İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
peki bu kullanım hakkı bizdeki haritaların güncelleme konusunda sıkıntı yaratacak mı ?

Şuanda Here harita servisleri Nokia'nın lisanslı malı yani Microsoft'a satılmadı bundan dolayı bu tip hususlarda net bir şey söylemek yanlış olur. Ancak bir sıkıntı, aksaklık olacağını sanmıyorum.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Şuanda Here harita servisleri Nokia'nın lisanslı malı yani Microsoft'a satılmadı bundan dolayı bu tip hususlarda net bir şey söylemek yanlış olur. Ancak bir sıkıntı, aksaklık olacağını sanmıyorum.
nokia anlamak güç sanki android istiyor gibi şuan wp kullanılıyor ama ms belki o kadar işçi çıkardığı içinde böyle bir yol izlemiş olabilirler neyse yapacak bir şey yok zaman gösterecek artık ne olacağını

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Invoke

Invoke

Üye
Bir sorum var:

Bir kaç ay önce hediye kartı vardı. Kod veriyordu bazı cihazlara o kodu yazıp 20£ gibi bir para alıyorduk.

Hepsini harcamadığıma eminim ama sıfır görünüyor acaba belli bir süresi mi vardı?

Bir de sanki şöyle bir şey hatırlıyorum bir kere daha böyle olmuştu. Programı tekrar indirip denemiştim bu cihaz daha önce kaydedildi gibi bir şeyler diyip aynı kodu vermişti. Aynı kodu yazıp kalan parayı tekrar görünür etmiştim. Sanki böyle hatırlıyorum. Neyse, yine deneyeyim dedim ama uygulama cihazınıza uygun değil diyor. Ayrıca nova 3 ve mc4 vardı aldığım onlar için de uygun değil diyor ki önceden yükleyip oynamıştım bile. Sebebi ne ola ki?

Teşekkürler.

Invoke

Invoke

Üye
Hadi ya. Ben de dün gece yükledim 8.1 Cyan şuana dek sorun yok. İlk yüklediğim de başta reset attı ama yükleme aşaması normal karşıladım. 1 kere. Umarım sorun olmaz. Böyle devam etse mis gibi. :D

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Akhtoher

Akhtoher

Üye
Bir sorum var:

Bir kaç ay önce hediye kartı vardı. Kod veriyordu bazı cihazlara o kodu yazıp 20£ gibi bir para alıyorduk.

Hepsini harcamadığıma eminim ama sıfır görünüyor acaba belli bir süresi mi vardı?

Bir de sanki şöyle bir şey hatırlıyorum bir kere daha böyle olmuştu. Programı tekrar indirip denemiştim bu cihaz daha önce kaydedildi gibi bir şeyler diyip aynı kodu vermişti. Aynı kodu yazıp kalan parayı tekrar görünür etmiştim. Sanki böyle hatırlıyorum. Neyse, yine deneyeyim dedim ama uygulama cihazınıza uygun değil diyor. Ayrıca nova 3 ve mc4 vardı aldığım onlar için de uygun değil diyor ki önceden yükleyip oynamıştım bile. Sebebi ne ola ki?

Teşekkürler.
O hediye kartlarının süresi 6 ay kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar wp8.1 gdr1 yüklü olan cihazlarda, ayarlar/kilit ekranı/müzik çalarken sanatçıyı göster kutucuğu seçili olduğunda, sanatçı resmi kilit ekranında görünmüyor mu ?

Geçmişten Gönderildi ...

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar wp8.1 gdr1 yüklü olan cihazlarda, ayarlar/kilit ekranı/müzik çalarken sanatçıyı göster kutucuğu seçili olduğunda, sanatçı resmi kilit ekranında görünmüyor mu ?

Geçmişten Gönderildi ...
o olayın çalıştığını şimdiye kadar göremedim zaten :D

• Beğen
Tepkiler: serinaga
Akhtoher

Akhtoher

Üye
4. ayda değil miydi bu olay? Yine tutmuyor hesap. :D

Neyse çok da önemli değil.
Ben 6 ay olduğunu bildiğimden 1 liramı 2 liramı ne kalmıştı. Geçen mail geldi süresi bitti diye yanlış yok bence :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
serinaga

serinaga

Üye
o olayın çalıştığını şimdiye kadar göremedim zaten :D

Wp8.0'dayken vardı bu özellik ve gerçekten çok süper oluyordu, kilit ekranını açtığında daha yukarı kaydırmadan sanatçının resmi var ise orada görünüyordu, acaba glance screen kapatmak mı gerekiyor :allalla:

beats

beats

Üye
Wp8.0'dayken vardı bu özellik ve gerçekten çok süper oluyordu, kilit ekranını açtığında daha yukarı kaydırmadan sanatçının resmi var ise orada görünüyordu, acaba glance screen kapatmak mı gerekiyor :allalla:
Mixradio'da bir parça açın ve kilit ekranına gidip sonucuna bakın. Cihazdaki müziklerin ise tüm parça detayları Mixradio ya da şarkı verilerinin çekildiği veri tabanıyla karşılaştırıldığında sonuç aynı ise yine görünmesi gerekiyor.

Düzenleme:
Denedim, birkaç parça değişmedi. Sonra Sıla çıktı tekrar baktım yine yoktu, eğer Sıla'yı da göstermiyorsa demektir ki bu özelliği yaralamışlar çalışmıyor. Ayrıca GDR1 yüklü sadece Lumia Cyan kullanan biri denerse daha net belli olur.

Son düzenleme:
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Beyler bnm diğer klosorum 0 mb cyan yuklu çok şaşırdım sizdede öylemi

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

skynet

Üye
Mixradio'da bir parça açın ve kilit ekranına gidip sonucuna bakın. Cihazdaki müziklerin ise tüm parça detayları Mixradio ya da şarkı verilerinin çekildiği veri tabanıyla karşılaştırıldığında sonuç aynı ise yine görünmesi gerekiyor.

Düzenleme:
Denedim, birkaç parça değişmedi. Sonra Sıla çıktı tekrar baktım yine yoktu, eğer Sıla'yı da göstermiyorsa demektir ki bu özelliği yaralamışlar çalışmıyor. Ayrıca GDR1 yüklü sadece Lumia Cyan kullanan biri denerse daha net belli olur.

Hocam bende sadece cyan yüklü denedim ama sonuç aynı kilit ekranında göstermiyor

plenken

plenken

Üye
Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. 8.1 geliştiricide cortana görünmüyor. Ayarları yaptığım halde.
Sizde de öylemi. Cevaplar için teşekkürler...

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum. 8.1 geliştiricide cortana görünmüyor. Ayarları yaptığım halde.
Sizde de öylemi. Cevaplar için teşekkürler...

Amerika yapınca bölgeyi geliyor,

Windows Phone 9 ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
Flash atmadan önce bendede yoktu

Windows Phone 9 ile gönderildi.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
telefonumda cyan+gdr1 yüklü ara ara kendi kendine yeniden başlıyor sebebi ne olabilir telefonu yeniden flaşlamam mı lazım ?

Rainesto

Rainesto

Üye
telefonumda cyan+gdr1 yüklü ara ara kendi kendine yeniden başlıyor sebebi ne olabilir telefonu yeniden flaşlamam mı lazım ?

Bence Previewden kaynaklı

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Üst Alt