İpucu Microsoft Lumia Kullanıcıları Kulübü [361 Üye]

Sponsorlu Bağlantılar

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Arkadaş Microsoft her ay hesabıma salça olmak zorunda mı ya? Mail hesabını açalı yıllar oldu numaramı değiştirdim hesapta tanımlı olan numara eski numara kaldı. Eskiden de yoktu Microsoft un böyle kontrolleri şimdi de numarayı değiştiremiyorum hesapta. Onu bırak hesaba bağlanamıyorum mağazada 15 uygulama güncelleme bekliyor...

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
Lumia 930 ile çekilmiş.:thumbup:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve skynet
...decode...

...decode...

Üye
yine sorucam ama Nokia Recovery Tool ile 8.0'a downgrade edersem telefonumu hafıza kartımdaki müzik ve resimler gider mi?

ko4fun

ko4fun

Üye
s.a herkese öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 beta sürümü ve gdr 1 yüklü son durum su telefon su gibi sarj akıp gidiyor 3g baya ısınıyor telefon sarjdayken kurcalayamıyorum dolmuyor cok uzun zaman alıyor sarjın dolması lumia 920 acaba italya roomu cyan atsam düzelir mi? beklemeyilim roomu ındırıdm aksam atıcam önerilere göre gelecek olan roomdan bi farkı olur mu telefon iyice kafayı yiyecek bu gidişle resimden bakarsanız anlarsınız

BelaMonte

BelaMonte

Üye
s.a herkese öncelikle telefonda Windows Phone 8.1 beta sürümü ve gdr 1 yüklü son durum su telefon su gibi sarj akıp gidiyor 3g baya ısınıyor telefon sarjdayken kurcalayamıyorum dolmuyor cok uzun zaman alıyor sarjın dolması lumia 920 acaba italya roomu cyan atsam düzelir mi? beklemeyilim roomu ındırıdm aksam atıcam önerilere göre gelecek olan roomdan bi farkı olur mu telefon iyice kafayı yiyecek bu gidişle resimden bakarsanız anlarsınız
cyan yükle düzelir çok büyük ihtimal. benim cihaz düzeldi çünkü

kamil5028347

kamil5028347

Üye

Lumia 520 betalarda çok ısınıyordu cyanla kendine geldi kurmanı tavsiye ederim bi farklılık olacağını zannetmiyorum

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

ko4fun

ko4fun

Üye
cyan uzerine gdr 1 kurmamı tercih edermisiniz?

emz

emz

Üye
cyan uzerine gdr 1 kurmamı tercih edermisiniz?

Cyan kurarsan şimdikinden çok daha iyi performans alırsın ancak bana sorarsan gdr1'e geçme. Hani klasörlemeyi çok kullanmıyorsan geçme. Eğer kullanıyorsan sen bilirsin. Ama beklersen telefonun nasıl bir bombaya döndüğünü cyan ile gör. Çok fark ediyor kararlı sürüm;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Cyan kurarsan şimdikinden çok daha iyi performans alırsın ancak bana sorarsan gdr1'e geçme. Hani klasörlemeyi çok kullanmıyorsan geçme. Eğer kullanıyorsan sen bilirsin. Ama beklersen telefonun nasıl bir bombaya döndüğünü cyan ile gör. Çok fark ediyor kararlı sürüm;)

Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]

Lumia 520 ye italya romu kurdum bundan sonraki güncellemeleri italya için yayınlandığı zamanmı alacağım

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

beats

beats

Üye
yine sorucam ama Nokia Recovery Tool ile 8.0'a downgrade edersem telefonumu hafıza kartımdaki müzik ve resimler gider mi?
Yanlış hatırlamıyorsam gitmediğini yazmışlardı, yine de deneyen birinin cevaplaması doğru olur ya da hafıza kartını çıkarıp öyle yazılımı yükle. :tebessüm:
Arkadaşlar L925 imi babama verdim cihazı unlock etmiştim unlocktan çıkarmak ve unlock olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim ?telefonu resetledim unlock kalkmamış ?
Telefona cihaz yazılımını tekrar yükle:
NSUR:

NSRT:

• Beğen
Tepkiler: emz ve ...decode...
ERsin YAvuz

ERsin YAvuz

Üye
millet lumia 830 da hem kapastif tuşlar hemde dokunmantik tuşlar var ilginç

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve Serhan
emz

emz

Üye
Gerçekten ilginç :hmmm bu özelliği açma kapama yeni bir güncellemeyle kullanılırsa ben kullanırım şekil duruyor renkleri.
Abi o resim fake. Çok açıdan uydurma olduğu kanıtlandı. İnanmayın ona ;)

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221 ve Serhan

ihsan.snmz

Üye

Arkadaşlar ben 8.1dev surumunden 8.0a donmel istiyorum ama tedirginim. Şimdi bu sitede diyor ki sadece 8.0lar için kullanılır bu program ama forumda 8.1den 8e dönmek için diyen arkadaşlar vardı. Bu programla donuşu denesem telefon elimde kalır mı

beats

beats

Üye
Endişeye mahal yok, en güncel yazılım yükleme programı. Yüklerken kabloyu çıkarmayın yeterli.

osmanmert94

osmanmert94

Üye

Arkadaşlar ben 8.1dev surumunden 8.0a donmel istiyorum ama tedirginim. Şimdi bu sitede diyor ki sadece 8.0lar için kullanılır bu program ama forumda 8.1den 8e dönmek için diyen arkadaşlar vardı. Bu programla donuşu denesem telefon elimde kalır mı
Hocam kasmaya gerek yok. Nokia Software Recovery Tools yükleyeceksiniz. Yazılımı güncelle diyeceksiniz zaten o size Windows Phone 8 + Black'ı indirip kuracak cihazınıza Cyan gelmedi ise. Eğer geldi ise Windows Phone 8.1 + Cyan kurar.

Üst Alt