozulmasın ve kaybolmasını istemiyorsa direk kur sorun olmaz diye düşünüyorum , baktın sorun çıktı o zaman wipe işlemlerini uygularsın ama sen genede yedek almayı unutma !

bu arada radio güncelleme gelmiş

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
ben sıfırdan kurulum yaptım yani wipe data ve carce işlemlerini uyguladım ama siz de öyle yapın demiyorum ayarların bozulmasın ve kaybolmasını istemiyorsa direk kur sorun olmaz diye düşünüyorum , baktın sorun çıktı o zaman wipe işlemlerini uygularsın ama sen genede yedek almayı unutma !

bu arada radio güncelleme gelmiş
Rom nasil build 16 ya gore

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
:) bilmem bir fark görmedim

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tamam o zaman 16 dan devam :D
Kardo su roma bakar misin sence yuklemeye deger mi goruslerini bekliyorum
iyi de resim yok video yok doğru düzgün kullanıcı yorumu yok bir şey diyemem dostum değişiklik arıyorsan carbon roma geç ben şuan carbon roma geçtim daha fazla özellik var stabil sadece hafıza kartı dahili hafıza yapılmıyor onun dışında hiç sorun yok

Üst Alt