i9070 advance 4.4.4 SlimKat

Sponsorlu Bağlantılar

hgaziyilmaz

Üye
accuweathet + kullanıyordum ama görselliğinden memnun değildim. Şimdi cm11 weather i indiriyorum.

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar build16 yı yüklediniz mi ?
xda dan Flo0008 bir şey soruyor telefon kapalı iken şarj oluyor mu diye ? benim telefon bozuk old için hiç bir zaman telefon kapalı iken şarj olmuyor ya sizin ki?

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
arkadaşlar build16 yı yüklediniz mi ?
xda dan Flo0008 bir şey soruyor telefon kapalı iken şarj oluyor mu diye ? benim telefon bozuk old için hiç bir zaman telefon kapalı iken şarj olmuyor ya sizin ki?
Flo hakli telefon sarj olmuyor kapatip sarja takinca aciliyor telefon bu arada build 16 dan memnun musun

• Beğen
Tepkiler: gonuldostu82
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Flo hakli telefon sarj olmuyor kapatip sarja takinca aciliyor telefon bu arada build 16 dan memnun musun
evet şu an için bir sorun yok memnunum,siz yüklediniz mi build16 yı, bu sorun düzelmiş mi diye soruyor bende de öyle telefon kapalı iken şarja taktığımda kendiliğinden açılıyordu ama şarj olmuyordu tekrar kabloyu söküp taktığımda şarj oluyordu ama build 16 da bu versiyonda şarja taktığımda yine kendiliğinden açılıyor ama şarj devam ediyor sökme takma yok sadece bunu gördüm :)

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
evet şu an için bir sorun yok memnunum,siz yüklediniz mi build16 yı, bu sorun düzelmiş mi diye soruyor bende de öyle telefon kapalı iken şarja taktığımda kendiliğinden açılıyordu ama şarj olmuyordu tekrar kabloyu söküp taktığımda şarj oluyordu ama build 16 da bu versiyonda şarja taktığımda yine kendiliğinden açılıyor ama şarj devam ediyor sökme takma yok sadece bunu gördüm :)
Ben daha denemedim build 16 yukledim build 15 den iyi oldugu kesin bu rom kullnilir bir de sey sorucam rootlu telefonlarda olmasi gereken dedigin uygulama var mi

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi dener misin telefonu kapatip şarjza taktığında ne oluyor , bir arkadaşlar buna dikkat edin rom güncellemesi yapınca ayarlar/advanced options/ yetkili kullanıcılar bölümündeki yetki verilen root uygulamalarını silin

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardo deneyim onuda yapim onu yapinca noluyor?

şöyle söyleyeyim şimdi radio root yetkisi alıyor sonra rom yüklüyoruz tekrar root yetkisi istiyor radio güncelleniyor tekrar root yetkisi istiyor yani iyice karışı sonra radio root yetkisi alamayınca reset attırıyor yada donuyor
o yüzden rom atınca root alınan uygulamaların yetkilerini silin tekrar alın root yetkisini sorun kalmasın
bir de ben hala cevap alamadım build 16 da telefon kapalı iken şarjza taktığında ne oluyor

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
şöyle söyleyeyim şimdi radio root yetkisi alıyor sonra rom yüklüyoruz tekrar root yetkisi istiyor radio güncelleniyor tekrar root yetkisi istiyor yani iyice karışı sonra radio root yetkisi alamayınca reset attırıyor yada donuyor
o yüzden rom atınca root alınan uygulamaların yetkilerini silin tekrar alın root yetkisini sorun kalmasın
bir de ben hala cevap alamadım build 16 da telefon kapalı iken şarjza taktığında ne oluyor
Denedim sarj olmuyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
hımm bende cihaz açılıyor ama şarj oluyor daha önce cihaz açılıyor şarj olmuyordu kabloyu söküp takıyordum öyle oluyordu neyse sağol uğraşıyorlar olacak inş

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
hımm bende cihaz açılıyor ama şarj oluyor daha önce cihaz açılıyor şarj olmuyordu kabloyu söküp takıyordum öyle oluyordu neyse sağol uğraşıyorlar olacak inş
Simdi denedim bir daha aciliyor sarj oluyor

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
    Konu Sahibi
Sen dene performansi soylersen iyi olur :D
denedim eskiye geri döndük :( şimdi cihaz kendiliğinden açılıyor ve şarj da olmuyor fişi çekip takınca şarj oluyor yani build 16 daha iyiydi hiç olmaz ise kendiliğinden açılıyor ve şarj oluyor neyse onunda dışında başka bir fark yok

Silinen Üye 2513992

Kapalı Hesap
Tamam o zaman gecmiyorum build 16 iyi zaten :D

difficultking

difficultking

Üye
Evet arkadaşlar i9070 advance için SilimKat 4.4.4

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
En stabil en iyi performans ve en iyi yazılım , inanın samsung bile böyle bu kadar güzel hoş bir yazılım çıkaramazdı doğrusu yok yok ne ararsanız var , telefonunuzu tanıyamayacaksınız!!!

Yazılımın adı cm11 üzerinden slimkat romdur . Ben bir çok costum rom denedim bunun kadar kusursuz olan rom görmedim.

Şimdi cihazınızda ki rom 4.1.2 olması lazım sürüm fark etmez ; tek tek anlatıyorum ben 5 aydır kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim.

Yükleme talimatları;
1) Telefonun dahili hafıza ve hafıza kartını tamamen silin hatta biçinlendirin sonra fabrika ayarlarına döndürün yedek almayı unutmayın özellikle de rehberinizi Google ile sekronize edin oyun ve uygulamalarınız var ise t.beckap ile yedekleye bilirsiniz.

2) Cihaz rootlu olsun ve geliştirici seçeneklerden usb hata ayıklama aktif olsun

3) Recoveri modu yükseltin yani;cwm 6.0.2.8 kurulu olsun eğer cwm ve root nasıl yapılacak bilmiyorsanız buraya bakın;

Samsung Galaxy S Advance Kullanıcılar Kulübü Ana Konu( Her Türlü Yardım Ve Destek ) - MaxiCep

4)Bu işler tamam ise şimdi cm11 i yükleyerek işe başlayalım;
Link deki costum rom cm11 i indirin;

indirdiğiniz Romu telefonun hafıza kartına yada dahili hafızaya atın ve recovery ile önce : wipe data/factory reset sonra wipe cache partition yaptıktan sonra yükleyebilirsiniz eğer yüklenmez ise cocore kernelin twrp olan recoveri modu kurup tekrar deneyin

5)cihaz açıldıktan sonra biraz kurcalayın eğer sorun filan çıkar ise fabrika ayarlarına yine geri dönün çıkmaz ise yolumuza devam

Şimdi linkten slimkat romu ve gapps dosyalarını indirelim ve hepsini cihazda bir klasöre atalım dahili yada hafıza kartı fark etmez(recovery mod ile her ikisinide görebilirsiniz)

slimkat_4.4.4 ;(tavsiye edilen build 16 en stabil olan)

gappslar;(tavsiye edilen mini gappslar daha az yer kaplıyor)

6)ilk önce recovery mod ile slimkat 4.4.4 romu yüklüyoruz ve cihazı açıyoruz biraz kurcalayın ve cihazı kapatın tekrar recoveri moda alın son olarak gapps dosyasını yükleyin!

Cihaz açılınca hiç bir ayar yapmadan(yani google play kullanıcı ayarları dil ayarları filan) hemen fabrika ayarlarına geri dönün açılınca google play ayarlarını öyle yapın
Hadi hayırlı olsun.güle güle kullanın

daha fazla bilgi ve detay için;

by flo0008 e ve xda foruma teşekkürler

ayrıca telefonunuzda radio yok yüklemek için;

buyurun link spirit fm radio 19.08.2014

kurulumu yapın ve kulaklığı takın sonra uygulamayı açın root yetkisini aldıktan sonra ortadaki anahtara basın
settings e girin ;
Bant:world200khz(tavsiye edilen)nort america(tekli frekansları çekmez)
audio/method: galaxy s3/note/s2_ıcs
volume scale:60 yapın bu size kalmış ses seviyesi
hadi hayırlı olsun

not : eğer hava durumu witgeti beğenmediyseniz alternatif olarak cm11 in hava durumu uygulamasını kullana bilirsiniz sadece t.beckap ile dashclock widgeti devre dışı bırakın sonra witgetlerden cm11 hava durumu uygulamasını aktif edin (witget 1.resimde mevcut )
link:

KARDESM DOSYALAR SD CARDDA CM11 İ SD CARDA ATMIYOR HATA VERİYO DAHİLİ HAFIZAYA ATIYOR AMA RECOVERY MODDANDA DAHİLİ HAFIZAYI BULAMIYORM EXTEROGE SD CARD WAR SD KARTI İSTİYO RECO MODDADA NAPCZ :/

Üst Alt