İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadşlar 920 m ilk yere dustu hoporlerden cızırtı. Glmeye başladı bidaha dustu hngi vifi ağına bağlansam bağlanılamıyor dıor şifreyi ynlşte girsem mobitelden alnma gel grantisi dwm edıpor tam surum unlock nasıl ypsam gondesemmı grantite okul açılmadan lütfen yardım edin

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

520 de wifi sorunu vardı 3 güne çözdüler bende açma hoparlör sorunu bilmiyorum 1 haftaya bitirirler bence gönder başka yapacak bir şey yok zaten

dakamon

dakamon

Üye
Şu maxicep uygulamasının acilen duzeltilmesi lazım sürekli hata vermeye başladı kullanılmaz oldu yani. @bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: emz
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadşlar 920 m ilk yere dustu hoporlerden cızırtı. Glmeye başladı bidaha dustu hngi vifi ağına bağlansam bağlanılamıyor dıor şifreyi ynlşte girsem mobitelden alnma gel grantisi dwm edıpor tam surum unlock nasıl ypsam gondesemmı grantite okul açılmadan lütfen yardım edin

Oha şanssızlık heralde benim 1,5 senede bin defa düşmüştür sadece ekranı biraz çizildi jelatin olsa o da olmazdı.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Oha şanssızlık heralde benim 1,5 senede bin defa düşmüştür sadece ekranı biraz çizildi jelatin olsa o da olmazdı.
kardeşim aynen tel çok dustu camda kasada sorun olmadı acayıp sağlam fakat artık nasıl sarsıldıysa içten içe çokuverdi garibim : )wifiyi çozdum modemden kaynklıymış

osmanmert94

osmanmert94

Üye
kardeşim aynen tel çok dustu camda kasada sorun olmadı acayıp sağlam fakat artık nasıl sarsıldıysa içten içe çokuverdi garibim : )wifiyi çozdum modemden kaynklıymış
Garantiye yollayın ben pazartesi yollayacağım. 100TLye 2.el 5800 aldım onu kullanacağım. Bende de ön kamera tozlu ve flaş çalışmıyor flaşa su kaçtı.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Rudy 6secret diye bir program duyurmuş, var mı ayrıntıları bilen?

Diğer sistemlerde secret diye bir uygulama var. Ask.fm benzeri bir şey sanırım. Çok detaylı bakamamıştım. İnsanlar anonim soru falan soruyorlarmış galiba

Edit: Temel fonksiyonu kimlik vermeden dedikodu yapma uygulamasıymış. Mağazalardan kullanıcı gizliliği vs şeyler yüzünden kaldırılması gündemdeymiş

beats

beats

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: YalnizPrenses ve hajkhanx33
enessrsy

enessrsy

Üye
Diğer sistemlerde secret diye bir uygulama var. Ask.fm benzeri bir şey sanırım. Çok detaylı bakamamıştım. İnsanlar anonim soru falan soruyorlarmış galiba

Edit: Temel fonksiyonu kimlik vermeden dedikodu yapma uygulamasıymış. Mağazalardan kullanıcı gizliliği vs şeyler yüzünden kaldırılması gündemdeymiş

Çok da gerekli değilmiş, dedikodu yaptırmasın durduk yere millete :D
teşekkürler.

skynet

Üye
Dark lands mağazadan kaldırılmış galiba yok

KenanK

KenanK

Üye

Düzeltilenler:
- Crash when trying to check-in with a Facebook friend
- Crash when opening the Add Friends page.
- Small other improvements

arkadaşlar kısmında hala daha atıyor uygulamadan.

luckysleven

luckysleven

Üye
Dostlar 925 i verip 1320 almak attan inip essege binmek gibimi olur yoksa normal bir hareket mi olur ? Oyunla diziyle filmle isim olmuyor bunlarida baz alirsak sevinirim. Benim icin onemli olan ekran kalitesi ve tasarim ve saglamlik .. Hizlari vs ayni zaten

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Dostlar 925 i verip 1320 almak attan inip essege binmek gibimi olur yoksa normal bir hareket mi olur ? Oyunla diziyle filmle isim olmuyor bunlarida baz alirsak sevinirim. Benim icin onemli olan ekran kalitesi ve tasarim ve saglamlik .. Hizlari vs ayni zaten
Hocam 925'ten 1320'ye geçilmez.

• Beğen
Tepkiler: Serhan, emz ve luckysleven
kamil5028347

kamil5028347

Üye

Aynen dostum kusura bakma 925e hakaret etmek gibi birşey olur

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve emz
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Valla sırf batarya için bile geçilir. Kamerayla işin oluyorsa ama o zaman iş değişir. 925 baya iyi kamera konusunda

• Beğen
Tepkiler: luckysleven
luckysleven

luckysleven

Üye
Beyler az once 930 u kurcaladim adamlar yapmis ya son nokta olmus hani butun lumialar bir kenara 930 bir kenara denebilir. Kasasi tasarimi harika 1700 de fiyati var bu arada

• Beğen
Tepkiler: emz
ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Beyler az once 930 u kurcaladim adamlar yapmis ya son nokta olmus hani butun lumialar bir kenara 930 bir kenara denebilir. Kasasi tasarimi harika 1700 de fiyati var bu arada
Hocam nerde incelemiştin? Fiyatı düşmeye başlamış, 1 aya kadar 1600'e iner diye düşünüyorum

luckysleven

luckysleven

Üye
Hocam nerde incelemiştin? Fiyatı düşmeye başlamış, 1 aya kadar 1600'e iner diye düşünüyorum

Buyaka bimekste inceledim hocam duserse hic dusunmeden alinir aslinda bu fiyata bile deger ama 925 var iste dusuk modelim olsa hemen alirdim

dawid

dawid

Üye
nokia camera da foto yu dik çekiyorum yan çıkıyor ayarlarda bulamadım böyle mi olacak acaba

fnldstntn

Üye
Wp bir cihaz almayı düşünüyorum... 512 MB ramli bir model alsam neler eksik kalır ne kaçırmış olurum.

Üst Alt